Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lula29

Jak poderwać pana strzelca

Polecane posty

Gość NIE DZIĘKUJ
Zielonooki wysoki brunet, nie przypakowany, inteligentny i zabawnysmiech.gif Zgadłam coś czy wtopa i foch? Zielonooki TAK Wysoki TAK 192cm Brunet Nie konkretniej mam takie brązowe lub ciemnobrązowe oczy to szatyn bardziej Nie przypakowany hehehe pracuje nad tym ale nie chcę być koksem jakimś :D jestem młody więc mam czas teraz naprawdę się tym zainteresowałem i ćwiczę hardo :D teraz głównie ćwiaczenia z obciążeniem własnego ciała bo na siłkę trochę mi czasu brakuje ale efekty są zwłaszcza w sile Inteligenty no powiedzmy ....:D Jednak masz czuja

Gość lula29
no i nie chciej być koksem, koksy są bleee, jak to sam mówiłeś- wszystko z umiarem :)

Gość NIE DZIĘKUJ
no i nie chciej być koksem, koksy są bleee, jak to sam mówiłeś- wszystko z umiarem powiedzmy że jakiś napalony facet chce się zabawić z swoją dziewczyną a ona na to spokojnie wszystko z umiarem :D Wiesz boję się żeby Ci to nie weszło za mocno w krew z seksem możesz śmiało naginać ten umiar :P

Gość gość Baranica
ha ha ha dobreee!

Gość lula29
spokojnie, spokojnie :D o seksie nie było wcześniej mowy to osobny temat :P

Gość NIE DZIĘKUJ
Z tym masz racje , ale nie do konca mnie zrozumiales. trzeba sie w danej sytaacji znalezc zeby wiedziec jak sie zachowamy . Mozna mowic np.nigdy nie zdradze , ale kiedy przychodzi co do czego nie potrafimy sie oprzec. Pisze tu ogolnie . Nie mozna byc do konca pewnym jak sie zachowamy , chyba ze juz kiedys w takiej sytuacji sie znalezlismy . Nie ma slowa ,,nigdy ,, i ,, zawsze ,, Ogólnie tak trzeba przeżyć coś żeby to dokładnie zrozumieć no ale można też zaprzeczyć jak przygotujesz się teoretycznie na jakąś sytuację to lepiej się w niej odnajdziesz to udowodnione ale rzeczywiście niczego nie można być pewnym Ale jednak penych zachowan można się wyuczyć jak np sporty walki samoobrona Ci ludzie jenak mają wyćiwczone pewne odruchy które pomoga im przetrwać walkę

Gość NIE DZIĘKUJ
spokojnie, spokojnie smiech.gif o seksie nie było wcześniej mowy to osobny temat No tłumacz się tłumacz :P ( żart )

Gość gość Baranica
racja ..! Dobrze by bylo gdyby wiekszosc ludzi przygotowalo sie na jakas ewentualnosc., gdyby mialo w sobie ,, ten wycwiczony odruch ,, O ile mniej bylo by zdrad , rozwodow , roztan itp.

Gość lula29
Napisałeś ze jesteś młody, jeśli mogę zapytać, ile masz lat?

Gość NIE DZIĘKUJ
trzeba sie w danej sytaacji znalezc zeby wiedziec jak sie zachowamy . Mozna mowic np.nigdy nie zdradze , ale kiedy przychodzi co do czego nie potrafimy sie oprzec. No wiesz jak doprowadzisz do tego że ona Cię zacznie obmacywać i wyjdzie w jakimś wyuzdanym stroju mrugnie do Ciebie i pokaże co nie co to jest już za póxxno bo bo nie opanujesz się już sukces polega też na tym że nie doprowadza się lub stara uniknąć lub zapobiec jakimś tam sytuacjom wtedy nasz "hamulce" bedą bardziej hmmm zdecydowane ? Tak to odpowiednie słówko

Gość NIE DZIĘKUJ
racja ..! Dobrze by bylo gdyby wiekszosc ludzi przygotowalo sie na jakas ewentualnosc., gdyby mialo w sobie ,, ten wycwiczony odruch ,, O ile mniej bylo by zdrad , rozwodow , roztan itp. :D wyćwiczony odruch wierności ??? Jakby to niby miało wyglądać jak przejdzie ładna kobieta TO GŁOWA W BOK !!! :D bez jaj

Gość NIE DZIĘKUJ
Napisałeś ze jesteś młody, jeśli mogę zapytać, ile masz lat? Ile byś mi dała :P

Gość gość Baranica
No wiesz jak doprowadzisz do tego że ona Cię zacznie obmacywać i wyjdzie w jakimś wyuzdanym stroju mrugnie do Ciebie i pokaże co nie co to jest już za póxxno bo bo nie opanujesz się już sukces polega też na tym że nie doprowadza się lub stara uniknąć lub zapobiec jakimś tam sytuacjom wtedy nasz "hamulce" bedą bardziej hmmm zdecydowane ? Tak to odpowiednie słówko Madry chlopak (?) jestes , zaloze sie ze polowa dwa razy starszych od ciebie facetow nie ma takiej swiadomosci co ty . Tylko czy czulbys sie na silach nie dac podejsc jakiejs dziewczynie ? Gdyby cie sposobem wziela i wyszla w tym wyuzdanym stroju ? Ale mysle ,ze z takim podejsciem jakie masz to beda z Ciebie ludzie .

