Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 m贸j plan

8 TYGODNI

Polecane posty

Go艣膰 m贸j plan

w 8 tygodni chce zrzucic jak najwi臋cej! co polecacie odnosnie suplement贸w?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 m贸j plan
dieta p艂ynna przez 3 tygodnie a potem warzywa i owoce ( mi臋sa i tak nie jadam, wi臋c niewiele si臋 zmienia, no mo偶e zabraknie g艂贸wnych winowajc贸w- s艂odyczy) krem na cel +masa偶 odkurzaczem :-D co jeszcze da sie zrobi膰 przez te 8 tyg?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja zachorowalam na grype zoladkow膮 w srode, cala noc wymioty, biegunka, dzis po 3 dniach zjadlam troche rosolu i to moja dieta cud, w 4 dni spasc 4 kg, haha z 63 do 59, i mysle ze jeszcze przez jakis czaas nie bede mogla jesc normalnie wiec wage powinnam utzrymac, bo jakmilo miec luzne spodnie na d***e wiec kto chetny sie zarazic to zapraszam, bo maz i syn juz sie zarazili

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
G贸wno utrzymasz, bo straci艂a艣 g艂贸wnie WOD臉. Musia艂aby艣 jeszcze z miesi膮c by膰 na diecie i gubi膰 T艁USZCZ, aby to utrzyma膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 finansiarka
ja do 膰wiczen figura extraslim na spalanie t艂uszczyku szybciej no i najlepszy suplement czyli wooooda, duzo trzeba pic zeby wszytskie toksyny z siebie wydalic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja od siebie mog臋 poleci膰 (jestem facetem) low carb. Przestawi膰 si臋 by艂o bardzo 艂atwo. Bo w sumie lubi臋 warzywa i owoce. Odno艣nie przypraw - dozwolone wszystko opr贸cz soli. Mi臋so tylko gotowane. A jak naprawd臋 masz siln膮 wol臋 i organizm to poszukaj sobie w internecie o TBC. Najlepszy spalacz tkanki t艂uszczowej. Dieta t艂uszczowa. Jednak zanim organizm przejdzie na ketoze to organizm dostanie du偶y wycisk... psychologiczny i fizyczny. Ja jad艂em na low carb 4 posi艂ki dziennie. Raz na dwa tyg wi臋ksze "ladowanie". Czyli jeszcze, co chcesz. u mnie proporcje by艂y takie 1,5g bia艂ka, 0,7g w臋glowodan贸w i 0,4g t艂uszczy (na kilogram masy cia艂a). Warzywa g艂ownie szpinak i wszystko, co zielone, do tego mn贸stwo fasoli czerwonej i piersi z kurczaka. Og贸lnie 10kg w 2,5 miesi膮ca przy 3 treningach w tyg. Tk. t艂uszcz 25%>19%, obni偶ona glukoza we krwi, cholesterol i tr贸jglicerydy... Lepsze nastr贸j i samopoczucie:) WI臋c polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rabarbarowa
hyhyhy, ja te偶 jak odstawiam w臋glowodany to dostaj臋 sza艂u,wi臋c to prawda,偶e jest wycisk fizyczny i psychologiczny, ale nauczy艂am si臋 frustracj臋 wy艂adowywa膰 podczas 膰wicze艅, znalaza艂am te偶 w aptece kisiel ananasowy z b艂onnikiem figura no-appetite, i pomaga w krytycznych momentach ssania, jako艣 sobie radz臋;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j plan
nie ma opcji zebym ka偶dy posi艂ek odwa偶a艂a z tak膮 precyzj膮, musia艂abym siedziec w domu ca艂y dzi臋艅 i nic innego nie robi膰, a ja pracuj,臋 po 12-14 h na dob臋, zmieniam miejsce pracy w ci膮gu dnia 2-4 razy i na przejazd mam max 20-30 minut. Nie mam czasu w ciagu dnia nic zje艣膰 a wy m贸wicie 4 razy??? rano nie jestem w stanie nic prze艂kn膮c, potem absorbuj膮ca praca bez wytchnienia, wszystko w biegu, a zaczynam je艣膰 dopiero wieczorem jak wpadam do domu :-O i nie jem wtedy duzo, bo na raz wiadomo,z e duzo si,e nie zje, ale jem strasznie neizdrowo i tylko to, co mog臋 kupi膰 :-O 偶elki, wafelki, ciastka, owoce, bu艂ka+sledzie w 艣mietanie :-O a potem dziwne , 偶e waga du偶a..o zdrowiu nawet nei wspomn臋, ol臋 si臋 nie badac przy takiej diecie :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I ty chcesz na samych p艂ynach wy偶y膰 przy 12-14 godzinach pracy? Chyba na g艂ow臋 upad艂a艣! Przy takim tempie 偶ycia nie trzeba wiele, 偶eby schudn膮膰. Nie musisz je艣膰 4-5 posi艂k贸w (3 wystarcz膮) ani rezygnowa膰 z niczego, po prostu ogranicz s艂odycze i fast food i przerzu膰 wi臋kszo艣膰 kalorii na pierwsz膮 po艂ow臋 dnia. Wieczorem tylko lekki posi艂ek bia艂kowy. I nie 艣ciemniaj, 偶e przez kilkana艣cie godzin nie masz 偶adnej przerwy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j plan
wiem, ze to trudno zrozumie膰, przywyk艂am ;-) nie mam ani minuty przerwy od 7 do 14 co p贸l h pacjent, nawet jak jednego wypuszcze szybciej to zaraz nast臋pny wchodzi i nie mam kiedy nawet k臋sa ugryxc czegokolwiek, bo jeszcze papiery, zabiegi itp. potem mam p贸艂 h na przejechanie 30 km i dalej to samo, jeden za drugim, jeden za drugim do 19-20, czasem potem jad臋 jeszcze na wizyty domowe... chwili nie mam nawet na wyj艣cie do toalety :-O kaw, herbat w ci膮gu dnia nie pijam, bo nie mam kiedy, pij臋 wod臋 z butelki... niestety rano nie mog臋 nic prze艂kn膮膰, jedynie wieczorem. wiem 偶e to mega niezdrowe, ale nie widze innej opcji mi臋sa nie jadam, nie mam kiedy przygotowywac posi艂k贸w, nie chce mi si臋 sta膰 w kuchni i 艂adowac jedzenie w pude艂eczka, bo i tak wiem,z e wszystko wr贸ci do domu - sprawdza艂am to milion razy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j plan
fast food贸w nie jadam, tylko te s艂odycze przeklete nie schudn臋 przy 3 posi艂kach, bo mam wra偶enie, ze tyje ju偶 od samego powietrza :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ksad
i co? zabrak艂o m膮drych na taki tryb 偶ycia :-D :-D swoja drog膮 nie藕le :-D :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja kupuje sushi w piorrze i pawle, drogo mnie to wychodzi, ale przynajmniej jem co艣 pozywnego w ciagu dnia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post