Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DwudziestodwuletniaDziewica

Nie mam nic do zaoferowania

Polecane posty

Często pojawiają się tutaj tematy w stylu: 'O matko, ale jestem brzydka/ gruba/ nikt mnie nie lubi/ dowolne, byleby się poużalać nad czymś, co można zmienić'. W większości rada jest prosta: nie siedzieć na zadku i zmienić to, co da się zmienić. Z tego założenia wyszłam, biorąc się za odchudzanie. Schudłam jakieś 10 kilo i zaczynam się zastanawiać, po cholerę ja w ogóle to robię. Nie oszukujmy się, dziewczyny, robimy to zawsze dla innych, nigdy dla siebie. Ja, jak każda kobieta, chciałam emanować pewnością siebie i wbiłam sobie do łba, że jak mnie ubędzie, to mi się to uda. Ale są rzeczy, których nie da się zmienić samym tylko uporem. Nie mogę uwodzić biustem, bo choć duży (DD lub E) to asymetryczny. Nie mogę nogami, bo, mimo młodego wieku, mam początki żylaków i w trosce o społeczeństwo ich nie odsłaniam. A w mojej ostatniej pracy zauważyłam, że dobrze rozmawia się ze mną głównie starszym panom. Mówiąc krótko: chwilowo mam ochotę wszystkim pieprznąć. Internet to jednak cudowny wynalazek.

Gość Mr Kosmosky
jestes pewna ze cukrzyca, problemy z sercem i pare innych problemow wynikajacych z otylosci rozwiazujesz DLA INNYCH chudnac?

Nie każdy otyły jest od razu skazany na miażdżycę, cukrzycę i inne tego typu problemy, ale to dywagacja. I nie miałam na myśli sytuacji, gdzie w grę wchodzi już zalecenie lekarza i groźba poważnych problemów zdrowotnych. Choć znam przypadek, gdzie lekarz uporczywie zalecał utratę kilogramów, a wyniki osoba ta miała wręcz książkowe.

Gość gość
skad jestes ?

A ta informacja coś zmieni w odbiorze mojej wypowiedzi?

Gość gość
zmieni :) moze sie poznamy i spotkamy ?

Nie zakładałam tego tematu w celach matrymonialnych.

Uwierz w swoją wartość ! Czy dziewczyny nie można pokochać tylko dlatego że ma żylaki albo asymetryczny biust ? Każdy z nas ma wady a w naszych oczach wyglądają one zawsze na dwa razy większe niż w rzeczywistości. Niektórzy są powierzchowni i tego nie zmienisz ale są też wartościowi faceci i takiego ci całym sercem życzę.

Dziękuję Ci za ciepłe słowa, ThoOmas.