Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lula29

Jak poderwać pana strzelca

Polecane posty

Gość NIE DZIĘKUJ
Zastrzelił mnie strzelec Czyli ja bym kogoś utopił :D hehehe

Gość lula29
owszem, jeśli chodzi o wszystko z wyjątkiem wyczucia faceta :D bądź jego zodiaku :D :P

Gość NIE DZIĘKUJ
owszem, jeśli chodzi o wszystko z wyjątkiem wyczucia faceta smiech.gif bądź jego zodiaku Ale perfidnie naginasz pod siebie ......:P myslalam o wodniku , jak bum cyk cyk Ale Tobie wierzę nie wiem czemu może Twój urok zaczyna na mnie działać i tracę obiektywizm :D

Gość gość Baranica
:-D :-D :-D musisz mi wierzyc , bo to prawda . O tym znaku na poczatku pomyslalam . Pozniej sie na chwile wylaczylam i moja intuicja przestala dzialac .

Gość Alejajaulala
Taak, wodnik zdecydowanie mógłby utopić;). Mam za sobą związek z wodnikiem, był ok, jedyny minus- cholernie zazdrosny.

Gość gość Baranica
wodniczku jestes zazdrosny ?

Gość lula29
Nie chciałam urazić;) nie gniewaj się :)

Gość NIE DZIĘKUJ
Mam za sobą związek z wodnikiem, był ok, jedyny minus- cholernie zazdrosny. Także tego .... :D nie żebym był zazdrosny przesanie ( wszystko umiarkowanie musi być ;) no ale wolę wiedzieć na czym stoję hehehe :D Po za tym ja cenię bardzo mocno niezależność swoją i daję ją innym no ale nie będę udostępniał swojej kobiety jak jakiś ciepły misiu bez testosteronu lub masochista :D

Gość NIE DZIĘKUJ
po za tym kto by zdradzał takiego przystojniachę ( REKLAMA ) :D:D:D

Gość NIE DZIĘKUJ
Nie chciałam urazićoczko.gif nie gniewaj się To do mnie ? Ja się nie gniewam głuptasie jeden :P :D

Gość Alejajaulala
Ten misiu kazał mi puszczać strzalki i smsy, za każdym razem gdy wychodzilam z domu lub wracalam. Także musiałam mu podziękować na wspólpracę;)

Gość NIE DZIĘKUJ
Ten misiu kazał mi puszczać strzalki i smsy, za każdym razem gdy wychodzilam z domu lub wracalam. Także musiałam mu podziękować na wspólpracę No ta współpraca była trochę kulawa ....:D powtórzę we wszystkim musi być umiar żeby było dobrze no ale żeby nie było za nudno od czasu do czasu można trochę ponaginać reguły :D

Gość lula29
haha :D no reklama niezła :D załączyła się teraz moja wyobraźnia, co za cudo musi z Ciebie być :) tak dobrze gada(pisze) a do tego przystojniacha :)

Gość NIE DZIĘKUJ
Alejajaulala No ale nie ma co iść utartymi schematami i złymi doświadczeniami z jakimiś ludzi na każdego trzeba patrzeć indywidualnie wtedy zobaczymy go naprawdę a nie będzie nam się wydawało ze kogoś znamy można z kimś żyć 10 lat a nie znać go w ogóle ... a można spędzić z kimś krótszy czas i poznać go znacznie głębiej to niesamowicie ciekawe :) i zależy od mnóstwa czynników :)

Gość gość
wodniczku swietny jestes :-D

Gość NIE DZIĘKUJ
haha smiech.gif no reklama niezła smiech.gif załączyła się teraz moja wyobraźnia, co za cudo musi z Ciebie być usmiech.gif tak dobrze gada(pisze) a do tego przystojniacha Serio ?! :D to jak Twoja wyobraźnia mnie maluje hmm ?

Gość gość Baranica
wodniczku -swietny jestes - to ode mnie . Poszlam sobie na chwile na inny dzial i zapomnialam sie pozniej dopisac

Gość Alejajaulala
No yaha, to był związek na odleglość i on nie radzil sobie z tym. Wybaczone, ale zerwane:D

Gość lula29
można z kimś żyć 10 lat a nie znać go w ogóle ... a można spędzić z kimś krótszy czas i poznać go znacznie głębiej to niesamowicie ciekawe usmiech.gif i zależy od mnóstwa czynników usmiech.gif i z tym się zgadzam w 100 % i nie można mierzyć wszystkich jedną miarą pomimo wcześniejszych zawodów.

Gość lula29
Serio ?! smiech.gif to jak Twoja wyobraźnia mnie maluje hmm ? Jeszcze nie mam gotowego obrazu ale już działa i na pewno wyjdzie coś bombowego :D

Gość Alejajaulala
i z tym się zgadzam w 100 % i nie można mierzyć wszystkich jedną miarą pomimo wcześniejszych zawodów.... ale na wodnika już się nie zdecyduje no way:D

Gość gość Baranica
a ja dodam ,ze sami siebie znamy na tyle na ile sie sprawdzilismy .

Gość NIE DZIĘKUJ
wodniczku -swietny jestes - to ode mnie . Poszlam sobie na chwile na inny dzial i zapomnialam sie pozniej dopisac Dziękuję i wzajemnie spoko nie musisz mi się tłumaczyć :) no ale z tą "Baranica" jesteś bardziej rozpoznawalna :D

Gość Alejajaulala
sorry pomyłka* na strzelca.

Gość lula29
Zielonooki wysoki brunet, nie przypakowany, inteligentny i zabawny:D Zgadłam coś czy wtopa i foch? :P

Gość Alejajaulala
okaże się, że łysiejący blondynek;)

Gość NIE DZIĘKUJ
a ja dodam ,ze sami siebie znamy na tyle na ile sie sprawdzilismy . Wybacz ale nie mogę się z Tobą zgodzić to nieprawda Np załózmy że ktoś jest niedostępny i dosłownie nie pokazuje siebie wiec jego nie sprawdzisz dopóki on Cie do siebie nie dopuści są różni ludzie śmiali nieśmiali itd Więc na siłę nikogo nie sprawdzisz to potrafi Tylko KGB :D Oni cię sprawdza na siłę no i może jeszcze CIA można też podpiąć no ale zakładam że nie pracujesz w wywiadzie :D

Gość gość Baranica
lula29 idziesz na latwizne , za malo szczegolow :-P

Gość lula29
baranica, moja wyobraźnia na razie na tyle zadziałała, jest już po 24 :P ale może zaczne o nim śnić z tego wszystkiego i wykreuje sie bardziej szczegółowy wizerunek :P :D

Gość gość Baranica
"Np załózmy że ktoś jest niedostępny i dosłownie nie pokazuje siebie wiec jego nie sprawdzisz dopóki on Cie do siebie nie dopuści są różni ludzie śmiali nieśmiali itd " Z tym masz racje , ale nie do konca mnie zrozumiales. trzeba sie w danej sytaacji znalezc zeby wiedziec jak sie zachowamy . Mozna mowic np.nigdy nie zdradze , ale kiedy przychodzi co do czego nie potrafimy sie oprzec. Pisze tu ogolnie . Nie mozna byc do konca pewnym jak sie zachowamy , chyba ze juz kiedys w takiej sytuacji sie znalezlismy . Nie ma slowa ,,nigdy ,, i ,, zawsze ,,