Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lili1234567899

Odmawianie seksu

Polecane posty

Gość lili1234567899

Cześć wszystkim. Mój problem polega na tym, że wciąż chłopakowi odmawiam seksu. Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Kocham go, jest super facetem, super przyjacielem, dogadujemy się świetnie. Często mi mówi, że bardzo go podniecam i że chcialby się ze mną kochać. A ja wciąż tego próbuje unikać. Przy każdym zbliżeniu nie potrafię się rozluźnić, ponieważ cały czas myślę, że mogę zajść w ciążę, na którą jeszcze nie jestem gotowa. Fakt, mój chłopak twierdzi, że gdybym była w ciąży, to na pewno by mnie z tego powodu nie zostawił i dalibyśmy jakoś radę. Mówi, że ze mną planuje już resztę życia i kiedyś chciałby mieć ze mną dzieci. Ja jednak przy każdym zbliżeniu martwię się, że mogę zajść w ciążę. Mam na razie inne plany, a mianowicie rozwijanie się w zawodzie. Zdarza się też często, że na prawdę mam ochotę na seks, ale gdy tylko "akcja" zaczyna się głębiej rozwijać, mi nagle ochota przechodzi. Odsuwam się, a on zaczyna się denerwować. W zupełności go rozumiem, bo od 1,5 roku kochaliśmy się tylko kilka razy. Zazwyczaj kończy się tylko na pieszczotach, bo moj chory strach przed ciążą bierze górę :( Nie chcę mu tak ciągle odmawiać. Boje się ciąglę, że prezerwatywa zawiedzie, a tabletek nie chcę brać z pewnych powodów. Nie wiem co mam zrobić, żeby przestać aż tak bardzo bać się o tą ciążę. Wiem, że gdy jestem przed okresem, szanse na ciążę są znikome. Jednak wtedy też tego seksu odmawiam. Nie wiem. Coś mnie trzyma ciągle. Co w tym przypadku robić?

Gość gość
jesteś szaloną wariatką co sobie zabiera przyjemność. poukładaj sobie w główce i się przełam