Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odetkać kibel

Polecane posty

Gość gość

Pomocy, zatkał mi się kibel, a nie mam jak o tej porze kupić kreta... ;( Jak go teraz odetkać?

Gość liczba urojona
wymien kibel :classic_cool: a dzis - w krzaki

Gość viceklita
a co tu można odetkać, skoro sikasz i srasz na obornik przed stodołą

Gość gość
Wsadź ręke i pogrzeb-a przy okazji wyjmij to co tam zapchało odpływ. miłej zabawy:-)

Gość gość
nie ma szans, nie przełamię się, żeby tam w sadzić rękę, nawet przez rękawiczkę ;/

Gość gość
Pewnie, już ktoś poleci zrobić to za ciebie, babrać się w twoim gównie bo ty się go brzydzisz :-O

Gość gość
no to chyba dlatego pytam, jak da się to odetkać bez wsadzania ręki w kibel

Gość gość
Co robiłaś z tym kiblem, że się zatkał?

Gość gość
podejrzewam, że przyczyną mogło być wrzucenie wacika kosmetycznego i sporych ilości papieru i chusteczek (miałam katar). ale aż się dziwię, że do tego stopnia się zatkał

Gość gość
Wacika? Podpaski chyba i to jakiejś MAX :-)

Gość gość
Kobiety.......................................... Chusteczki, ręczniki papierowe, tampony, podpaski i cała masa rzeczy chłonnych zatyka kibel! nauczcie się to wrzucać do kosza. A wracając do tematu... Jeśli nie chcesz się babrać, weż wąż od prysznica i nim poprzepychaj.

Gość gość
Szczotką do kibla mozesz tam pogrzebać albo jak ci piszą wężem od prysznica. A jak nie, to rękawice gumową ubierz albo jakiś worek wsadź na rękę i grzeb ręką, po tym spuszczasz wodę, jak się nie odtyka to czekasz aż woda zejdzie i jeszcze raz grzebiesz i spuszczasz wodę, za którymś razem puści.

Gość gość
Ech, udało mi się dostać kreta. oby pomogło, bo do żrącej substancji, to już się ręki nie włoży... i mówiłam, że nioe wrzucałam tam nic poza jednym wacikiem i chusteczkami. na prawdę imiem odróżnić tampon czy podpaskę :p

Gość gość
Chusteczki i wacik wystarczą. One chłoną wodę i pod jej wpływem puchną...

Gość gość
Autorko! Mi się kiedyś zatkał kibel... weekend 11 piętro i szok co robic... Wsypalam Tone proszków i płynów żrących i gowno to dało!!! Wiesz co przyniosło efekt?? Zagotowalam najwiekszy gar wody i jaki miałam w domu. Wlalam ten wrzątek do kibla z maksymalna predkoscia... Powtórzyłam ze 3 razy i kibel odetkany :) Ale co dramat przeżyłam to moje... Juz myślałam,ze będę musiała wzywać fachowców...ale wtedy wstyd byłby ;) Naprawdę polecam metodę wyżej opisana..

Też mi problem. Wielkie k***a damulki boją się wsadzić rękę do kibla i wyciągnąć to, co zatkało sracz. A co, myślicie, że ktoś obcy ma to za was robić k***a? :o

Gość gość
Metoda z wrzątkiem może i by podziałała... tyle że teraz nie ma jak go wlać, bo po kilku próbach spłukania wody muszla jest zapełniona. A kret którego zdobyłam z nocnym na razie dał taki efekt, że jeszcze bardziej to wszystko wypłynęło.. Błee...

Gość gość
Teraz to już nie ma opcji rękę wsadzić, bo kret to przecież substancja żrąca.

Zamiast bawić się z kretem, trzeba było od razu wsadzić tam swoje łapsko, nie zważając na tipsy. Teraz pozostaje ci tylko czekać, jak za kilka godzin zawartość toalety zacznie wypływać ci na podłogę wraz ze żrącym kretem. :classic_cool:

Gość gość
wypowiedz uniwersalne polskie zaklęcie na k i sam się odetka

Gość gość
oj wypowiedziałam już dobre parę razy....

Gość gość
ja bym tam wsadziła Kevina, może zadziałałby jak porządny wycior.

Gość mczay
Niestety, zapchana toaleta może mieć związek z niedrożną kanalizacją. Z uwagi na to, że ciężko jest ją udrożnić, warto byłoby zdecydować się na kontakt z warszawską firmą https://www.stankan.pl/ specjalizującą się w tego typu pracach.

Jesli jesteś ze szczecina z okolic polecam pogotowie kanalizacyjne Mieszkam w domku mają dobry sprzęt nam sciągneli kibelek udrożnili spiralą mechaniczną sprawdzili kamerą nawet namierzyli specjalnym lokalizatorem gdzie siadła rura a pozniej wyczyscili wukiem powiedzieli ze jak się powtóży niestety oznacza ze rura już jest do wymiany ale poki co jest ok strona do nich polecam zawsze doradzą pozdrawiam www.pogotowie-kanalizacyjne-krecik.pl

Gość gość
Wsadz głowę do muszli i mocno zasysaj, możesz wspomóc się tez rurka. Powodzenia