Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Może napiszemy opowiadanie erotyczne

Polecane posty

Gość gość
Na tarasie cos zawiewa Wiec pojdziemy do wanienki Poscimy sobie zimnej wody Ale tylko dla ochlody ;-D

Gość sdfgfdsasdfg
Terlikowski nie ma wacka bo zabrała mu krucjatka

Gość gość
mam już dosyć... głowa pęka... sama mi wędruje ręka... ...do apteczki! :P drogi panie :D tyś już myślał, że r****nie ? :P

Gość gość
Czy to dziś następstwo czasu Źródłem twego ambarasu? Ja dbam o meritum sprawy, Ty - o wstępne dbaj zabawy! W tenże sposób cała owca A wilk syty - sprawa prosta!

Gość jaduwertyh
dzisiaj sypiać będę sama może znajdę tutaj pana Slicznie proszę , zadbam i ci wytarmoszę

Gość jaduwertyh
zapraszam do mojego łoża leżę , chetna i gotowa :-) pieknie pachnę kokosami nagusienka z oliwkami :)

Gość gość
Ach te kobiety niecnoty Zawsze te same klopoty Maja tylko jedno w planie Jak kusic mana na poetyzowanie

Gość jaduwertyh
czekam chwilę czekam wieki najpierw zajrzyj do apteki

Gość gość
Czyzby chodzilo o te kondomy Ktore sa w promocji Niech sie dzieje wola nieba Z nia sie zawsze zgadzac trzeba. :-D

Gość jolanda z jurandowa
:) :) czyżby

Gość poetka że ho ho
te kobiety, te niecnoty które - aby zacząć psoty ­ pierw kolację wyłudzają litość moją rozbudzają ­ w głowie takiej plan utajony by się zachłysnąć mianem "żony" ­ mnie bycie żoną ani w głowie ja chcę poczuć w ci.pce mrowie ­ chcę być panną wyzwoloną wypachnioną, wygoloną ­ chcę dosiadać, chcę popieścić chcę go miedzy piersiami zmieścić ­ na gry wstępne szkoda czasu i macania, ambarasu ­ u mnie w głowie tylko seks nie skorzystasz - toś jest kiep!

Gość gość
No jak jestes taka gladka I perfumami gesto zroszona Wezme dzisiaj podwojne witaminy Bo to jest kawal dziewczyny :-D

Gość poetka że ho ho
idę, noc już jest niemłoda a jeszcze z wibratorem przygoda ­ on rozumie, on się stara i dobrana jest z nas para ­ nie zawodzi, nie marudzi no i nigdy się nie trudzi ­ bardzo łatwo mu dogodzić i ze mnie nie chce wychodzić ­ teraz również mnie pocieszy w każdej dziurce równo zgrzeszy ­ ja sokami go uraczę gdy się szeroko rozkraczę ­ wepchnę szybko, wepchnę mocno aż mi się tam zrobi mokro ­ tak się bawią panny grzeczne i nieśmiałe, i stateczne ­ więc tu piszcie a ja lecę zanim zbytnio się podniecę! 🖐️

Gość yjuhtbgfrb
weż viagrę to cie dopadnę

Gość gość
Zamiast szukac smuklego ogiera Wola wybrac tego z bateriami Za wibratory biora sie kobiety Zamiast szukac meskiej podniety

Gość fvbghjgngbfvd
Po co wszystko było skoro sie skończyło Smutno się zrobiło Bo Kena nie było Poznał młodsza d*pke i owinął ją w skorupkę Kochali sie całą dobę aż Ken wywinął nogę

Gość poetka że ho ho
Czy ktoś jeszcze tutaj jest? może ze złamaną nogą pies? ­ Tak się dobrze zapowiadało Czemuż się roz.ye.bało?

Gość gość
idzie Ken w pieknej sutannie ale wygląda bardzo marnie smutny zamyślony zerka na wszystkie strony

Gość poetka że ho ho
patrzy: coś się w krzakach rusza już sutanna się wybrzusza ­ może to będzie jakaś dama która nie poradzi sama ­ która będzie będzie chętna, młoda już nieważna jej uroda ­ ale w krzakach siedział Jacek co miał.... - tę bajkę dobrze znacie :P