Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaa1234

Tabletki anty a sluz

Polecane posty

Gość Madziaa1234

Witam :) jestem przy piatej tabletce 3 blistra, tabletki biore regularnie, nie zdarzylo mi sie ostatnio ani wymiotowanie ani biegunka . A dzis zauwazylam u siebie sluz, moze nie jest on ciagnacy sie ale bardzo lepki. w sobote (przy trzeciej tabletce) wspolzylam z chlopakiem i skonczyl we mnie. Zdarzylo mi sie to 1szy raz odkad biore tabletke i troche sie stresuje. Jeszcze dzisiaj ten sluz, jak to wkoncu jest ? Dodam ze biore Artizie.

Gość gość
Nie należy prowadzić obserwacji śluzu podczas stosowania tabletek antykoncepcyjnych.

Gość Madziaa1234
dlaczego ?

Gość gość
bo po co? nie dostarcza absolutnie ŻADNYCH informacji. Btw, dlaczego chłopak nie konczy w Tobie skoro bierzesz tabletki?

Gość gość
Bo nie jest miarodajne.

Gość Madziaaaa1234
bo jednak dalej nie czuje sie calkiem pewnie

Gość gość
a wyluzuj się dziewczyno :)

Gość gość
hej. ja też zauważyłam u siebie taki śluz. czyli mam się nie martwić:)??? pozwoliłam mojemu mężczyźnie na skończenie we mnie pod koniec 1blistra oraz na początku drugiego. teraz przy 4 tabl widzę ten śluz i nie wiem czy to to jego sperma ze mnie wypływa ciągle czy owulacja mi się odblokowala . nie za wczesnie mu pozwoliłam? strasznie się schizuje

a ja mam pytanie wczoraj wzięłam pierwszą tab z 2 blistra i dzis dostalam plamienia . :) czy to normalne przy 1 tab? dodam ze mialam normalne krwawienia z odstawienia. i przy 1 opakowaniu plamienie przy 20 i 21 tab.

Gość gość
Przez pierwsze trzy opakowania wszelkie krwawienia i plamienia śródcykliczne są normalne. Czytajcie ulotki!!!

Gość madziaa1234
staram sie tym nie przejmowac wkoncu biore po o tabletki aby miec pewnosc, ale jeszcze nie jestem przyzwyzajona do tego, a pierwszy tydzien jest podobno najbardziej zagrozony i troche sie schizuje

Gość gość
czyli ja sluzem tez mam sie nie martwić? :P