Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wesoły Romek 91

pierwszy pocałunek

Polecane posty

Gość Wesoły Romek 91

Mam 22 lata, ostatnio zacząłem się spotykać z dziewczyną która jest ode mnie 2 lata młodsza i poznaliśmy się na uczelni. Zaczęliśmy rozmawiać i w końcu się spotkaliśmy. Na trzecim spotkaniu, próbowałem ją pocałować na pożegnanie w usta, ale odwróciła głowę i powiedzieliśmy sobie " pa ". Do tej pory często całowałem się z dziewczynami na pierwszej randce, przynajmniej próbowałem, bo skutki były różne, odkąd rozstałem się z moją byłą po 2 latach, same niepowodzenia. Ta dziewczyna wydaje się inna, jest miła, wrażliwa, traktuje mnie dobrze i świetnie nam się rozmawia, powiedziałbym że bardzo dobrze. Powiedziała, że lubi mnie słuchać i w ogóle jest miło, zastanawiam się jednak dlaczego nie chciała tego pocałunku, bo wydaje mi się że nie rozmawiała by przez pół nocy z chłopakiem który się jej nie podoba. Zastanawiałem się też czy nie za wcześnie po 3 spotkaniach. Boję się że ją spłoszyłem, chociaż dalej rozmawiamy i ona ciągle do mnie pisze. Myślicie że mam jeszcze szanse ? Chciałbym się do niej zbliżyć, jestem trochę w gorącej wodzie kąpany i czasami ciężko mi się powstrzymać od pocałowania jej, teraz po 3 randkach nie udało się, a zależy mi na tej dziewczynie.

Gość stara_krowa
za szybko,

Gość gość
może nie spłoszyłeś ;) ale przestraszyłeś. Nadal macie kontakt a więc nie wszystko stracone - nie zepsuj tego. Będziesz wiedział kiedy :):):) Powodzenia