Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MYSLICIE ZE 160 mg KOFEINY MNIE POBUDZI

Polecane posty

Gość gość

na raz ?

Gość gość
chce dodac ze jestem dosc duza osoba i.na mnie rzadko.co.dziala

160 mg to równowartość około 2 kaw, mnie to już pobudza. Tylko zależy po co chcesz się pobudzić, bo jeżeli w grę wchodzi nauka to raczej nie polecam, zielona herbata będzie lepsza.

Gość gość
tak nauka. A czemu nie polecasz ?

Nie wiem jak na Ciebie podziała, ale np. ja po kawie nie mogę się skoncentrować. Owszem jestem pobudzona, ale nie mogę się skupić na nauce. Może za dużo kofeiny naraz. Tak samo mam po energetyku. Piję te napoje np. jak jestem senna, albo chcę sobie poprawić humor, przed imprezą etc. Po dużej dawce kofeiny nie mogę usiedzieć na miejscu. W trakcie nauki zawsze piję zieloną herbatę, łagodnie pobudza, ale też znakomicie działa u mnie na koncentrację. Może zaserwuj sobie słabszą kawę po prostu...te 160 mg to jednak dużo...

Gość gość
Dzieki za rady :) Znalazlam w szafce zielona herbate to sobie na pewno zaparze, enerdzajzera na pewno calego nie wypije, nie dam rady, jest za sztuczny i gazowany a ja niecierpie gazowqbych napoi.

Tylko wiesz, każdy organizm inaczej reaguje. Jeżeli ta zielona herbata Ci nie pomoże, to możesz spróbować z kawą, może akurat będzie odwrotnie niż u mnie :) Tylko ja jeśli wybrałabym już kawę, to stopniowałabym dawkę kofeiny :) można zacząć od słabszej, a potem znowu wypić jeszcze jedną słabą :)

Gość gość
guarana jest najlepsza