Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzuciłam palenie

Od kiedy rzuciłam palenie przytyłam 30 kg płakac mi sie chce

Polecane posty

Gość rzuciłam palenie

i nadal tyje Myślała, ze to tycie minie po paru miesiącach, aja rzuciłam juz prawie 1,5 roku temu, i nadal tyje

Gość gość
za dużo jesz

Gość rzuciłam palenie
pomocy, co mam zrobic, aby w koncu przestac tyc

Gość gość
no to po co tyle jesz? To wszystko jest w twojej głowie, to nie jest wina rzucenia nałogu. Ogarnij się, zacznij ćwiczyć, przejdź na dietę, nie ma zmiłuj. Myślisz, że jedząc dużo będziesz szczupła? Skąd się urwałaś?

Gość rzuciłam palenie
Cwiczyłam bardzo duzo, po ok 2 godziny dziennie , ale 2 miesiące temu musiałam przestac gdyz nadwyrezyłam sobie kolana od tych ciągłych cwiczen

Gość gość
widocznie nie robiłaś solidnej rozgrzewki i źle się do tego zabrałaś. Zresztą, 2 h dziennie to za dużo, nie dziwię się, że kolana ci wysiadły. Dieta i ćwiczenia to podstawa, innego sposobu nie ma. Spróbuj chodzić na siłownię. Musisz pokonać swoje łakomstwo.

Gość gość
Musisz porpostu za duzo jesc. Ja rzucilam 5 lat temu i moze w ciagu tego czasu przytylam ze 2 kg.

Gość rzuciłam palenie
łakomstwo? ja wcale nie jem słodyczy, nie słodze herbaty ani kawy tak wygląda mój porzecietny jadłospis: rano : 2 kromki pełnoziarnistego pieczywa z łososiem ok 12: sałatka z kurczaka- piers kurczaka i warzywa, zadnego chleba czy makaronu ok 16 - wołowina z sałatką ok 20 sałatka lub piers z kurczaka

Gość gość
a sparwdzalas tarczyce?

Gość rzuciłam palenie
byłam kiedys na bardziej restrykcyjnej diecie, schudłam pare kilo ale wszystkie kilogramy wróciły

Gość gość
w takim razie przebadaj się, to nie jest normalne skoro nie objadasz się. To może być jakaś choroba, na pewno nie jest to efekt rzucenia palenia.

Gość rzuciłam palenie
tak sprawdzała tarczyce, cukier, robiłam usg i wszystko w porządku lekarka powiedziała, zebym przeszla na diete 1000 kcal

dlatego nie rzucam, kilka razy próbowałam, rzeczywiście strasznie chciało mi się jeść

Gość gość
po rzuceniu palenia tyje się prawie zawsze bo nikotyna wzmaga przemianę materii.To jest coś za coś- albo palenie i choroba albo przytycie i zdrowie.Osobiste doświadczenie - przytyłam 12 kg bez zmiany diety i do tej pory (6 lat) nie mogę schudnąć.

Gość rzuciłam palenie
ja tam nie miałam nic przeciwko przytyciu kilkunastu kilogramów w ciągu kilki pierwszych miesiecy po rzuceniu palenia. Ale mineło juz ponad rok a ja dalej tyje, razem to juz 30 kg.