Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewidzialna dla

czy ktoś wie co mam na myśli

Polecane posty

Gość niewidzialna dla

czy tez tak macie, że wasi mężowie, partnerzy jakby przestali was zauważać. ze np u innej kobiety zauważa nowy kolor włosów a u was nie póki nie powiecie. ze obcy mezczyzni chwalą was, obdarowują komplementami i zauważają pozytywne cechy a wasi faceci nic. :( jestem załamana. ostatnio facet mi powiedział, że powinnam pracować w tv przy moich mężu a on nie powie mi nawet złamanego komplementu za to o wiele starszym koleżankom bardzo chętnie je prawi. jak mu zwrócę uwagę to wrzeszczy że jestem chorobliwą zazdrośnicą :(

Gość gość
W ogole nie powinien innym kobietom komplementow prawic... ile macie lat? jaki staz zwiazku?

Gość niewidzialna dla
nie o to mi chodzi by nie powiedział innym coś miłego jeśli to prawda bo wiem jak słowa uznania dodają Powera i człowiek czuje się doceniony i zauważony. zresztą i ja dostaję b.dużo komplementów, więc jeśli ktoś chce to powie nie zabronię jemu, ale o to by i mnie widział. czuje się jak stara przezroczysta szafa. prawie dwadzieścia razem.

Gość gość
klasyka przypadku. Ciesz sie, ze nie mowi do ciebie per 'stara'-czasami tak mezowie mowia do mlodszej o 20lat zony

Gość niewidzilna dla
widać że klasyka i mnie tknęła... nie jesteśmy tacy starzy bardzo młodo się pobraliśmy. on jak ktoś do mnie zagada w jego mniemaniu zbyt poufale to już by mu zęby wybijał ale jak on się przymila to już nic takiego się przecież nie dzieje :(

Gość gość
bo Cie facet 20 lat widzi, wiec juz nie dostrzega walorow, u swiezynek latwiej dostrzec walory (mimo, ze jestes np atrakcyjniejsza), tak samo jak nowa poduszka i dwudziestoletnia poduszka.

Gość niewidzilna dla
to wydaje się być logiczne wyjasnienie

Gość gość
no, nie mogę tak powiedzieć, bo mój mąż zauważa mój kolor włosów, nawet inne uczesanie, komplementuje mnie za to nigdy nie słyszałam by mówił cokolwiek o wyglądzie jakiejś znajomej z pracy, wspólnej koleżanki (chyba, że naprawdę wyglądałąby tragicznie).

Gość gość
wiadomo nowo poznana osoba bardziej ciekawi i przyciąga niż ta z ktora sie 20 lat codziennie widzi. jak tylko prawi komplementy to co sie martwisz, wazne by nie zdradzał. ja w zwiazku od 15 lat, kocham zonke ale czasem pojawi sie jakas kobieta i ma w sobie coś takiego magnetycznego ze okropnie chciałoby sie seksu z nią, oczywiście tego nie robie ale czasem mały flirt sie zdarzy.

Gość niewidoczna dla
no dobrze, ale skoro tak, to dla czego jak ja się uśmiechnę do innego a on wykona w moim kierunku jakiś pochlebny gest to on od razu się napusza a potem najchętniej by go bił?

Gość gość
bo Cie kocha i nie chce stracic, chce wszystkim pokazac, ze jestes tylko jego, a inne babki podrywa zeby pokazac Ci ze ma powodzenie i byc w Twoich oczach bardziej wartościowym i porządanym facetem