Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyglądam jak GIMB

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat a nadal wyglądam jak "starszy gimnazjalista". Z twarzy nie jestem brzydki, ale co z tego skoro startować będą do mnie gimbusiary a nie laski w moim wieku? MORAŁ JEST TAKI, że lepiej być GRUBYM I BRZYDKIM ale wyglądać na swój wiek, niż być w takiej sytuacji jak ja.

Gość gość
ale co,zalisz sie czy co?tutaj w wiekszopsci gimbusy przesiaduja,wiec poziom identyczny🖐️

Gość gość
Fakt, w końcu jesteś tego przykładem:D

Za gimbusa bym się brała, za grubego brzydala nigdy z życiu, więc nie masz najgorzej :P Może zapisz się na siłke, chociaz będziesz większy. ewentualnie zmień styl ubierania.

Gość gość
skad sie bierze ta szarancza tutaj,zal,ze nie idzie tu normalnie pogadac,tematy godne gimbusowa:p

Gość gość
Ja nie mam problemów z ciałem, bo na siłownię zacząłem chodzić 2 lata temu. Obecnie mam dobrą sylwetkę z kaloryferem na brzuchu, ale twarz DZIECIAKA mi pozostała.

Gość gość
a co liczysz na dojrzale kobietki,ktore sie zainteresuja?Dojrzale wola dojrzalych:)

Gość facet lat22
dzisiaj to kazdy wyglada jak gimbus

Moim zdaniem doszukujesz sie problemów tam gdzie ich nie ma. Znam małolatów,a także starszych facetów,którzy wyglądają młodziutko i nie narzekają na powodzenie, pod warunkiem,że są przystojni :P

Gość gość
noo i gimp sie wlasnie wypowiedzial,taaa,bo nic innego sie nie liczy,tylko przystojnosc,zeby inne zazdroscily,a potem taka jedna z druga placze,ze facet je zdradza haha.

Gość xPaTeRx
widac ze viiki22 to idiotka. hehe "byle byl przystojny" a potem placz ze sobie wybral inna :D:D:D

Nigdy nie płakałam przez faceta i żaden mnie do tej pory nie zostawił :P Owszem zwracam uwagę na wygląd, facet musi mnie pociągać fizycznie, a to że lubię małolatów to już dodatkowa kwestia.

Gość gość
taaa,tlumacz se tak,przeciez z daleka czuc tem kurzy rozum 🖐️

Gość xPaTeRx
KURZY ROZUM hahahahahahahhahaa:D bede tak od dzisiaj mowil do idiotek z klasy :D

To na co patrzę przy wyborze faceta to moja sprawa, do tej pory zawsze dobrze trafiałam, zreszta temat jest o czymś innym. Pozdrawiam.

Gość gość
"Trafiałaś"? Znaczy że żaden już z tobą nie jest? Typowa gimbuska:D