Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKI KOLOR WŁOSÓW JEST SEKSOWNY U KOBIET I JAKA DŁUGOŚĆ

Polecane posty

Gość mrumru krakra
Faceci przeważnie lubią wyjątkowość, wyrazistość i kontrasty, dlatego wspominają o blondynkach i czarnulkach, rzadziej o szatynkach, bo szatynek (brązowowłosych) jest bardzo dużo w Polsce.

Dla mnie nie ma znaczenia jaki bałagan zrobi sobie na głowie. Ważne jak jej z oczu patrzy i czy ma nienaganną figurę. Wiadomo kobiety są pojj****e i zrobią sobie taką fryzurę że trzeba się po okolicy rozglądać za patykiem. Wtedy szukaj, bo .... :P

Gość gość
Ja noszę patyk zawsze z sobą.

Gość gość
Jedni patyk, inni pałę :) coś o włosach poprosimy.

Gość gość
jestem szatynka , ciemny braz ,oczy braz i chyba musze sie z tym pogodzic,ze naleze do tej grupy gorszych

balagan na glowie i nienaganna figura ;) .... ciekawe, czy to dziala takze w druga strone :P:D .... u faceta balagan na glowie i nienaganna figura.... jak wyglada nienaganna figura u faceta... hmmmm ..... maly pusio brzusio? ... wiekszy pus brzus?.... czy zoladek przyklejony do kregoslupa? ... nie chce mi sie wymieniac innych mozliwosci nienagannej figury meskiej 😴

Gość gość
Mnie podobają się blondyny lub czarne i jeszcze do tego minióweczka -oczywiście do tej mini musi być super figura to jest extra. Niektóre dziewuchy mają ubierają mini ,a mają nogi balerony, albo spodnie biodrówki, a im schaby wystają lub pół d*pska ze spodni to taki widok jest koszmarny, ale jak ma figurę i jeszcze solarka (ale z umiarem) to bomba.

Gość gość
Ja nie lubię szarych myszek dla mnie kobieta to musi się malować oczy, usta to jest seksi ,a włosy czarne ,blond i brązowe.

Gość gość
oczywiście ,a usta muszą być czerwone lub różowe ,a niektóre nawet się nie pomalują i wyglądają jakby wstały z łóżka to czyste lenistwo, a później się dziwią ,że ich faceci patrzą na inne i zazdroszczą , a wystarczy o siebie zadbać

po cholere je prostujecie i wygladacie jak ulizane pipy ? najfajniejsze sa takie naturalne pofalowane lekko a nie taki przyliz xxx cos jest na rzeczy! jak w biegu wybiegam z domu, zawsze słyszę od Szefa, że ładnie wyglądam. a jak się pindrzę godzinę, to d**a! nic nie powie 😭

Gość gość
mój chłopak też lubi jak ja się maluję i to mocno i jak wrócę od fryzjera to dostaje szału i jeszcze mi mówi w jakim cieniu do powiek mi dobrze ,a najlepiej żebym miała mocno usta i oczy

Gość gość
pewno to nie czasy w których był brak kosmetyków ,a jak kobieta się pomalowała to od razu mówiono "malowana lala" wszystkie aktorki , modelki się malują i bez makijażu nie wyjdą z domu. Taka prawda jak widzimy jakąś na ekranie to mówimy jaka piękna ,ale ile ona siedziała przed lustrem to tajemnica także dziewczyny MALUJCIE SIĘ , moja też się maluje i wygląda bosko

Gość olgix
chociaż jeden facet ,który zauważa takie rzeczy

Gość ulalalalal
czasy się zmieniają ,kiedyś ceniono naturę

Gość gość
ja posunąłbym się do stwierdzenia,że tylko idiota myśli,że na ekranie to naturalne

Gość brunonek
natura to w czasach kamienia łupanego

Gość gość
najlepsze laski są pomalowane

Gość gość
lubię laski ubrane na czarno lub biało

Gość gość
oczy pomalowane grubą kredką to jest to

Gość olgix
ja się mocno maluję i muszę przyznać ,że mężczyzn to rajcuje jestem z chłopakiem 5 lat i cały czas jak chodzę na randki to muszę być pomalowana bo on to lubi

a kto mi groził ??? :O i pisał że nie jestem już obojętny ? :P co mam o tym według Ciebie myśleć ? :classic_cool: