Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal z kafe

na fb napisala do mnie kolezanka

Polecane posty

Gość michal z kafe

w zasadzie znamy sie tylko z widzenia, ze szkoly. ja juz jestem po liceum, a ona jest bodaj w 3 klasie. nie przeczytalem jeszcze wiadomosci (bo sie wyswietli, ze to zrobilem), ale zaczyna sie "czesc, czy poszedlbys........." i juz sie obawiam. prawde mowiac, jestem p***a a nie facet, nigdy jeszcze nie mialem dziewczyny i obawiam sie, ze chce mnie zaprosic na jakas uroczystosc i trzeba bedzie tanczyc, albo cos w tym stylu. a ja nie jestem "zabawowa" osoba, tanczyc nie umiem. moim zdaniem przystojny tez nie jestem (nie jest to kwestia niskiej samooceny, tylko obiektywna opinia, prawda w zasadzie). z drugiej strony, zeby 'obca' dziewczyna chciala mnie zapraszac - dajmy na to - na czyjes urodziny? dziwne a moze chce pojsc ze mna tylko do kina albo cos takiego? kurde, nie wiem co kafeterianki by mi poradzily? jak odczytam wiadomosc chcialbym od razu odpowiedziec... z drugiej strony nie chcialbym odmawiac, bo to ladna i rozgarnieta (co najwazniejsze) dziewczyna i glupio bym sie czul... kure

Gość gość
najpierw przeczytaj wiadomość, streśc ją tutaj i bedziemy radzić

Gość gość
albo odczytaj i napisz co napisała albo W YP IERDALAJ i nie zawracaj gitary!

Gość gość
kto nie ryzykuje nie pije szampana Michale :)

Gość gość
hej, ale dlaczego milabys odmowic? Skoro sie nie znacie, to na pewno nie zparasza cie na zadna impreze rodzinna. Przeczytaj wiadomosc i odpisz - jesli oferta nie bedzie ci pasowala, zawsze mozesz odmowic i zaproponowac cos w zamain, jesli chcesz kontynuowac znajomosc.

Gość gość
to prowo, autor juz się dawno zmył...

Gość gość
czyta wiadomosc :D

Gość michal z kafe
zadne prowo i sie nie zmylem :D jeszcze zapomnialem wspomniec, najblizsze weekendy mam zajete (ucze sie w innym miescie) i obawiam sie, ze jak odpowiem w taki sposob, to bedzie, ze sie wykrecam. chociaz z drugiej strony, skoro sie nie znamy, to cos mi tu nie pasuje, zebym mial z nia isc na jakas uroczystosc :D kurde, wyjde tylko z psem i zajrze co tam napisala

Gość gość
taaa a wszyscy będą cierpliwie czekać aż Lord wróci ze spaceru z kundlem, wypiżdzaj koleś

Gość gość
szukasz problemu na zapas, z takim podejsciem nabawisz sie nerwicy

Gość gość
napisz jej że ją przer***asz

Gość michal z kafe
to jak tam, czekaliscie na lorda? wpadlo mi do glowy, ze moze chce mnie zaprosic na 100dniowke. ch*j tam, odpalam wiadomosc

Gość michal z kafe
o prosze. prawie trafilem pyta czy poszedlbym z nieznajoma na studniowke - w nawiasie, ze chodzi o jej przyjaciolke

Gość gość
no dawaj Lordzie :D pisz...

Gość gość
ja pierdziele, nie dość ze ciebie ledwo zna, pisze przez fejsa to jeszcze w dodatku nie o nią chodzi, niech przyjaciółeczka sama paszcze otworzy i się spyta... tak jej napisz, ze jeśli to przyjaciółka chce z tobą iść to niech sama napisze i z nią porozmawiasz

Gość gość
napisz jej że zrobisz jej z piczki jesień średniowiecza

Gość michal z kafe
haha, no to mnie wlasnie rozwalilo, 18 letnia dziewczyna a boi sie sama zapytac :D oczywiscie domyslam sie o kogo chodzi, wczesniej owa kolezanka dawala mi pewne znaki, ale tak jak pisalem - z atrakcyjnoscia to ja nie mam nic wspolnego i bardzo zastanawia mnie, dlaczego chcialby isc z obca osoba... dlatego pytam na kobiecym forum :classic_cool:

Gość michal z kafe
up :D chyba nie zostawicie mnie z tym problemem :D mysle, zeby jej odpisac cos w stylu, zeby kolezanka sama sie odezwala...

Gość gość
Zgodz się chooju !

Gość michal z kafe
ale ja nawet tego poloneza tanczyc nie umiem :(

Gość gość
No faktycznie dziecinada z jej strony. Najpierw wybadaj o kogo na pewno chodzi i zastanów się :)

Gość gość
Jak fajna d**a to idź, może z*****asz :D

Gość michal z kafe
he he, ta o ktorej mysle jest "taka se" (ta, ktora pyta o wiele ladniejsza) i wlasnie zastanawiam sie nad odp :D

Gość michal z kafe
podbijam temat. napisalem do tej dziewczyny z prosba, aby powiedziala mi o kogo chodzi. no i chwile temu dostalem kolejna wiadomosc, ale od tej dziewczyny, o ktorej myslalem :D mowi, ze partnera do poloneza juz ma, bo u nich tanczy sie z kims z klasy, ale chce isc ze mnia jako z partnerem na impreze. co myslicie? z obca tak isc? :D w koncu mamy pare miesiecy zeby sie poznac, he he

Gość gość
idź, co Ci szkodzi. Może akurat wyjdzie z tego ciekawa znajomość :)

Gość michal z kafe
to samo doradza mi kolega. szkoda tylko, ze jestem taka meska p***a i jeszcze sie waham :D

Gość nie1 facet na kafe
K***a Dziewczyna sama chce z tobą iść a ty masz jeszcze jakieś wątpliwości? Wiesz ilu przegrańców z Kafe chciałby być w takiej sytuacji jak ty? Idź z nią!

Gość gość
ROZTERKI MŁODEGO KAFETERIANA

najpierw ją dobrze poznaj:P a później jakby co to idz z Nią na tą studniówkę. Może się jej podobasz? :)

Gość michal z kafe
ale we mnie nie ma nic do podobania sie ;) napisalem, ze najpierw chcialbym sie spotkac. zobaczymy co z tego bedzie.