Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lula29

Jak poderwać pana strzelca

Polecane posty

Gość NIE DZIĘKUJ
On strzelec, ona lew. Dadza rade? No ba :D Ps Mój kumpel jest strzelcem i dopiero teraz uzmysławiam sobie jakie on ma branie :D

Gość NIE DZIĘKUJ
Pani Lew - Pan Strzelec Nadajecie na tej samej fali. Możecie razem spędzać czas na zabawie i podróżach. Strzelec będzie inspirował Lwicę do poszerzania horyzontów. Oboje optymistycznie patrzycie w przyszłość. O ile jednak Lwica pragnie stabilizacji to Strzelec pragnie ciągłej ekscytacji, nowych doznań i wrażeń. Może mieć problem z zagrzaniem dłuższy czas w jednym miejscu. Pani Lew jest namiętna i stała w uczuciach, natomiast Strzelec ma tendencję do szukania przygód i zmieniania obiektów zainteresowania. Jeśli Lwica chce utrzymać jego uczucie powinna godzić się na wspólne wyjazdy i czasem zaskoczyć partnera i samą siebie. On odbierze to jako afrodyzjak i odwdzięczy jej się oddaniem i szczerą miłością. Strzelec będzie stanowił dobre uzupełnienie tej silnej i lubiącej skupiać na sobie uwagę otoczenia kobiety. I ona może mieć pewność, że jego spontaniczne komplementy są szczere. To dobre połączenie zarówno dla przyjaciół jak i pary.

Gość NIE DZIĘKUJ
tak ogólnie to trygon ognia taki jak baran czy lew zawsze dogada się ze strzelcem bardziej skomplikowanie jest z wodnikiem lub bliźniakiem bo to trygony powietrza ale Ogień i powietrze "lubią się " :)

Gość gość
Baranica pyta- a ty nasz kafeteryjny astrologu spod jakiego jestes znaku ?

Gość NIE DZIĘKUJ
Do pani Lwicy jakby wam nie wyszło przynajmniej będziecie przyjaciółmi ...No ale dlaczego miałoby nie wyjść :)

Gość lula29
Nie chcę nim manipulować, to nigdy nie wychodzi na dobre, zresztą nie potrafie :D Jest 31 letnim facetem, bardzo zapracowany widujemy się średnio z 3 razy w tygodniu, ja też pracuję. Z tego co mówiła mi znajoma która sie z nim przyjaźni kupe lat to jest bardzo dobrym człowiekiem, uczciwym i opiekuńczym, ma jedną wadę jest podobno bardzo uparty choć ja jeszcze tego nie odczułam, dla mnie jest miły i jeszcze nie mieliśmy żadnej sprzeczki a spotykamy się od połowy wakacji, kontakt rozpoczął się z jego inicjatywy, aczkolwiek w zaden sposób sie jeszcze nie zdeklarował co do uczuć, powiedział mi jakiś czas temu że na razie nie może nic o mnie powiedzieć (oprócz tego że jestem ładna, sympatyczna i inteligentna :D ) bo za mało mnie zna. niby wszystko na dobrej drodze bo pisze do mnie cały czas, zazwyczaj pierwszy, jak się widzimy zawsze mamy temat do rozmowy, ale wiesz dopóki nie ma wzmianki o uczuciach czy jakimkolwiek związku to nie moge być niczego pewna i niczego zakładać tylko muszę się dalej starać by go zauroczyć tak żeby oszalał :D :D :D

Gość NIE DZIĘKUJ
Baranica pyta- a ty nasz kafeteryjny astrologu spod jakiego jestes znaku ? Strzelaj ( Tylko nie we mnie no chyba że strzałą Amora w serce to wybaczę :D )

Gość gość
Baranica -nie mam pojecia ,musze uruchomic wszystkie zmysly

Gość lula29
Jeszcze się okaże że nasz astrolog też strzelec :P

Gość NIE DZIĘKUJ
lula29 To spokojny doświadczony facet i za to duży plus podobasz mu się ale nie traci głowy mi to podoba nie lubię jak facet CAŁKOWICIE oszaleje na punkcie kobiety a widziałem to nie raz nie dwa niestety nie kończyło się to dobrze raczej .... Ps Pewnie czyta czasopisma dla samców Alficzków :D i może chce cię przeczekać ....wiesz temu komu mniej zależy lub udaje że mu nie zależy kontroluje związek :classic_cool:

Gość NIE DZIĘKUJ
Jeszcze się okaże że nasz astrolog też strzelec No wiesz jak strzelam z mojej wiatrówki :D to mam same dychy :D Śmiem nawet twierdzić że jakbym żył podczas II wojny światowej to ja i mój karabin mogły by zmienić przebieg każdej bitwy mam to po dziadku :D

