Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sylwester na Helu

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Zima co raz bliżej, nim się obejrzymy będzie sylwester. Wiadomo jak popularne jest Zakopane w sylwestra, a ja pomyślałam żeby jechać z facetem + ew jeszcze jakimiś znajomymi w zupełnie odwrotnym kierunku, na Hel. Byłam tam kilka razy latem i mnie się podoba. Nigdy nie byłam nad morzem zimą, ale sądząc po zdjęciach w sieci, zimą jest równie, a może nawet bardziej uroczo gdy wszystko jest ośnieżone :) W Helu nocą, widać w oddali za zatoką rozświetloną panoramę trójmiasta - pomyślałam sobie że w Sylwestra, gdy strzelają fajerwerki musi być to widok robiący wrażenie... Co wy sądzicie o takim pomyśle? Warto według was? Ogólnie ktoś się orientuje czy zimą coś tam funkcjonuje?

Gość Wróżka Jowita z kafe
Widzę w kartach, że w październiku przyłapiesz go na zdradzie i się rozstaniecie. Możesz przestać planować sylwestra. :)

Gość siostra Mariusza
widze w fusach po kawie ze jo nie powita z otwartymi ramionami :classic_cool:

Gość MagicznaLady
Zimą na całym półwyspie Helskim jest bajecznie pięknie i pusto - malutko ludzi, tylko miejscowi! Także polecam. Co do Sylwestra to nie wiem, pewnie i ludzi trochę więcej niż zwykle. Ale ogólnie Hel zimą - jak najbardziej.

Gość Madziulaska
hmmm ciekawy pomysł z tym sylwkiem w Helu