Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katiiikaa

Nie mam miesiączki

Polecane posty

Gość Katiiikaa

Witam! Odstawiłam tabletki antykoncepcyjne 9 sierpnia. 12 sierpnia dostalam krwawienie z odstawienia. Od tego czasu minelo 36 dni i nie dostalam jeszcze miesiaczki. Zabezpieczalam sie prezerwatywami, ktorym nie ufam i nie lubie. Zaczynam sie juz stresowac brakiem miesiaczki. Po jakim czasie wy dostalyscie okres po odstawieniu tabletek? Czy mam powody do zmartwien? Dodam, ze zrobilam test ciazowy w dniu "spodziewanej" miesiaczki, czyli po 28 dniach, wyszedl negatywny, ale nie wiem, na ild wiarygodny, bo owulacja mogla sie znacznie opoznic. I wlasnie dlatego pewnie nie mam jeszcze miesiaczki, ale bardzo sie martwie.

Gość Katiiikaa
Jestem umowiona na wizyte ginekologiczna na czwartek. Zastanawiam sie, czy brac cos na wywolanie okresu. W ogole boje sie tam isc. Boje sie uslyszec, ze jestem w ciazy. No psychoza! Ale niewazne... Chodzi mi o to, czy normalym jest to, ze tyle nie ma tej miesiaczki i czy duzo dziewczyn mialo podobnie.

Gość Katiiikaa
Podnoszę temat. Może ktoś coś poradzi lub po prostu się wypowie w tej sprawie.

Gość gość
Normalne.

Gość Katiiikaa
A czy moje juz prosic lekarza o cos na wywolanie krwawienia? Jednak seks z prezerwatywa kompletnie nie jest dla mnie i chce wrocic do tabletek.

Gość Katiiikaa
Czy moge * . Dodam, ze wzielam tylko 3 opakowania tabletek i 10 tabl z 4 opakowania. Dziwne, ze po tak krotkim czasie zazywania mam takie problemy...

Gość gość
ja bez tabletek miałam strasznie rozregulowany okres - średnio co 40 dni. Dlatego z tabletkami mam wszystko jak w zegarku

Gość gość
dlaczego odstawiłaś tabletki? Nie można ich raz łykać raz nie

Gość Katiiikaa
Mialam beznadziejnego lekarza, ktory przepisal mi - 19- latce Qlaire- tabletki dla kobiet w trakcie menopauzy. Zaczely wypadac mi garsciami wlosy i rzesy. Musialam je natyhniast odstawic, a nie moglam skonsultowac sie akurat z lekarzem.

Gość Katiiikaa
Natychmiast *

Gość gość
Przestań się bzykać i ureguluj okres

Gość _Smutas_
HEJ! Mam ten sam problem. Krwawienie z odstawienia miałam 34 dni temu i do tej pory nie pojawił się okres... Bardzo się martwię. Ostatnią tabletkę wzięłam 38 dni temu. Zabezpieczaliśmy się gumkami.

Gość gość
Qlaira to nie są tabletki dla kobiet w trakcie menopauzy. Jednym pasują, innym nie.

Gość gość
Czekaj 9 miesiecy i sie dowiesz

Gość Katiiikaa
Smutas, i jak u Ciebie? U mnie dalej nic, a dzis jest 39 dzien od krwawienia z odstawienia. Wybieram sie do ginekologa, bo stres mnie zjada. My zabezpieczalismy sie gumkami i w dodatku maz we mnie nie konczyl. Jak byla "reczna robota", lecialam z rekami wyciagnietymi przed soba do lazienki, zeby czasem sie "tam" nie dotknac. Paranoja. Wiem, ze z taka psychoza nie moglam zajsc w ciaze, ale meczy mnie to caly czas.

Gość gość
Stara i głupia.Nawet r****c sie nie umiesz i jeszcze opisujesz.C**a ci odebrała głowe