Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

strajk głodowy u 4 miesięcznej

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z karmieniem..mała jest na mm:( w drugim miesiącu bardzo mało przybrała na piersi i kazali dokarmiać...dokarmiałam Bebilonem...ale wkrótce odwidziało się jej i nie chciała piersi wcale. Za tydzień kończy 4 miesiące....i piła mniej więcej co 3-3,5 godziny po ok. 100-120 ml...czasami w nocy więcej 140 -150 ml...ale od kilku dni masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie jestem w stanie jej wcisnąć mleka....za cholerę....rano jak wypije 80-100 to się ciesze!!! Potem koszmar...albo na śnie a jak nie śpi to nie ma bata...wczoraj zjadła o 10.00 rano a potem wmusiłam jej dopiero o 17.00!!!!!! Strasznie się ślini i niesamowice gryzie rączki ale nie wiem czy zęby aż tak mogą pozbawić dziecko apetytu????Mam dentinox i zacznę dzisiaj smarować... Dodam że jak mleka nie chce to weźmie czasem herbatkę i doi jak wściekła ale jak tylko mleko podmieniam i poczuje to cała jest opluta:(:(:(:(poradźcie coś....

Gość gość
moze to mleko akurat jej nie pasuje?mojemu tez chyba zeby ida bo dziasla ma spuchniete i slini sie i gryzie raczke ale mleko normalnie pije to samo z piciem.moze smak mleka jej nie odpowiada.albo przez zeby jednak

Gość gość
mleko cały czas jest to samo...szału nie było ale jadła...Bebilon 1 . Próbowałam zmienić na Nan, Bebiko i Enfamil...i d**a:(...Lekarz był w piątek nasz zaprzyjaźniony bo jeszcze dwójke starszą mamy...i stwierdził że to genetyczne bo tamte niejadki:(...i że zdrowa, ładna grzeczna itd...no i że może te zęby bo coś tam powoli idzie...ale kurde żeby aż tak nie jesć?????????????

Gość gość
Ja ma 2 miesiace starszego i od kilku dni jest tragedia!dzis to juz w ogole. O 6 70 ml mm i do teraz nic! Wcisnelam mu odrobine jablka z kasza jaglana,pare lyzek bo to jeszcze jakos przelykal. Butelke tez chwyci,poczuje ze mleko i wypluwa. Pic pije troche,nie za wiele,ale sika,to sie moze nie odwodni chociaz. Nie wiem co mam robic,obiadku tez nie chcial.

Gość gość
będzie modelką