Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczorkowa

Ja on i ona

Polecane posty

Gość kaczorkowa

Moze ktos byl juz w takiej sytuacji i moze mi cos doradzic? Otoz jestem z chlopakiem od paru miesiecy, od poczatku byl to dosc luzny zwiazek tz. bez wiekszego zaangazowania. Jednak zdrady nigdy nie wchodzily w gre. Ostatnio on zaczyna mnie troche olewac, spotkania sa metne i zawsze ja o nie prosze. Zauwazylam tez ze on chyba lubi moja dobra kumpele. Czesto na nia zerka, smieje sie do niej i czasami o nia pyta niby tak przypadkiem... jednak ja czuje ze ona mu sie podoba :( a moze mam obsesje? Juz sama nie wiem co robic? Zapytac go wprost czy poprostu zerwac? Nie mam doswiadczenia w zwiazkach dlatego nie wiem jak zareagowac :(

Gość gość
Jak zapytasz to pewnie się i tak bedzie wykręcał. Ja bym ograniczyła kontakt i obserwowała jego reakcje :/

Gość kaczorkowa
Juz zaczelam... tz nie prosze o spotkanie, nie zagaduje... zobaczymy czy to cos da :( Gdyby to byla jakas inna dziewczyna to moze nie byloby mi tak smutno... ale ze kumpela to naprawde boli. Moze moja wina, moze za bardzo sie nazucalam? Moze mu sie znudzilam bo wie ze zawsze moze mnie miec, no i przytylam ostatnio.... ehhh nie daje mi to spokoju :(

Gość gość
Podobno nie można być na każde zawołanie faceta, bo to go szybko nudzi... Trzeba być dla niego wyzwaniem :P

Gość gość
zaangażuj spotkanie ty on i ona, wyjdź np do toalety ale w pokoju zostaw telefon z włączonym dyktafonem, zobaczysz jak on się do niej odnosi jak ciebie nie ma w pobliżu

Gość kaczorkowa
Ale on i tak nigdy mnie nie pyta, zawsze ja prosze o spotkanie :/ zapytalam sie go dlaczego tak jest to powiedzial ze nie wie, poprostu taki jest i ja moge pytac ... wiem ze on jest dziwny i chlodny, ale wiec dleczego nie zerwie? Od poczatku mu mowilam ze mamy byc szczerzy i jak ktores bedzie chcialo to zakoczyc to ma powiedziec wprost, ehhh juz calkiem nie rozumiem tych facetow :(

Gość gość
facet lubi zdobywać, pokaż mu że ty go olewasz itp to od razu zmieni nastawienie, uwierz mi to działa :) a swoją drogą spawa z dyktafonem wydaje się ok

Gość kaczorkowa
Juz raz podsluchiwalam, gadaja o bzdurach ale chodzi o to ze on sie smieje i jest radosny jak ona jest w poblizu, przy mnie wydaje sie byc zdenerwowany, spokojniejszy moze nawet niesmialy... Wiem ze ja tez nie jestem swieta ale kurde, nie swidruje oczami za jego kumplami :/

Gość kaczorkowa
Tylko ze on nawet nie daje mi szansy zebym byla dla niego wyzwaniem, bo go nic nie obchodzi tylko on sam. I zawsze mi powtarza ze on nie potrafi byc zazdrosny bo taki juz jest, ze po co sie przejmowac czyms na co nie ma sie wplywu. Wiem ze najbardziej zalezy mu na seksie ale ja bym chciala chociaz troche uczucia :( i nie moge go o tak kopnac w d*pe bo troche mi zalezy nawet jezeli on jest debilem :D Moze wlasnie dlatego ze tak mnie zlewa... hmmm

Gość zenek9467
ale on ma cie w d***e

Gość kaczorkowa
Ja juz tez nie wiem.... moze myslal ze jestem inna jak zaczynalismy? Najgorsze jest to ze ja sama nie potrafie tego zakonczyc :( a zawsze myslalam ze to prose i nie rozumialam dziewczyn ktore postepowaly tak jak ja teraz :(

no to niestety bedziesz w tym tkwila dopoki on sam Cie nie kopnie powinnas mu wlasnie zafundowac taki zimny prysznic, pokazac ze stac Cie na wiecej, jestes pewna siebie kobieta i dasz sobie rade sama.

Gość kaczorkowa
Wiem :( ale nie chce go stracic, chociaz wiem ze to stanie sie predzej czy pozniej... A jak z nim zerwe to z pewnoscia on nie bedzie pobowal mnie odzyskac. Chcialabym z nim powaznie porozmawiac ale on i tak na wszystko przytakuje i ma wszystko w d***e. Sama juz nie wiem dlaczego z nim jestem... moze tez tylko dla seksu bo jest super z nim ...

Gość kkkkkkko
babki to naiwniaczki :D