Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lula29

Jak poderwać pana strzelca

Polecane posty

Gość lula29

czy wierzycie w horoskopy? czy na prawde utożsamiacie się z tym co jest w nich napisane? czy to prawda np ze strzelce w każdej chwili gotowe są do nowego romansu i że w głębi duszy zawsze są kawalerami? W jakiej mierze wierzyć w to? może wypowiedzą się mężczyźni z pod tego znaku lub kobiety które mają strzelców za partnerów? :P interesuje mnie ten znak :)

Gość Herbatynka
Ja do tej pory płacze po strzelcu:-(

Gość Kelly Family
strzel mu w policzek :classic_cool:

Gość Herbatynka
Niestety nie mam już z tym panem kontaktu:-(

Gość gość
polecam chinski zodiak sprawdzic tam charakter jest najlepiej odwzorowany

Gość strzelec_00
Ja jestem strzelcem i potwierdzam to co napisałaś.

Gość gość
To prawda, faceci spod tego znaku to lekkoduchy

Gość lula29
Herbatynka, ale oszukał cię? Można mu wierzyć? A jak go poderwać, co lubi? interesuje mnie jeden...

Gość goscc
moj lubi bawic sie, ale zdecydowanie nie jest lekkoduchem:)

Gość gość
A skorpiony to dopiero :(

Gość Herbatynka
Niby wszystlo było w porzadku:-) on był miły, szarmancki, inteligentny, przystojny i wgl, a zerwał bez powodu, i tutaj jest problem, nie potrafił spojrzeć mi w oczy i powiedzieć co jest grane:-(:-(;-(

Gość lula29
Ja się spotykam teraz ze strzelcem, jest miły, inteligentny, otwiera mi drzwi od auta, mówie to co myśle nie obraża się nigdy ( na razie), nie kłócimy się o nic, choć ponoć są uparci ale ja jestem bliźniaczką i też bywam uparta aczkolwiek nie mieliśmy jeszcze spięć, ale też nie mówi nic o naszych relacjach, więc chcę go dalej podrywać żeby w końcu się zdeklarował w jakiś sposób .

Gość Herbatynka
A to się jeszcze nie zdeklarował?????

Gość lula29
Nie;/ na razie jesteśmy na etapie poznawczym, to są początki, on pisze umawia się ale nie wiem czego oczekuje :P

Gość Herbatynka
A mogę wiedzieć ile ten pan ma lat???

Gość Herbatynka
Zapytałam dlatego bo tak mi przeszło przez myśl że to może ten mój były, ale nie.

Gość lula29
Ten świat aż tak mały chyba nie jest :) to by było dopiero :P

Gość gość
Strzel mu w pupencję :D

Gość Herbatynka
Tak tak, ale wiesz generalnie wszystko jest możliwe, ludzie ze sobą piszą na kafeterii a mogą się dobrze znać osobiście i nawet o tym nie wiedzą bo każdy tutaj używa nicku:-)

Gość Subzero
Podobno Strzelec jest dobry do Wodnika

Gość lula29
To prawda, jest taka możliwość. A co możesz mi piowiedzieć o panu strzelcu po swoich doświadczeniach?

Gość Herbatynka
No cóż do tej pory o nim myśle, w sumie był w porządku, ale ten koniec z urwaniem kontaktu troche mnie wybił;-( po prostu nie spodziewałabym się wcześniej po nim takiego zachowania:-( nic na to nie wskazywało.

Gość lula29
Po prostu z dnia na dzień urwał kontakt? a jak długo się spotykaliście? i ile on ma lat?

