Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna niezdecydowanna

czy warto brac sie za takiego faceta

Polecane posty

otoz jestem po toksycznym zwiazku- zdrady gnojenie, zrzucanie winy itp i poznalam faceta dodam, ze mieszka jakies 500-600 km ode mnie zalety - ciagnie nas do siebie - fajnie nam sie gada - dobrze sie rozumiemy - podoba mi sie fizycznie - fajnie nam sie zartuje razem ( jakies dopierdalanki tupu czlowiek- s******l , ale na smiechowo, wiem ze nie chce mnie zranic) - inteligentny i jeszcz epare by sie znalazlo wady - nie spuszcza klapy ( straszny rejdz mam o to)- obiecal nad tym popracowac - nie goli sie pod pachami i tam (* mnie to osobiscie obrzydza- obiecal zaczac - ma problem z rozmawianiem o emocjach, reaguje ucieczkowo - potrafi zamknac sie w sobie na np. 2 tyg, przetrawic cos i dopiero potem podjac temat ( z mojej inicjatywy,a mi emocje do tego czasu tak buuja pod kopula, ze sie zwyczajnie mecze) i nie wiem, czy to sie da zmienic... ponadto mieszka z matka- chociaz jakby moi rodzice mieszkali w moim miescie, to bedac sama, tez wolalabym placic im niz obcym...

spotykamy sie w ten sposób że właczamy Skype :)

spadowa podszywie ;) w sumie spotkalismy sie pare razy przy okazji imprez wyjazdowych, w wekend tez teraz bede w jego miescie pytanie czy jest sens sie nakrecac..

zartowalam, tak na prawde jestem sama i to tylko moja fantazja