Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CHŁ0PAK 22LATA

ZARAZ WSTAJE Z ŁÓZKA WYPALĘ PAPIEROSA I SIE OGOLE

Polecane posty

Gość ASIULA 22 LATA
Kiedy ostatnio myłeś k***sa? :)

Gość gość
Hahahaha i gnój się w końcu zdemaskował!!! Prawdziwy przemo nie miał zarostu! i nawet się z tym nie krył, sam mówił: mam 22 lata i nie mam zarostu czy to normalne albo mam 22 lata i sie jeszcze nie gole czy to normalne!!! TO FAKTYCZNIE PODSZYW!!!

Gość gość
Boże koleś ale ty pieprzysz od rzeczy!!! nie jestes Przemem i koniec! unikasz odpowiedzi na pytania na które mógłby odpowiedziec TYLKO prawidzyw przemo, nie chcesz dać zadnej nowej foty, nie chcesz się zweryfikować dając nową fotę a najlepiej taką z kartką z dzisiejszą datą! a wiesz czemu? bo jestes podszywem! masz tylko te fotki które prawdziwy przemo kiedys wstawił i tyle!!! prawdziwy przemo często wstawiał nową fotke a zwłaszcza gdy się o nową poprosiło, a ty? wolisz uniknąć dyskusji i spiierrdolić bo jestes podszywem! i tak samo ten nowy temat co załozyles "chcialbym zarabiac 500 miesiecznie" to juz widać sam się motasz bo podobno grasz na bukmacherce i wyciągasz znacznie więcej niz 500/mc! juz sam nie wiesz co wymyślasz!

Gość gość
dokładnie! TO PODSZYW!

Gość gość
no i co?! znów go przycisnąłem i sppieerdolił podszywa zay****y!

Gość gość
to wstaw gnoju fotke!!! czemu tak nagle boisz się wstawić nową fote? bo nie masz! bo nie jestes Przemem! potrafisz tylko wstawiać te stare fotki które były juz kiedyś! zadnej nowej nie dasz bo nie jestes przemem gnoju jeden!

Gość gość
oczywiscie gnoju, juz ci uwierzyłem! :D:D:D:D takie wymówki to sobie mozesz dzieciom w piaskownicy pociskać! prawdziwy przemo nie robił zdjęć aparatem tylko telefonem i to różnymi! co najmniej dwoma, miał nokie i cos jeszcze kazde zdjecie ma zapisane z jakiego aparatu/fonu zostało zrobione :) a po za tym prawdziwy przemo ma kamerke internetową i mógłby spokojnie strzelić sobie fote kamerką! PODSZYW EWIDENTNY

Gość gość
HA HA HA PODSZYW! :D