Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozbyłam sie złudzeń świat to gówno

Polecane posty

Gość gość

W obecnym świecie przetrwają tylko zimne suki i psychopaci. Trzeba mieć nerwy ze stali, kłamstwo i manipulację we krwi by do czegoś dojść. Porządni, spokojni ludzie gówno w życiu osiągną. Naukowcy zarabiają grosze, a j****i celebryci parnaście tysiaków. Najważniejsze przespać się z odpowiednią osoba, urodzić się w odpowiedniej rodzinie bądź mieć psychopatyczne cechy osobowosci. Inaczej do niczego nie dojdziesz, prócz zarabiania w najlepszym okresie swojego zycia ok. 2500 w jakiejś firmie całe j****e życie, az do 67 roku życia.

Gość prawictwo pospolite125
pokaż cycki i nie marudz ?

Gość gość
szczerze żałuję że nie urodziłam się zimną suką bez uczuć, wtedy byłoby mi łatwiej.

Gość towarzysz z KW
swiat jest taki jaki sobie zbudujesz... pamietaj o tym :)

Gość gość
niestety masz rację, też się przejechałam, koleżanka która nie wie co to jest portal, witryna itp. dostaje pracę, ja nie dostałam, bo jestem niesmała i brzydsza od niej, nie noszę szpilek i makijażu, ale głupia nie jestem i nie mam pracy,z chłopakiem się rozstalam, bo nie cierpię jak ktoś mnie oszukuje, zdradza, nie mam nerwów. Bede sama do końca życia albo z kims kogo nie kocham. Nie zasłużyłam na miłość.

Gość gość
prawictwo znowu ty k****, spadaj

Gość gość
nieśmiali ludzie albo introwertycy to już zupełnie maja przej****e jak ja :(

Gość gość
"swiat jest taki jaki sobie zbudujesz... pamietaj o tym" ale pieprzysz, masz 15 lat czy jak? na starcie mam gorzej od np.Rockefellerów czy nawet takiej Hilton, musze z*********ć, znajomości nie mam z nikim sie nie przespałam i skutki widać-lipa.

Gość fakt tylko idioci
myślą że świat jest miły a ludzie fajni. zazwyczaj koło 20 roku życia ludzie zaczynają sobie zdawać sprawę jakie życie jest c*****e

Gość gość
skoro w większości reklam, w prawie każdym teledysku teraz kobiety są przedstawiane jak dmuchane lalki, które zostały stworzone tylko po to aby zadowalać seksualnie facetów, to nie dziwne że dzisiejsi młodzi mężczyźni tak zaczynają postrzegać rzeczywistość i przede wszystkim kobiety, wszystko sprowadza się do 1 wartości: d*pczenia. No jeszcze 2 wartość to pieniądz

jesteśmy społeczeństwem bez empatii ,pozbylismy się jej jkieś 20 lat temu.Co by nie mówić,to przed 90 r trzymalismy się razem jako społeczeństwo,potem nas podzielono,zaczął się wyścig za wszystkim ,taki dziki kapitalizm ,co się przekłada na zycie w rodzinie.Słabsi sobie nie radzą,tylko ci co mają silne łokcie lub układy mogą mieć sukces,nie patrza jaki jest tego koszt

Gość towarzysz z KW
nie, mam 75 jesli pytasz o wiek... wlasciwosci lipy znane sa od dawna dobra na grype zwlaszcza swinska :)

Gość ja jestem introwertyczka
i coraz częściej sie zastanawiam czy sie nie z*****ć.

Gość ble ble blee ble
niestety to prawda

Gość gość
Taa ale to jaki będzoe zależy od nas nie ma żadnych form po prosru ludzie nie chca sie zmienic wiekszosc sie godzi z tym jaki jest i z przyzwyczajenia nic nie zmienia (sory za bledy pisze na nowym telefonie)

Gość greg
Dnia 16.09.2013 o 17:43, Gość towarzysz z KW napisał:

swiat jest taki jaki sobie zbudujesz... pamietaj o tym :)

Nie koniecznie każdy ma okazje sobie coś zbudować. Okoliczności życia nie da się zmienić.