Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy osoba z lekiem przed bliskoscia

Polecane posty

Gość gość

Zdecydujje sie na zwiazek? macie takich partnerow, znajomych? Nie chodzi mi o jakies wymysly: "czesc nie chce Ciebie bo boje sie bliskosci, mozemy uprawiac za to seks". Chodzi mi o prawdziwy lek przed bliskoscia.

Gość gość
Oj tam , oj tam:-)) Ja mam lęk przed bliskością ale z żonatymi , zajętymi facetami;-) Strasznie boję się tych ich żon , a jak taka , w ramach zemsty , wynajmie np. płatnego zabójce??? Ciągle oglądam takie przypadki na ID.

Gość gość
Hehe, ale mi chodzi o cos innego:)

Gość gość
tak jestem tego najlepszym przykladem ! Po prostu ludzie mojego pokroju nie zaznali nigdy milosci dlatego boja sie i nie potrafia zaufac innym ludzia dlatego sa samotni ! Na to wszystko jeszcze wplywa brak atrakcyjnosci i pewnosci siebie oraz niesmialosc ! W dzisiejszym swiecie coraz wiecej takich osob jest tylko staja sie anonimowi by miec swiety spokoj !

Gość gość
O kurcze a da sie jakos taka osobe odblokowac?

Gość gość
da sie odblokowac tylko trzeba byc cierpliwym ! rozmawiac z nia , pytac jak sie czuje , co go interesuje , prosic o pomoc, rade wtedy taka osoba poczuje sie potrzebna. Lecz nie wielu ludzi stac na takie drobne gesty wiekszosc spoleczenstwa mysli stereotypowo i trzyma sie od takich ludzi z dala !

Gość gość
Hm a jak wzgledem takiej osoby ma sie plany matrymonialne a osoba nas do siebie dopuszcza, ale niezbyt blisko, odpycha jak robi sie "niebezpiecznie" to da sie cos ugrac?

Gość gość
Nie ma się z czego śmiać:-(( W USA 2000 morderstw rocznie popełnia się na zlecenie! Przeważnie żona zleca zabójstwo męża albo odwrotnie , dla polisy , żeby nie płacić wysokich alimentów po rozwodzie itp. Każdy by się chętnie rozwiódł ale nikt nie chce zostać goły i wesoły;-) Pozostałe zabójstwa to chyba ot tak z przypadku ale te 2 tys. rocznie to prawda niestety:-((

Gość gość
pewnie ze sie da trzeba pokazac takiej osobie ze nie ma sie wedlug niej niecnych zamiarow i ze nie musi sie ciebie obawiac i ze nawet jak czegos nie wie czy nie potrafi to mu w tym pomożesz .

Gość gość
Ale jak ta osoba tworzy mur? A Ty sama jestes slaba i czujesz, ze ten mur Cie odtraca? I, ze on nie chce Ciebie? Zacisnac zeby i walczyc? Facet chce byc blisko, ale jak robi sie za blisko to sie wycofuje.

Gość gość
tak jak wyzej ci pisalem nie zaznal milosci i sie jej boi dlatego musisz byc wytrwala a jak nie masz sily to zostaw go w spokoju bo nie wiesz jaki horror w srodku tacy ludzie doznaja !

Gość gość
No tylko facet bywal w zwiazkach. Troche wiem jaki horror, sama bylam zaknieta dlugi czas;)

Gość gość
to nie wiem moze tyle razy zostal odrzucony ze juz niczego nie oczekuje daj mu sie poznac jako fajna dziewczyna a bedzie dobrze .

Gość gość
Dalam sie poznac, lgnie do mnie emocjonalnie. A mimo to ciagle cos nie tak.

Gość gość
moze za bardzo dajesz sie mu poznac jako przyjaciolka pora pokazac kobieca strone flirt , kokietowanie i uwodzenie :D

Gość gość
Aj nie wiem;praczej problem tkwi w tym jego emocjonalnym zblokowaniu;)

Gość gość
to go zapytaj wprost czego oczekuje co moze zaakceptowac i dlaczego nie chce bliskosci ?

Gość gość
Bede najwyzej przyjaciolka, kopnie mnie w d*pe dla innej to trudno, zlamie mi serce to trudno.