Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laylo

nie wytrzymam dłużej

Polecane posty

Gość SPARTAKUS 2013
KUP IM MIESZKANIE TO PEWNIE SIĘ WYPROWADZĄ

Gość laylo
Gość 16:57 Masz rację... chociaż ktoś tu mnie rozumie. :-) dziękuję!

Gość gość
powinniscie podac tesciow do sadu, jezeli macie rachunki na siebie ten kredyt, zeby zadac zwrotu poniesionych nakladow, wtedy bedziecie mieli kase. Niestety jak sie ma miekkie serce, to trzeba miec twarda d*pe...

Gość laylo
A teraz ja mu tłumaczę, że NIE MA OBOWIĄZKU ich we wszystkim sponsorować. Powoli to do Niego dociera, coraz częściej jest po Naszemu a nie tak jak chcą teście.. To raczej rodzice powinni pomagać dzieciom, szkoda tylko, że nie wszędzie tak jest.

Gość laylo
Bez przesady z tym sądem.. Miękkie serce mąż ma, fakt. Ale ja dla takich ludzi jak teść nie i powoli to przechodzi na męża :-)

Gość gośćkrytyczny
16.09.13 [zgłoś do usunięcia] laylo gosciu krytyczny my w nędzy nie żyjemy To spokojnie na Nas 3 wystarcza. Tylko teście takie zdzierusy... że jak im nie dasz to w*********j.. XX MOJA DROGA CO TO JEST 3 TYŚ MA WASZ Z DZIECKIEM NIE WSPOMINAJĄC O TYCH DARMOZJADACH

Gość gość
Wynajmij kawalerke, na pewno znajdzie jakas tansza tez. Ja np. wynajmuje mieszkanie 2-pokojowe, za ktore juz z oplatami wszystkimi, wlacznie z netem, placimy 1100 zl. A u mnie w miescie wynajem takich mieszkan stoi na pozycji 1350-1400 z oplatami. Trzeba szukac, to sie znajdzie. I raczej chyba w Twojej sytuacji nie musisz wynajmowac super urzadzonego i nowego mieszkania. Kazde bedzie lepsze niz zycie na kupie.

Gość gość
Kochaniutka, mylisz sie-rodzice nie musza sponsorowac 2 doroslych osob, majacych raczki i zdrowie do pracy, a ktore nie majac NIC zabawily sie w rodzine ! To samo tyczy sie rodzicow-sponsorowac nie, ale pomoc w razie problemow owszem.

Gość SPARTAKUS 2013
WSZYSCY JESTEŚMY ŚMIECIOWYMI NIEWOLNIKAMI TUSKA

Gość gość
h a ha ha patologia to tescie mama autorki. dziecko za dzieckiem stara baba rodzi. wszyscy powaleni

Gość laylo
Moja mama ma 40lat, durny gosciu. Miała zakladany krążek domaciczny, a one niestety nie dają zawsze 100% pewności. O ciąży dowiedziała się w 20 tyg, prawie straciła ciążę. I patologią nie jest, rodziców stać na duże wygody. Patologia to Ty, człowiek płytki, który oskarża nie znając faktów.

Gość gość
Rozwaz powaznie wyjazd Do Anglii, tutaj socjal wami sie zaopiekuje, prace napewno dostaniecie a przedewszystkim oderwiesz dzieci od niemilej sytuacji w domu, ktora tylko bedzie sie polarized.... Patrz na dobro dzieci I swoje skoro nikt sie w domu z wami nie liczy. Dzialaj odwaznie I stanowczo!

Gość gość
taaaaa.....w Angli juz na lotnisku stoja i czekaja z tym socjalem na nich :D Najpierw praca, potem doplaty. Rodzicow stac na wszelkie wygody? To idz do nich i przestan zawracac gitare. Tesciowie sa walnieci ale to ich dom i moga sobie robic co im sie zywnie podoba. Jestes dorosla to fruuu na swoje.