Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pączek jesienny

mimozami jesień się zaczyna

Polecane posty

Gość pączek jesienny

Piekielny żar... rozbudzany dotykiem Twoich dłoni. Osobliwie rozpala wargi, nacieka słodkim smakiem w głąb ust. Rozpala lawą namiętności stęsknione pocałunków ciało. Otula pieszczotą zmysły, jak liść drżąc nieśmiało. W poryw wiatru zamienia, uśpione pragnienia, zalewa strumieniem rozkoszy rozpaloną do czerwoności pierś. Ogrom pożądania wkroczy świadomie by żar pragnienia uwolnić. Nasycać się grzesznie Twoimi ustami, kąsając delikatnie erotyzmem. Zapraszając do raju... który od dawna stworzony jest dla Ciebie...

Gość Wielki_Szu
uwazaj na jesionke bo ci wiatr hula

Gość pączek jesienny
Tryskam z rozkoszy, Gdy śnisz mi się w nocy... Chcesz wiedzieć co? Opowiem Ci to... Patrzę na Twe oczy, Pełne namiętności, Chwila Cierpliwości... Potem Cię Obejmuję, Słodkie usta całuję... Schodzę niżej, Twych piersi coraz bliżej, i niżej... i niżej... Wreszcie jesteśmy blisko siebie, Płyniemy w obłokach po niebie, Teraz jesteśmy jednością, Niekończącą się namiętną miłością...

Gość gość
"Zakradnę się do Ciebie na palcach, zakluczę drzwi. Po cichu odwinę Cię ze sreberka. Rozchylę lekko usta, otulę Cię językiem. Będziesz wraz z jękiem, powoli rozpływał się na wargach. Drobnymi strumyczkami ściekał po szyi. Posłodź mnie całą. Wetrę Cię w ręce i uda. Dotykaj mnie, drażnij delikatnymi muśnięciami, ciepłem podobnym do tego, które więzisz w oddechu. Będę brodziła w Tobie dłońmi, malowała nimi całe ciało. Wpłyń we mnie z uniesieniem. Otworzę oczy i usłyszę Twój szept. Zdejmij pocałunkiem ciarki z mojego karku, palcem uspokój moje usta"...

Gość gość
Niemen ,ech to jest to co mnie rozczula

Gość gość
oj tam z mimozami,nawłociami ! zimno,szaro! przytuliłby się człekkkkk ...i wtulił :)

Gość gość
uwielbiam jesień i tą piosenkę