Gość gość Baranica
Astrologu madry z facet z ciebie

Gość lula29
Niech sobie kontroluje, jest facetem, pozwalam mu :D ale gdzieś tam w głębi chciałabym już coś troszkę wiedzieć, choć minimum, też wiedziałabym wtedy na jakie zachowania wobec niego mogę sobie pozwolić np. czy wypada mi go pocałować, czy jakoś dotknąć , bądź delikatnie się przytulić, chciałabym ale sie boje bo nie wiem czy mogę tak ja pierwsza, czy to wypada.. jestem wstydliwa :P

Gość NIE DZIĘKUJ
Astrologu madry z facet z ciebie Dziękuję :) Choć opinia na ten temat jest podzielona.... pewnie zwłaszcza u mojej byłej :D

Gość lula29
To masz dobre oko ;)

Gość gość Baranica
Ale powiedz jakim masz znak .Lew ,skorpion ?

Gość NIE DZIĘKUJ
A odpowiadając na wasze wcześniejsze pytanie jestem Wodnikiem :) Kłaniam się Drogie Panie :)

Gość Strzelec mnie zastrzelił
Ja jestem lwicą, on strzelcem. Mam podobnie, jak Herbatynka. Wszystko było pięknie, jak w tym horoskopie i niedziekuj. Wycieczki, ogniska, posiłki, filmy, pomoc, wiele wspolnych spraw i....zostawił mnie. Wszyscy są w szoku. Choc wiem, że od początku nie byłam dla niego miłoscią. W połowie wakacji poznal dziewczyn e, ale to nie ten, ten ma 34 lata. Poprzednią dziewczynę tez zostawił, on wiedział ze juz jej nie kocha, ale wygodnie bylo ją miec. Kiedy chciała zaprowadzic go do urzędu powiedział, ze juz do niej nie przyjedzie. Idealista, szukla swojego ideału. Twierdził, ze tamata to była miłosc, teraz twierdzi, ze ta to juz na pewno ta. Mówił do mnie jeszcze, że on jest strzelcem, a wiec zawsze musi wychodzic na polowanie. Hm. Mówił, ze kobiety mu sie szybko nudzą. Teraz jestem ciekawa, czy ta obecna zostanie jego zoną, czy będzie z nia tak, jak wczesnie. Zawsze chciał małzenstwa, choc zawsze tez mówił, ze byc moze pozostanie sam, bo nie znajdzie tej jedynej. Miał wiele pozytywnych cech, ale postapił ze mna nieczule, jakby nie miał serca. Jest marzycielem, wielkie pomysły a w rzeczywistosci stanie w miejscu. Nie jest facetem twardo stąpajacym po ziemi. Teraz wyjechał do wielkiego miasta i tam zamierza zawojowac swiat. Jestem ciekawa, co z tego wyjdzie.

Gość lula29
Miło nam wodniku ;)

Gość gość Baranica
Ach , wiem ze to bedzie banalne i malo oryginalne , ale wodnik przemknal mi przez glowe :-D

Gość NIE DZIĘKUJ
To masz dobre oko Dzięki złotko 👄 Oczko mam zielone a strzelam głównie z prawego więc nie wiem jak lewe :D

Gość NIE DZIĘKUJ
wasza intuicja jest do bani oficjalnie oświadczam :p

Gość lula29
Przykro mi "strzelec mnie zastrzelił" ja tak miałam z wcześniejszym partnerem a był z pod znaku ryb, mam nadzieje ze sie teraz nie zawiode ...

Gość gość Baranica
:-D Jesli chodzi o znaki to uwazam ,ze najgorszy jest facet spod panny .

Gość lula29
Zaraz tam do bani :P po prostu czasem zawodzi ;) Twoja pewnie też ;) nie zawsze można wszystko wyczuć.

Gość Alejajaulala
Mnie również zastrzelił strzelec:), choć to ogromny zbieg okoliczności, ale historia powyżej wygląda identycznie jak moja... nawet z tym wyjazdem do wielkiego miasta.. heh może to ten sam;)

Gość NIE DZIĘKUJ
Jesli chodzi o znaki to uwazam ,ze najgorszy jest facet spod panny . Trudno się nie zgodzić po za tym już sama tan nazwa "Panna" do faceta mnie rozwala z lekka :D

Gość lula29
Z panną do czynienia nie miałam nigdy, więc nie wiem :) ale z dotychczasowych doświadczeń za najgorszego uważam koziorożca :P jeśli w ogóle zodiaki mają coś prawdy:P

Gość NIE DZIĘKUJ
Zaraz tam do bani jezyk.gif po prostu czasem zawodzi oczko.gif Twoja pewnie też oczko.gif nie zawsze można wszystko wyczuć. Ale podobno KOBIECA intuicja nie zawodzi :P no i jak to tak obalać mity które tworzą waszą legendę co ? :D

Gość gość Baranica
myslalam o wodniku , jak bum cyk cyk :-D