Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak znalezc prywatny gabinet lekarski

Polecane posty

Gość gość

potrzebuje receptę, a nie mam ubezpieczenia normalnie się lekarzowi daje gotówkę za takie coś?

Gość gość
u kazdego lekatza dostaniesz recepte ... tyle ze jak nie masz ubezpiecznia - lek kupisz za pelnowartosciowa cene, bez znizki.

Gość gość
chyba jest dokładnie na odwrót :o za wizytę u lekarza zapłacisz a lek wykupisz z taką samą zniżką jak ubezpieczeni

Gość gość
W prywatnym gabinecie zapłaci i za wizytę i za receptę 100%

Gość gość
no sorry, a dlaczego ktos kto nie jest ubezpieczony ma niby prawo do znizki na recepcie ??? za wizyte u prywatnego lekarza PLACI SIE lek wydany na recepte, refundowany przez NFZ dla ubezpieczonych - nie jest refundowany dla nieubezpieczonych - platny 100%

Gość gość
Teraz jest tyle gabinetów lekarskich że głowa mała Sam mam zamiar jeden otworzyć.

Gość michaska90
Faktycznie teraz co drugi lekarz ma swoj prywatny gabinet. A jaką masz specjalizację? Gdybyś szukał sprzętu medycznego to możesz zajrzeć na https://kredos.pl/aparat-ekg-aspel-ascard-gold3-specyfikacja Mają dobrej jakości sprzęt w atrakcyjnych cenach. Poza EKG znajdziesz, holtery i inne aparaty.

Gość gość
ja jestem ubezbieczona i ostatnio zaplacilam za leki na recepte 100 procent nie na wszystkie leki jest znizka nawet jak sie ma ubezpieczenie

Gość gość
Ja pierdykam ale tumany. Odziesz placisz za wizyte lekarz wypisuje recepte w zaleznosci od tego czy lek jest refundowany czy nie. Lekarz przeciez sie nie pyta czy sie jest ubezpieczonym czy nie. Chodze do endokrynologa prywatnie juz kilka lat i zarowno recepty i badania mam ze znizka a badania bezplatne.