Gość NIE DZIĘKUJ
Strzelec znak żywiołu Ognia i jakości zmiennej. Planetą rządzącą tym znakiem jest Jowisz, czyli planeta rozwoju, nauki, ekspansji i spełnienia. Zmienna jakość oraz władająca tym znakiem planeta czynią Strzelca najbardziej intelektualnym znakiem ognistym. Jako znak należący do żywiołu Ognia jest on znakiem czynnym i aktywnym, dlatego lubi jak coś wokół dzieje, ponieważ angażuje to ich umysł i daje impuls do poznawania świata. Strzelec wiąże się również z podróżami, sportem, grami i kształceniem. Znak ten niesie ze sobą idealizm i przekonanie o istnieniu ogólnych zasad, którymi wszyscy powinni się kierować. Pojmują jednak zasady i prawo jako coś co ma gwarantować wolność a nie zniewalać. Wśród innych znaków żywiołu ognia wyróżnia Strzelca wyjątkowo sprawny umysł, zdolny tak do teoretycznych rozważań jako do ich późniejszej praktycznej aplikacji. Wiąże się to talentem organizacyjnym lub prawniczym. Oddziaływanie tego znaku różnie moduluje energie różnych planet. Na przykład Księżyc w Strzelcu znamionuje pomysłowość, idealizm i brak obiektywizmu, natomiast Mars w Strzelcu rodzi chęć poprawiania świata i walkę w imię idei. Cechy pozytywne Strzelca to inteligencja, energiczność, aktywność, swoboda, indywidualizm, wszechstronność, szlachetność, uczciwość i dochowywanie umów. Cechy negatywne to zarozumiałość i przekonanie, że wszystko wie się lepiej od innych, arogancja, kłótliwość, porywczość i nieodpowiedzialność. To które cechy związane z tym znakiem wystąpią zależy od rozkładu Słońca, Księżyca i planet w tym i innych znakach oraz od ich aspektów.

Gość gość
do Pani /Pana wyzej o nicku ,,nie dziekuj,, ---- to ja poprosze cos o baranie (kobieta baran )

Gość NIE DZIĘKUJ
Dorosłe Strzelce są towarzyskie… i przemądrzałe. Na wszystkim się znają, od sposobu karmienia noworodków, mimo że nigdy nie miały dziecka, aż po naprawę silników w samochodach ciężarowych, z którymi nigdy nie miały styczności. Nikt oprócz nich nie może mieć lepszych, kompetentniejszych, konkretniejszych informacji – jeżeli uważa, że ma, zostanie przez Strzelca zmieszany z błotem i sprowadzony do właściwego poziomu.

Gość NIE DZIĘKUJ
Baran to znak, w który Słońce wchodzi 21 marca czyli pierwszego dnia wiosny i dlatego znak ten rozpoczyna Zodiak. Cechy tego znaku, związane z burzliwym i aktywnym początkiem i inicjacją wskazują, że miejsce to mu się należy. Jako jeden ze znaków żywiołu ognia (pozostałe to Lew i Strzelec) jest znakiem bardzo aktywnym i pełnym energii. Jest to znak o jakości kardynalnej, a więc także związanej z początkiem. Rządzi nim planeta Mars, nazwana imieniem starożytnego boga wojny. Wśród innych znaków zodiaku Baran wyróżnia się nieokiełznanym temperamentem, silną wolą, swobodą i niezależnością. Energia tego znaku związana jest z walką, rywalizacją i konkurencją. Jest to znak silny i energiczny, lubiący konkrety i rzeczy praktyczne a niechętny abstrakcjom i rzeczom subtelnym. Sposób oddziaływania Barana powoduje koncentrację całej energii w jednym momencie i miejscu dla osiągnięcia celu. Daje to silny i skuteczny impuls, który może jednak łatwo się wypalić. Impuls ten przejawiać się może w różny sposób i dotyczyć różnych części umysłu w zależności od planety przebywającej w tym znaku. Przykładowo Księżyc w Baranie może oznaczać impulsywność i pochopność, podczas gdy Mars może być źródłem tendencji władczych. Cechy pozytywne związane z tym znakiem obejmują: siłę, zdrowie, energiczność, przebojowość, przywództwo, odwagę, ambicję a także skuteczność w działaniu. Cechy negatywne związane z Baranem to: agresja, egoizm, megalomania, gruboskórność i kłótliwość. To które cechy związane z tym znakiem wystąpią zależy od rozkładu Słońca, Księżyca i planet w tym i innych znakach oraz od ich aspektów.

Gość NIE DZIĘKUJ
Osobnik spod tego znaku wykazuje dużo energii i pomysłowości - urodzony działacz społeczny. Oczywiście do czego się nie weźmie, to spieprzy. W dzieciństwie zabierał młodszym dzieciom cukierki. Ma skłonności do samog****u i podgląda w toalecie. Na starość pisuje wspomnienia od początku do końca zmyślone.

Gość NIE DZIĘKUJ
Ktoś jeszcze ? :)