Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lula29

Jak poderwać pana strzelca

Polecane posty

Gość gość
o jak szybko :-) teraz nie wiem czy dziekowac . A jak mozna sprawdzic rozklad slonca , ksiezyca i innych planet ?

Gość NIE DZIĘKUJ
Ej twój facet jakiego jest znaku ? Do pani Baran :) pytanko

Gość gość
Strzelec :-)

Gość NIE DZIĘKUJ
Pani Baranico spod trygonu ognia jesteś ?

Gość NIE DZIĘKUJ
Sprawdźmy zatem co tam u was :D Pani Baran - Pan Strzelec Możliwa miłość od pierwszego wejrzenia i równie szybkie odkochanie się. Rządnemu przygód optymistycznemu Strzelcowi zaimponuje śmiała i asertywna kobieta spod znaku Barana. Oboje jesteście ogniści i między wami iskrzy dość mocno. Szybkie reakcje pani Baran są wyzwaniem dla ciekawskiego i trochę idealistycznego pana Strzelca. Oboje macie podobne ideały i patrzą śmiało w przyszłość. Pani Baran żyje chwilą i może znaleźć doskonałą kompanię do zabaw w osobie tego otwartego na nowe doznania podróżnika. Problemem może być dla obojga fakt, że szybko się nudzicie i namiętność może szybko zmienić się w obojętność, jeśli jedna z osób znajdzie „ciekawszy” obiekt zainteresowania. Jeśli jednak tylko uszanujecie swoja niezależność, to związek ma szanse przetrwania. Dobrze natomiast takie pary sprawdzają się w przyjaźni. Zazwyczaj tego typu związki są krótkotrwałe, ale za to ognista para może podpalić każdą stodołę. Strzelec da Baranowi upragniona wolność, ale za to z wiernością może być problem. No ale nie można przecież mieć wszystkiego. TADA WSZYSTKO NA ŻYCZENIE DROGA PANI 👄 :)

Gość NIE DZIĘKUJ
Coś sobie jeszcze życzysz kochany baranku mój Ty :D

Gość NIE DZIĘKUJ
och Twój całus tak docenia :D

Gość lula29
To ja bym chciała dopasowanie bliźniaczki i strzelca :P

Gość mężczyzna strzelec jestem
Ja mogę mówić za siebie. 30 na karku, z całych sił próbuję sobie siąść "na d***e", ale nie potrafię...przygodo ach przygodo :)

Gość NIE DZIĘKUJ
Ej teraz się zastanowiłem to moja siostra jest strzelcem a mój szwagier baranem ( odwrotnie niż u was) i całkiem spoko z nich parka :) Życzę wam żeby u was też tak było :) Ktoś zamawiał ? Pani Bliźnięta - Pan Strzelec Między tą parą może zaiskrzyć od razu albo natychmiastowo pojawi się duch rywalizacji. Ekspansywny, optymistyczny i patrzący w przyszłość Strzelec stanowił będzie doskonałego towarzysza dla radosnej Bliźniaczki. Rozmowy na każdy temat mogą trwać bez końca. Oboje uwielbiacie wolność, przygody i podróże. Pod tym względem dopasujecie się doskonale. Możecie ze sobą naprawdę szczerze porozmawiać. Problemem jednak może być fakt, że żadne z Was raczej nie przepada za uwiązaniem na stałe. Jeśli tylko dacie sobie niezbędną wolność, to związek ma szanse przetrwać naprawdę długo. Strzelec może poszerzyć horyzonty intelektualne Bliźniaczki, natomiast Bliźniaczka może wnieść mnóstwo dobrego humoru i żywiołowości w życie Strzelca. Na pewno nie będziecie się razem nudzić. Tradycja astrologiczna uznaje aspekt opozycji Słońc za jeden z charakterystycznych aspektów małżeńskich i swego rodzaju uzupełnianie się. Związek może być dla Was obojga bardzo inspirujący.

Gość gość
My tez jestesmy spoko parka :-) i wierni sobie .

Gość gość
A dopasowanie pani wodnik i pan strzelec?

Gość lula29
Dzięki, mam nadzieje że uda mi się go oczarować :D

Gość NIE DZIĘKUJ
My tez jestesmy spoko parka usmiech.gif i wierni sobie . I tak trzymać i nie puszczać się ( DOSŁOWNIE :D ) no i nie daj się złapać za rogi :P :D

Gość NIE DZIĘKUJ
Dzięki, mam nadzieje że uda mi się go oczarować Wiedz, że Ci kibicuję :D

Gość NIE DZIĘKUJ
Pani Wodnik - Pan Strzelec Ta dwójka rozumie się bez słów. Na jej pomysł, żeby gdzieś jechać, on spakuje plecak i założy traperki. Potem po drodze zrobią jeszcze ze dwie rewolucje i nawet nie pomyślą o powrocie do domu. Prowadzić będą życie obieżyświatów i odkrywców. Jest przecież tak wiele do zrobienia, tyle nowych idei czeka, aby je wcielić w życie… i tyle nowości czeka aby je zbadać. Ognisty Strzelec dogada się bez słów z idealistyczną bojowniczką o wolność dla całej ludzkości. Będziecie dzielić swoje zainteresowania i upodobania do egzotyki, niezwykłości i filozofii. Żadne z Was nie jest zaborcze, ani zbytnio absorbujące, dacie więc sobie niezbędną do życia swobodę. Bardzo lubicie eksperymenty i nowinki, dlatego w sypialni na pewno nie będziecie się nudzić, podsycając wzajemnie swoją wyobraźnię i pomysły na kolejną przygodę. Problem może stanowić zaplecze finansowe związku i baczcie na stan konta, bo możecie mieć nieco niefrasobliwe podejście do pieniędzy, co na dłuższą metę może stanowić przeszkodę w rozwoju.

