Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Może napiszemy opowiadanie erotyczne

Polecane posty

Gość gość
proszę o cenzurę mili.... by się młodzi nie gorszyli ... ;)

Gość gość
Choć to sprośne jak cholera ! masz tu order od ordera ! Aż zatkało mnie w tym stanie, stawiam obiad i śniadanie! Masz talenta moja droga, jam przy tobie to uboga:O:O mogę zostać...? I potworzyć...? Mogę drzwi Ci dziś otworzyć... Mogę podać Ci kolacje.. Koleżanko ! Ty masz RACJĘ !!! ❤️

Gość gość
walę tutaj straszną skruchę...:O nie ukrywam - dziś w poduchę... powylewam morze łez ...:(:( czy ktoś tutaj jeszcze jest ? :O:O

Gość poetka że ho ho
precz z cenzurą, niechaj młodzi wiedzą jak się dzieci płodzi! ­ niech się uczą, niech słuchają i niech dobrze się r***ają ­ żeby wstydu tu nie było że się ich nie nauczyło!

Gość gość
to ma buta, samochwała na piedestał mnie stawiała ..:O strasznie marny ze mnie puch ...:( już nie liczę tu na ruch ... :(:(

Gość gość
hmmmm... jak kolacja moja droga? O tych sprawach ... proponuje... umiejętnie, delikatnie... Wszak to temat bardzo śliski... Nie ukrywam .. dla mnie bliski .. ;) Lecz przy dzieciach trzeba cicho ... no wiesz ... Krzysiu, Maciuś.. Zdzicho...:)

Gość Jolanda z Wlkp
za oknami ciemno tuż brzydka jesien ciągnie już napisz do mnie skromnie

Gość gość
może potem...? po kolacji... każdy będzie swoich racji... tak pilnował jak ten piessss! Ja ? Gut ? Da ? i ... Jesss? :D

Gość poetka że ho ho
a więc na czym to stanęło? że Ken Murzyn - was pogięło?! ­ no cóż, Murzyn, trudno, trudno więc napłodzę coś na brudno ­ gdy Ken Murzyn Barbie r****ł Ken - ten biały - pilnie słuchał ­ Ken-Japończyk patrzył tylko jak się uginało wyrko ­ Ken-Francuzik zaś w tym czasie już obłapiał Barbie w pasie ­ i językiem swoim zwinnym oraz r****m bardzo płynnym ­ Barbie-blondi doprowadzał do orgazmu: czyli dogadzał ­ piąty Ken pochodził z Czech a więc obie Barbie w śmiech ­ gdy im szeptał "to je krasne!" Barbie wolą gadki własne ­ i tak oto się bawili pisać dalej, moi mili? ;)

Gość gość
toć Jolanda ! córka Juranda ! :D

Gość gość
pisać ! pisać ! za godzinę... niech się chociaż ściemni troszkę, zrobię sobie mokra włoszkę... i pazurki pomaluję... jakoś fajnie przygotuję... na ten piękny film ... :) na ten piękny film !

Gość poetka że ho ho
dalej pisać? no to pech! bez kolacji już żem zdech! ­ jednak skoczę po kanapkę bo Barbie teraz bierze w łapkę ­ i ciągnie członka tak twardego że już mokra jest od tego ­ niech się zajmie nim czas krótki ja se pojem. Dawać wódki!!

Gość gość
nie, nie mogę... tam od środka... już rozpiera mnie tak słodka... ach tak słodka myśl... może spotkam Jego dziś...? Może jakiś Edziu, Stasio właśnie nie śpi, może da się...? skusić na tych chwilek parę... choćby tutaj... za ekranem... Jak realnie nie ma kto... to to chyba mniejsze zło ...? :O

Gość gość
jak to wódki ? moja droga... na czczo nie pij! po kolacji.... chyba dużo jest w tym racji? ;)

Gość Jolanda z Wlkp
Panowie kochajcie nas rozkosznie baśniowo rychło i zdrowo:classic_cool: Będziemy wam dogadzać również powolutku namiętnie tu i ówdzie Rozmasujemy oliwką cialko bo naprawde warto

Gość gość
wódka ... szkodzi i urodzie ! Jam dziś jest tylko o wodzie ... Chcę swą kibić nieco zwężyć ... głód nie łatwo przezwyciężyć ...:O no ale co my kobiety nie robimy ... dla podniety ! :D

