Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarinka30

chyba zwariuje

Polecane posty

Gość katarinka30

Mam pytanie czy ktoś miał podobnie, albo co o tym myślicie? Byłam z chłopakiem 3 lata, zakochana mocna, przeżyliśmy dużo pięknych chwil. Zawsze mi mówił że jest mu super ze mną. Ale niestety po 3 latach znalazł sobie inną i się z nią związał w trakcie trwania naszego związku. W końcu doprowadziłam do tego że my się roztaliśmy. Nie widziałam go prawie 7 miesięcy. On od dwóch miesięcy zaczął szukać kontaktu. Ja wyjechałam na dwa miesiące za granice. Jak tylko wróciłam to przyjechał do mojego miasta, ja poraniona zostawiona bez rozmowy odmówiłam mu przyjazdu do mojego mieszkania, za bardzo się wystraszyłam go.On jest z nią cały czas, a on chce na seks spotkania, chce się relaksować. Czujecie sytuacje? To jak kocha tą swoja dziewczynę?

Gość scorpion 40
on nie kocha ani ciebie ani jej tylko to co ma miedzy nogami

Gość katarinka30
tak musi to wyglądać skorpionie. Bo powiedział mi że miał ze mną super seks. Zarypisty z nią aż tak nie ma.Że tamtej nie kocha. No to po co jest z nią? Pogoniłam go, ale nie wiem czy jeszcze się odezwie?Kocham go ,ale już miał szansę. Nie szuka związku ze mną na pewno nie. Więc muszę powoli zacząć sobie życie układać

Gość katarinka30
Tylko mnie dziwi że ma śmiałość po zdradzie wrócić do mnie, będąc z nią

Gość katarinka30
to nawet nie jest powrót, tylko chęć spotkania na seks. Bo skoro jest z nią tak się przyznał, i nic nie przeprasza tylko chce późnym wieczorem się zrelaksować ze mną. Coś mu się pomieszało.

Gość Molag Bal
Tylko mnie dziwi że ma śmiałość po zdradzie wrócić do mnie Śmiałość i bezczelność was kręci niby a on pewnie czyta czasopisma dla samców alficzków :D

Gość zuska 23
No to skoro jesteś zdecydowana mu konsekwentnie odmawiać to problem rozwiązany po co zaśmiecasz forum ?

Gość katarinka30
bo jednak go kocham, i coś czuję..zawrócił mi w głowie jak pisał teraz do mnie jak przyjechał