Gość lula29
Bardzo miło z Twojej strony "nie dziękuję" :) :*

Gość NIE DZIĘKUJ
Bardzo miło z Twojej strony "nie dziękuję" usmiech.gif :* Spoko :D

Gość lula29
Czekam na pomysły jak poderwać pana strzelca :)

Gość NIE DZIĘKUJ
Czekam na pomysły jak poderwać pana strzelca A gdzie Twoja kobieca intuicja nie ma tak dobrze trochę inicjatywy cwaniaro :P :D

Gość NIE DZIĘKUJ
a nie na łatwiznę podpytywać :D

Gość NIE DZIĘKUJ
Lula 29 Najlepiej pozbądź się tych cech :P PANI BLIŹNIAK Wydawać by się mogło, że Pani o podwójnej osobowości, zmienna i trochę kapryśna, to uosobienie tajemniczego ideału kobiecości. Otóż błąd. To, co powinno by kaprysem, staje się histerią; spod welonu tajemnicy, wygląda zwykłe krętactwo, a uosobienie kobiecości to gadulstwo, nietolerancja i hipochondria. Jeżeli do Państwa wpadnie bez uprzedzenia, popiskując, osoba w dziwacznym kapelusiku, papuzich rajtuzkach z cygarem w ustach i brylantową torebką, będzie to Pani Bliźniak w drodze do sklepu spożywczego. Wielu mężczyzn daje się uwieść tej wiecznie gadającej pretensjonalnej, delikatnie mówiąc, niezrównoważonej osobie Wszyscy oni prędzej czy później lądują w wodnych kąpielach leczniczych dr. Kneippa, obok znerwicowanych dzieci Pani Bliźniak. Po umieszczeniu rodziny w zakładzie psychiatrycznym Pani Bliźniak ma czas na rozejrzenie się za następną ofiarą. Zakochuje się bez pamięci w przygodnie spotkanym sekretarzu kacyka afrykańskiego, za którym objeżdża świat, oczywiście za jego pieniądze. Jest o krok od samobójstwa, bo on ma żonę, ale musi iść na masaż, wobec czego chwilowo rezygnuje. W tym szaleństwie jest metoda. Pozornie rozbiegana i nieprzytomna, Pani Bliźniak jest doskonałym zimnokrwistym, businessmanem. Zakochana w sobie, ćwiczy z wdziękiem najbliższe otoczenie z satysfakcją spoglądając w lustro, malując wypielęgnowane, szkarłatne pazurki. Ps. Taki bardziej złośliwy horoskop z przymrużeniem oka ;)

Gość NIE DZIĘKUJ
To on jeszcze nie jest Twój ten facet ?

Gość lula29
:D Pytam jak poderwać zodiakalnego strzelca choć sama nie do końca wierzę w horoskopy :P jestem bliźniaczką ale twierdzę że mój charakter wcale nie pasuje do mojego zodiaku :P mam poczucie humoru owszem ale poza tym jestem bardzo stała i uczuciowa :) Niby mam intuicje i wydaje mi się że dobrze działam ale pytam po prostu bo może ktoś rzuci ciekawy pomysł :P

Gość lula29
Do końca to on mój nie jest na razie się spotykamy i jest dobrze ale chcę działać dalej dopóki to nie będzie pewny związek ;)

Gość NIE DZIĘKUJ
Niby mam intuicje i wydaje mi się że dobrze działam ale pytam po prostu bo może ktoś rzuci ciekawy pomysł Hehehe ładnie się wybroniłaś :) Co do tego jak poderwać Pana Strzelca hmm....nie wiem pewnie dlatego że jestem Panem Wodnikiem :D jak by był kobietą to inna bajka :) Ale nadal Ci kibicuje :D Po za tym musiała byś mocno nakreślić tego człowieka kim jest jaki jest itp itd inaczej cieżko Ci cokolwiek doradzić po za tym zakładam że trochę już go znasz więc Ty będziesz mieć lepsze i wększe pole manewru po za tym Kobiety podobno sa lepsze w tym od facetów a konkretnie chodzi o manipulowanie i używanie emocji do własnych celów ....:D

Gość gość
On strzelec, ona lew. Dadza rade? :)

Gość NIE DZIĘKUJ
Do końca to on mój nie jest na razie się spotykamy i jest dobrze ale chcę działać dalej dopóki to nie będzie pewny związek Tylko nie skończ z tabliczką przyjaciółka z hmmm..."dodatkiem" Czyli chcesz tak subtelnie a raczej misternie założyć sidła :D czy tak ma to wyglądać ? :D och podstępna uwodzicielka :D