Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy tutaj coś nie gra

Bogacze mają często mniejsze wymaganie niż normalnie pracujący faceci

Polecane posty

Gość Czy tutaj coś nie gra

Spójrzmy na to z boku. Bogaczowi często wystarczy, że dziewczyna jest ładna i słodka, a tak poza tym może być bez wykształcenia, prosta, mało inteligentna, leniwa. A taki przeciętniak po studiach, który pracuje w biurze najczęściej też chce żeby dziewczyna była ładna, ale przy tym inteligentna, wykształcona, oczytana, elokwentna, z dobrym gustem, ogarniętą życiowo i do tego typowo wielkomiejska. Skąd taki paradoks?

Gość gość
taa, i w przypadku tej drugiej jeszcze powinna dobrze zarabiac:D

Gość gość
bo bogaczowi nie potrzebna jest inteligentna , zarabiajaca kobieta tylko ladna i glupia by sie przed kolegami pochwalic albo p******c kiedy bedzie mial na to ochote :D

Gość gość
też już to dawno zauważyłam ,że największe wymagania stawiają prawiki bez kasy... byłam kiedyś z takim co na magazynie robi to wiecznie mi wypowiadał ,że "mam za mały biust". Jak wyjechałam do dużego miasta poznałam dobrze zarabiającego faceta , który (nawet jeśli tak myśli) w życiu nie zrobił mi żadnej przykrości/sugestii w tym kierunku...

Zależy czy chce partnerki czy zabawy na jedną noc. Mój były szef w sumie też kiedyś przyznał że rozstał się z dziewczyną, bo była zbyt leniwa, jak stwierdził bał się że go tym lenistwem zarazi :D. Co do tego magazyniera, to ja myślę że gość był po prostu prostakiem, żaden facet na poziomie nie mówi takich rzeczy swojej dziewczynie. To nie zawsze kwestia pieniędzy, ale choćby inteligencji, weź za wykształconych to zobaczysz różnicę :)

Gość gość
a co ma inteligencja do wykształcenia

Gość gość
akurat bogaci czesto maja glupie acz ladne laski, kiepskie akorki i modelki bez zadnych zawodowych aspiracji i zadnego doswiadczenia

Gość gość
sam sobie zrob, kulczyka laska zadnej kariery zawodowej nie zrobila i tylko lansuje sie na jego kasie tworzac niernentowna marke lamanie:o

Gość a pienkowska czarneckiego
to byla niezla brzydula swego czasu, do wybitnych dziennikarek tez nie nalezala. kulczyk i czarnecki to niezli brzydale, do tego ludzie prawdopodobnie watpliwie uczciwi

Gość gość
haha, kim niby byla wczesniej zona kulczyka:D:D:D?

Gość gość
sam zrob przeglad, bo na razie kiepsko Ci wychodzi udawadnianie swojej hipotezy. na kolecje biznesowe to oni chodza zwykle bez zon, bo te nie maja pojecia o ich interesach

Gość gość
w tv to sa mega przekrety i wiekszosc ludzi jest tam po znajomosciach - kazdy o tym wie chyba oprocz Ciebie:D pienkowska byla kiepska i nudna prowadzaca, zero inwencji wlasnej.

Gość gość
E tam dobre prowo na sto dwa. Nie dość że robisz z człowieka bez kasy zero to jeszcze wmawiasz że taka osoba nie jest człowiekiem tylko jakimś ścierwem :O że też nie masz nic lepszego do roboty w niedziele

Gość gość
haha, ciekawe kto z nas ma mniejsze pojecie o kolacjach biznesowych:D jesli chcesz cos udowodnic, to sam musisz zrobic przeglad - inaczej jestes zupelnie niewiarygodny:D

Gość gość
gratuluje, jak podpierasz sie pudelkiem w merytorycznej argumentacji:o bez komentarza:o

Gość gość
czekam na twoja "doglebna" analize zon:D

Z tego co ja widzę w swoim otoczeniu, to bogaci (nie miliarderzy) faceci na poziomie mają żony na również wysokim poziomie, ładne, czy piękne, ale i inteligentne, obyte, zaradne. Dobre matki i żony, a nie jakieś p***y z solarium. Czyli generalnie swój do swego ciągnie.

Gość a pienkowska czarneckiego
leszek czarnecki to tw ernest

Gość gość
nie zgodzę się z gościem, który mówił, że ci wykształceni są niby kulturalni! miałam chłopaka który skończył technikum, i nigdy mi nie wymówił, że jestem za gruba czy mam za duży nos a z kolei wielki pan magister inżynier kazał mi się zapisywać na aerobik. i cały czas wypominał wagę, mówił, ,,jak schudniesz 20 kg to pogadamy" i jak to nazwiesz?

Gość gość
bogaty nie wybiera kobiety na żonę tylko na laskę do ciumciania więc wygląd styka. No przecież z nią gadać nie będzie:P

Gość gość
pudelek nie jest wiarygodnym zrodlem, to oczywiste:o przetakiewicz urodzila sie w rodzinie prawniczej, wiec sama do niczego nie doszla, a jej wspoludzial w klinice stomatologicznej, to jedynie dzieki jej ex mezowi (siostrze stomatolozce). kobieta sama nic nie osiagnela, zreszta kulczyk tez nieciekawie zachowal sie wymieniajac matke swoich dzieci na mlodsza i sponsoruje jej lamanie:o

Gość gość
Bo bogacze nie mają żon tylko kochanki ? :D Spójrzcie na 1) Pierca Brosnana , przystojny , bogaty a żonę ma 3 razy szerszą od siebie... 2 ) Billy Gates - od 20 lat z tą samą , przeciętej urody kobietą 3) Założyciel facebooka - żona azjatka, nie wielki biust , z twarzy też taka sobie... Już predzej Ci wszyscy "przeciętniacy" wymagają modelek VS

Gość gość
chyba nie doczytales, pudelek zawarl conajwyzej polprawde - to portal od plotek i sensacji, a nie faktow i rzetenej analizy stad teksty sa jakie sa i nie nadaja sie do zadnej merytorycznej argumentacji

Gość gość
Temu idiocie i tak nie przetłumaczysz .

Gość gość
masz racje, to nie ten poziom

Gość gość
Zalozyciel Facebooka to pedau albo bi :O Ktory hetero tak radoście obsciskuje sie i przytula z facetami na gejowskiej paradzie w San Francisco 🖐️

Gość przy okazji
Bogacze nie muszą sobie kompensować braków, znają swoją wartość. A taki przeciętny facet ma milion komlpeksów i kobieta u jego boku jest wyrównaniem tychże kompleksów. Np. gruby nigdy nie związałby sie z grubą bo to uwłaczałoby jego godnosci i ci koledzy powiedzą :D

Gość gość
pedau sa nie raz przystojniejsi i lepiej zbudowani od heterowców, i to jest smutne :O

Gość do przy okazji
i dzieki temu ten przecietny bedzie mial lepsza partnerke niz ten bogacz, bo jest wymagajacy i odrzuci te ponizej swoich wymagan. a bogacz skonczy z wiejska panna, ktora nawet zawodowki nie skonczyla