Gość gość
Jolanda córka Juranda białym wierszem pisze ! 🌼 :)

Gość gość
dobra idę z psem na spacer ... muszę przykryć trochę glacę .. Ups... wydało się przypadkiem... żem nie Zośka ... żem jest Tadkiem ...:O

Gość gość
będę potem...jakby co...;) Może będzie jeszcze KTO ...? :)

Gość nie jghbon a
Usta czynią cud ten świata pana rozkosz rozprawiła kobieta sie z nim zabawiła jęknał drgnął i śmietana była ;:classic_cool:

Gość gość
jam już miała wyjść za drzwi ... i przychodzisz właśnie TY ? :) Proszę bardzo jeszcze raz ... za godzinę.. jest ten czas ... by tak ostrzej... nieco tutaj ... pisać ... hmmm.. no o tych ... butach ... Chyba każdy wie ... co powiedzieć przez to chce ... ;)

Gość poetka że ho ho
już wróciłam z kanapkami z pomidorkiem, nie z salami ­ już się biorę do roboty jak tam idą nasze psoty? ­ ano naszych Kenów pięć na te Barbie wciąż ma chęć ­ pamiętacie? oto oni Czech, którego dowcip goni ­ i Ken-Murzyn z wielką pałą i Japończyk z główką małą ­ także Francuz co "r" zjada ale nieźle orężem swym włada ­ i na koniec Polak mały taki biedny, bo nieśmiały ­ a do tego Barbie dwie blond i czarna - to się wie

Gość gość
hmmm.. śmietana ..? Ta w lodówce ..? Do sałatki i do sosu ... w w wersjach kilku sprzedawana... do potrawy dodawana ... Uffff :D No przestańcie takie słowa ... nie wymyślę ... boli głowa ... Jak położysz swoje dziecie ... to ten czas ... no wszyscy wiecie ...;)

Gość poetka że ho ho
obie Barbie cyce mają takie że się uśmiechają ­ wszyscy, co je mogą dymać no bo też jest za co trzymać! ­ tam silikon dobrej marki a że przy tym ciasne szparki ­ to się cieszą chłopom pyski aż dostają czasem zadyszki ­ Barbie-Blond ma sutki jasne że Czech szepta: "to przekrasne!" ­ Murzyn też zadowolony u nich nie ma takiej żony ­ u nich każda cyc ma w zwisie za to chłop ma po penisie ­ nie mikrusy, lecz konkretne więc też baby zawsze chętne

Gość gość
matko już Ty ? po kolacji ??? Ja z psem muszę .... Pilnuj racji ! Słowa sprośne i te rzeczy potem każdy dziecko leczy ... od nałogów przeróżnistych, od tych myśli niezbyt czystych ... :O Pilnuj pani moich racji.... jak juz będziesz po kolacji :)

Gość jolanda sperfrthyjm
M jak miłośc to bajeczka która ogląda cąła wycieczka. Za godzine wstapie tuutaj i opowiem wam o fiutach. Moje mysli są niegrzeczne , bo jest jesien ,niebezpiecznie. Szukam kogos do rozmowy,ale o tym nie ma mowy, każdy sobie dopowiada, oprócz tego co mu niewypada.

Gość gość
:D:D:D może to na inny... pora ? erotyczny dajmy na to..? Tu istnieje duża szansa, że przeczyta to małolat!

Gość poetka że ho ho
Barbie-Brunetka to też licho że chłop pod nią r***a cicho ­ nie ma żaden też śmiałości by się zlać na jej krągłości ­ każdy woli dojść w środku ona jęczy: "o tak, kotku!" ­ włoski ciemne, lecz szparka łysa by wygodniej pchać penisa ­ nie wiadomo czy brunetka z kobietami to ruletka ­ jednak ogień w oczach ma no i w d**ę chętnie da ­ nie to co Blondynka ciele ta to tylko ozorem miele ­ rób to szybciej, rób to tak a chłop już na twarzy rak ­ i się spoci, się nadyma a ta jeszcze dosyć nie ma

Gość gość
...i małolat... małolata.... czyta matka... czyta tata.... i babunia także czyta :) tylko ciągle dziadzia pyta... dziadku, co to jest ? dziadku, co to jest ?? :D

Gość poetka że ho ho
któż to mnie stąd wciąż wyrzuca? i na erotyczny przerzuca? ­ a nie pójdę, jam jest stąd! kto nie czyta, robi błąd!