Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgorszona

Dlaczego niszczycie czyjeś związki

Polecane posty

Gość zgorszona

Koleżanka ma udane małżeństwo, jednak jej mąż jest bardzo przystojny i ciągle podrywają go inne kobiety. Nie wiem jak pomagać kumpeli.

Gość lan_gusta
a chlopiec nie wie gdzie jest jego miejsce?

Gość gość
One tylko testują jego wierność!

Gość eureka12345
a mi kiedyś taka jedna lafirynda zabrała mojego faceta i na dniach biorą ślub...koszmarne uczucie

Gość gość
Do usług Kasiu.

Gość gość
mój facet - nie wlewając sobie ani mi - poprostu tak jest- jest naprawde przystojny i ma taka urode i charakter ze gdzie sie nie ruszy to dziewczyny mi zazdroszcza ze mam takiego faceta i on notorycznie spotyka sie z flirtem innych dziewczyn czy podrywaniem ale on zawsze sie broni od tego i zawsze mowi ze ma kobiete ktora kocha i nie interesuje go nikt inny. tak sie ciesze ze na takiego trafilam <3

Gość gość
ps. i nie mowcie ze on tylko przy mnie tak gra bo nawet jego koledzy mi mowia jak odtraca zaloty jakis pustych lasek :P jestesmy razem 10 lat

Gość Marmoth
Cieszymy się Twoim szczęściem oraz tym, że jesteś pełna :) Oby Wan Kenoby ... tak było zawsze!

Gość gość
tu nie ma znaczenia czy przystojny czy nie- jesli kocha to bedzie mial gdzies zaloty innych

Gość gość
cieszycie sie ze jestem pełna? pełna czego???

eureka12345 naprawdę koszmarne? jakas laska odebrała Ci faceta, jak znoszone gacie, taka to strata? jeżeli dał się tak odebrać, da sie odebrac innym, facet nie warty nawet mysli ;)

Gość gość
Rebecca de Winter popieram w 100000%

Gość eureka12345
no pewnie tak, że nie wart...tylko sama go z nią poznałam i tego sobie darować nie mogę...

zgorszona autorko ale w czym problem? Jeśli ten mąż rzeczywiście kocha swoją żonę to może go podrywać 10 Kobiet dziennie i jeśli kocha swoją żonę to jej nie zdradzi. A jeśli zdradzi to przynajmniej dowie się ze on jej nie kocha i przynajmniej nie będzie żyła w iluzji. Zdrada nie jest dramatem tylko sam fakt ewentualnego niekochania