Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pyśka000

Zostawił mnie chłopak

Polecane posty

Witam Potrzebuje pomocy. Nwm już co ze sb zrobić. Nawet jak siedze teraz tutaj i pisze to płacze przy tym... A więc zostawił mnie chłopak. W ferie byłyby już 2 lata. Zawsze był dla mnie wszystkim. Sadziłam że ja też dla niego byłam. Powtarzał mi ciągle że mnie kocha. W czwartek też tak mówił. W piątek wieczorem przyszedł do mnie pod blok. Byłam troche na niego zła i dało się to odczuć. Posiedzieliśmy, pogadaliśmy, pożegnaliśmy się i wróciłam do domu. Nie sądziłam co zaraz może się stać... W domu weszłam na fb. Jakiś czas potem zobaczyłam że on też jest wiec do niego napisałam. A on najzwyczajniej w świecie powiedział że to koniec, że już mnie nie kocha, że go denerwuje... Chciałam wyjaśnień spotkań się z nim ale odmawiał. Chwilami nawet błagałam o spotkanie ale to nic nie zmieniało. wkońcu cała zapłakana odpuściłam. Nie pisałam do niego ani on do mnie kilka dni. Te dni to był jeden wielki KOSZMAR!. Wyjechałam z miasta żeby być jak najdaleś od niego. Pojechałam do siostry na wieś. Tylko ona wie co przeżywałam. Siedziałam i płakałam nie mogłam jeść- do teraz nie jem. Po prostu jedzenie mnie odrzuca. Skończyło się to tak że zemdlałam i poleciałam głową w kat szafki. Strasznie sb ją rowaliłam. Wczoraj zaczynało być lepiej bo coś zjadłam aż wieczorem zadzwonił. powiedział tylko zebym wyniosła mu jego czapke na zewnatrz. Spakowałam odrau wszystkie jego rzeczy które miałam. Gdy wyszłam stał z kolegą... Moje ostatnie resztki nadieji w jednej chwili umarły. Dałam mu co chciał i odrazu się wróciłam. Wieczorem jednak napisał... Pisał że tęskni ale nie chce powrotu. Rozmowa trwała chwile bo nie miałam smsów. Spytałam się dlaczego napisał. powiedział że w końcu się odważył. Na końcu napisał że już mnie nie kocha. Ja nie rozumiem jak mona kochać kogoś jednego dnia a 2 już nie. Ide do szkoły tam też czasami łzy mi ciekną po policzkach. Jednak jak wracam do domu wtedy jest prawdziwy koszmar. Wszystko mi go przypomina. Dosłownie wszystko. Tak bardo go kocham i nwm co ze sb zrobić. Jestem niska i szczupła a przez głupie 3 dni schudłam już ponad 3 kg. Pomocy

Gość siostra Mariusza
widocznie to zwykly h*j zlamany byl nie becz, kupie ci dropsa :classic_cool:

Gość 29latkaa
każdą kiedyś zostawił chłopak, przejdzie Ci... on cie nie kochał, mówił tak tylko, żebyś z nim spała, brutalne ale prawdziwe.