Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mogę wtrącić słówko

urodziny z Monster High

Polecane posty

Gość gość
Aha, pajęczyny oczywiście potem odklejasz i ściągasz, i masz pajęczynę luzem, można powiesić gdzieś. Z dekoracji można jeszcze zasłonić lampę kolorową bibułą albo cienkim materiałem, to będzie nastrojowo.

o, te pajęczyny są super :) A silikonu mam sporo i przy okazji (nie wiem dlaczego wcześniej na to nie wpadłam) przypomniałam sobie o całym kartonie farb witrażowych. Cuda z nich zrobić można ;P A barwnik czarny rzeczywiście dość słaby, dlatego wymyśliłam to czarne ciasto, bo zrobiłam próbę na czekoladowym, ciemnym, wtedy nie trzeba dużo tego barwnika i wychodzi czarne ;P

Wymyśliłam sposób na pizzę ;P Normalna pizza, okrągła, a na to pajęczyna zrobiona z ciasta drożdżowego (tylko nie wiem czy jak na złość ta pajęczyna by mi się nie rozrosła ;P ) a może lepiej na górę ciasto bez drożdży? ;P

Gość Kamom
A kupiłaś jej kolejną lalkę z serii MH? :) Bo nie wiem czy słyszałaś, ale jak zachowasz paragon, to możesz go zarejestrować na www.listdomikolaja.pl i wziąć udział w loterii :) Może uda Ci się wygrać autko, albo bon na zakupy, to już trochę ułatwi kolejne zakupy lalek do kolekcji :D