Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onamloda20

BRAK BRZUCHA

Polecane posty

Gość onamloda20

Hej jestem w 22 tyg ciaży i dziwi mnie to ze nie mam wgl brzucha . Może lekko się zaokrąglił ale nie jest za bardzo widoczny , tez nic nie tyje wręcz odwrotnie schudłam 8 kg a mój ginekolog wgl na to nie reaguje jak go o cos pytam . pomocy ;(

Gość gość
co najmniej dziwne chudnac w ciazy:)Widocznie masz z czego :) Jakbym ja zgubila 8 kg w ciazy wygladalabym chyba jak Victoria Bekham albo gorzej nawet.

Gość gość
Nie chcę straszyć, ale koleżanka chudła w ciązy i ogólnie kiepsko wyglądała, dziecko urodziło się z wrodzona choroba układu nerwowego i jest niepełnosprawne. Nie wiem jaki był związek spadku wagi z tą chorobą, ale tak mi się przypomniało.

Gość gość
Hej. Nie martw się;) Moja koleżanka do 7 msc była płaska jak decha;)potem ją troszkę wysadziło - ale tez nie za duzy brzuch miała, dzieciaczek urodził się zdrowy ponad 3 kg. Ciesz się...może do końca ciąży nie będziesz miała problemów z wiazaniem butów;)))))

Gość gość
ja do 4 miesiąca schudłąm 3 kg bo nie mogłam jeść potem nadrobiłam, a jeżeli chodzi obrzuch to w 22 tyg powinnaś mieć w środku kule wielkości małej piłki, jak jesteś szczupła to wszystko schowa ci się w środek na tym etapie, tym bardziej jak jest pierwsza ciąża i miałaś wcześniej silne mięśnie brzucha, staraj się dostarczać organizmowi niezbędnych witamin i minerałów to jest najważniejsze, zobaczysz za miesiąc brzuch już będzie widoczny

Gość gość
ja do 4 miesiąca schudłąm 3 kg bo nie mogłam jeść potem nadrobiłam, a jeżeli chodzi obrzuch to w 22 tyg powinnaś mieć w środku kule wielkości małej piłki, jak jesteś szczupła to wszystko schowa ci się w środek na tym etapie, tym bardziej jak jest pierwsza ciąża i miałaś wcześniej silne mięśnie brzucha, staraj się dostarczać organizmowi niezbędnych witamin i minerałów to jest najważniejsze, zobaczysz za miesiąc brzuch już będzie widoczny

Nic się nie martw.U mnie dopiero od 8-go m-ca było coś widac,dziecko urodzilam zdrowe o wadze 3kg.Schudłam w ciąży a po urodzeniu nawet rozstępów nie miałam. Wszystkie baby mi potem zazdrościły. Zreszta do dzisiaj jestem szczuplejsza,niż byłam przed ciążą. Jak mnie moja mama zobaczyła,kiedy byłam w 9-ym miesiącu,to powiedziała potem do sąsiadek:"jakie dziecko ona urodzi,jak w ogóle nie ma brzucha???" Ano zdrowe,bystre,rozrabiające! Niektóre tak mają,ze chudną w ciąży,ale czują sie dobrze. Rozejrzyj się wśród kobiet w Twojej rodzinie. U mnie to z pewnością była sprawka genów.

Gość gość
Bardzo mnie to martwi . Z natury bylam normalna 66 kg przy wzroście 172 cm . teraz waże 58 kg. Cały czas jestem słaba i nie mam apetytu .

Gość onamloda20
Bardzo mnie to martwi . Z natury bylam normalna 66 kg przy wzroście 172 cm . teraz waże 58 kg. Cały czas jestem słaba i nie mam apetytu .

Gość bania proszek do prania
Ja dopiero w 25 tyg mniej wiecej mialam widoczny brzuch,a i tak byl maly i przy samym porodzie to mi ludzie tak 6-7 miesiac dawali. Jestem wysoka i atletycznej postury -zero talii prawie,szerokie plecy,szczuple konczyny,moze to dlatego tak sie porozkladalo. Dziecko urodzilo sie 4 kg,nie koglam uwierzyc. Bardziej by mnie martwil tak duzy ubytek wagi- no chyba ze wlasnie masz z czego,ale raczej bym myslala,ze waga stani w ekiejscu,a jie ze bedzie spadac

Gość bania proszek do prania
Choc z kolei w drugiej ciazh brzuch wywalilo mi do przodu dosc porzadnie, a z tylu nie bylo widac zadnej zmiany jesli chodzi o szerokosc :p nie wiem,od czego to zalezy