Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odstawilam psychotropy i fatalnie sie czuje

Polecane posty

Gość gość
deprim to placebo.

Gość gość
na mnie działa szybki numerek z moim psychiatrą, a nie tak jakieś psychotropy phi {cześć]

Gość gość
a to s******l z tego psychiatry. Cos słyszałem że z pacjentami nie wolno im nawiązywać relacji intymnych.

Gość gość
to się nazywa terapia eksperymentalna.

Gość gość
Podać go do sądu.

Gość gość
widac co niektórzy nie wyczuwają tutaj żartu :O o zgrozoo

Gość gość
Deprim to nie placebo. Psychotropy dobre są na chwilę, kiedy człowiek nie umie sam wyjść z dołka, ale jechać na tym całe życie to już nie bardzo.

Gość gość
wyczuwam żart który mi się nie podoba a odpowiadam co chcę.

Gość bioxetinowa
A ja brałam bioxetin przez ponad rok, odstawiłam go kilka dni temu i nic mi się nie dzieje. Dziwi mnie ze tak to przeżywacie, ja już ostawiam takie leki po raz 3 i nigdy nie odczuwałam żadnych dolegliwości odstawiennych. Skad się u was one biorą?? to chyba jakaś zaawansowana nerwica która już miesza wam w głowie że nie dacie sobie rady bez leków??

Gość bioxetinowa
Co do samych leków. Ja mam nerwicę ale nie jakąs taką ciężką, do tego stany depresyne a raczej przygnębienia bo jako takiej totalnej depresji nie miałam. I jeśli chodzi o leki to uważam że coś tam pomagają ale absolutnie nie leczą, nawet zastanawiam się czy nie pogłębiają tego typu chorób bo ja od pewnego czasu miewam ataki dużego lęku/stresu, czego wcześniej nigdy nie miałam, tak samo czuję ucisk w gardle tego tez nie miałam.Wiec po co to brac???

Gość _deprsyjna
ja w zyciu nie brałam żadnych prochów.

Gość bioxetinowa
Raz było tak ze niespodziewanie zaszłam w ciaze i musiałam z dnia na dzień odstawić te leki i tez nic mi się nie działo wiec nie wiem czy to nie jest jakieś plecebo??

Gość gość
wielu hipochondryków trafia do psychiatry z myślą, że mają jakąś ciężką chorobę psychiczną, lekarz to widzi, daje im lek na ich urojoną chorobę i im przechodzi, taki głupi jaś :D

Gość Ala5
Ja jakoś też zaszłam w ciąże i musiałam odstawić leki nagle i nikt mi nie powie, że czułam się dobrze nagłe odstawienie leków zwłaszcza z dużej dawki powoduje reakcję odstawieniową i to nie żadne fanaberie dla mnie najgorszy był pierwszy tydzień. A tak poza tym czasami tak w życiu jest że leki trzeba brać ja się broniłam przed 4 lata naszczęście udało mi się znaleźć dobrego lekarza i dopasował mi leki, które pozwoliły mi zacząć normalnie żyć.

Gość gość
nie bierzcie neuroleptykow ja po tym jestem wrakiem zamierzam sie zabic