Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

garniturek dla chłopca chrzest roz 68

Polecane posty

Gość gość
z ceną to chyba przesadziłaś

Gość gość
dałam za niego 80 zł, po za tym widać, że do negocjacji. Nie ubrałam go ani razu, okazało się że jest za chłodno (pogoda się popsuła) i był w kombinezonie, a potem nie ubierałam, bo skromna impreza w domu i był luźno ubrany.

Gość gość
taaa nieubrany, to dziwne ze taki wymięty

Gość gość
wymięty? w którym miejscu jestem ciekawa, ciągle wisi w folii w szafie. Kapa niestety nie jest idealnie równa, z wieszaczka nie ściągałam i możliwe, że wyszły takie zdjęcia. Można przyjechać, obejrzeć, negocjować-nikomu tego nie zabraniam, oczywiście przyjechać, obejrzeć, zrezygnować też nie.

Gość gość
nie był również prasowany, ani prany-spodenki tak wyglądają, bo są to spodenki z materiału lnianego.

Gość gość
u syna na chrzcie było zimno a teraz myslisz ze ktos ci kupi takie cienkie ubranko? jak za chwile jesien bedzie i coraz zimniej.

Gość gość
miałam zamiar go zachować, chrzczony był w kwietniu, ale od ok miesiąca wystawiam go na tablicy, na allegro nie, bo uważam, że takie rzeczy powinno się obejrzeć, a nie potem reklamacje-zdjęcie nigdy nie oddaje rzeczywistości. Stwierdziłam jednak, że zostawię tylko buciki i garniturek sprzedam.

Gość gość
kwestia gustu mi osobiscie nie podobaja sie biale garniturki. w sobote chrzciny mojego synka i bedzie granatowo-bialy bo taki mi sievwymarzylo. dlugo szukalam na tablicy.pl czegos ciekawego lecz wszystko na jedno kopyto i ceny takie same.

Gość gość
ja zawsze marzyłam o białym, miał być ostatecznie ubrany do knajpy, ale przez to, że za późno się "obudziliśmy" to sale były albo zajęte, albo ceny z kosmosu, dlatego jednak nie założyliśmy.