Gość lula29
i znów muszę główkować :D nie wiem, 27.. 28? :P

Gość NIE DZIĘKUJ
i znów muszę główkować smiech.gif nie wiem, 27.. 28? hehehe nie podpowiedź dla Ciebie 22-26 :)

Gość NIE DZIĘKUJ
blisko cholernie

Gość gość Baranica
25

Gość lula29
to 23, czy 25? no mów! :D

Gość NIE DZIĘKUJ
Madry chlopak (?) jestes , zaloze sie ze polowa dwa razy starszych od ciebie facetow nie ma takiej swiadomosci co ty . Tylko czy czulbys sie na silach nie dac podejsc jakiejs dziewczynie ? Gdyby cie sposobem wziela i wyszla w tym wyuzdanym stroju ? Ale mysle ,ze z takim podejsciem jakie masz to beda z Ciebie ludzie . Kurde no nie ma co Ty to potrafisz docenić Faceta hehehe Dzięki :) Ale nie chwal mnie tak bo mi EGO za mocno skoczy :D i jak bym próbował później z niego skoczyć to popełnię samobójstwo.... :D

Gość NIE DZIĘKUJ
to 23, czy 25? no mów! Boże czuję presję.... 23 !!!!

Gość lula29
Ha! podejrzewałam, ale dopiero przy tym "cholernie blisko" :D no to młodziutki, ale brawo za tok myślenia, jak na faceta w tym wieku, bo pewnie sam wiesz najlepiej jaka jest wiekszość twoich rówieśników :P zazdroszcze przyszłej wybrance:)

Gość gość Baranica
,,Kurde no nie ma co Ty to potrafisz docenić Faceta hehehe Dzięki usmiech.gif Ale nie chwal mnie tak bo mi EGO za mocno skoczy smiech.gif i jak bym próbował później z niego skoczyć to popełnię samobójstwo.... smiech.gif,, :-D Fajny jestes i masz poczucie humoru , ale zycie troche zweryfikuje twoj charakter . obys zostal tym kim jestes . I nie musial sie poznawac na nowo . tego Ci zycze.

Gość NIE DZIĘKUJ
Tylko czy czulbys sie na silach nie dac podejsc jakiejs dziewczynie ? Gdyby cie sposobem wziela i wyszla w tym wyuzdanym stroju ? Ale mysle ,ze z takim podejsciem jakie masz to beda z Ciebie ludzie . Inaczej raczej na 95% bym wiedział o co chodzi jej pytanie tylko czy chciałbym się temu poddać .....hmmm to zależy ( podobno kobiety nie wybaczają jeśli pomijasz sposobność.....) ale z drugiej strony będą trochę takim ch*jem jak będąc w związku pukam inną ....i mam "moralniaka" :D Ale ja wychodzę z założenia że jak coś jest nie tak w związku coś Ci nie pasuje ale zależy Ci na tym związku próbuj to naprawić jakoś jak się nie da...to trudno mówicie sobie cześć jak nie zależy Ci na związku nie ciągniej tego uważam że trzeba mieć jaja i to zakończyć każdy ma prawo wiedzieć na czym stoi nie przespałbym się z nią raczej ( no chyba żeby była jakaś cholernie epicko piękna :D ) uważam że jak Ci nie idzie w związku to rozstań się a nie zdradzaj marnujesz swój czas i twojej partnerki i jak jesteś wolny możesz podbić do tej laski co dawała Ci tak bardzo jasne sygnały że chce się z Tobą no cóż pieprzyć :D i bez moralniaka bez stresu

Gość NIE DZIĘKUJ
Ha! podejrzewałam, ale dopiero przy tym "cholernie blisko" Czyli nie używać zwrotu "cholernie blisko" :D Poprawię się :D

Gość gość Baranica
Dobrze myslisz , tylko ze 80 % facetow chce miec ciasto i zjesc ciastko . narzeczonej ,zony , dziewczyny nie zostawia , ale tamta co sama tego chce pukna. mam nadzieje ,ze istnieja jeszcze mezczyzni dla kltorych wiernosc ma jeszcze jakas wartosc. polowa z nich chcialaby skorzystac , ale partnerki nie zostawia.

Gość lula29
A jestem ciekawa czy ty masz jakieś wyobrażenie nas, tzn baranicy czy mnie, piszesz z nami a czy wyobrażasz sobie jak możemy wyglądać, ciekawi mnie to? :D ale dałam teraz co? :D

Gość NIE DZIĘKUJ
Fajny jestes i masz poczucie humoru , ale zycie troche zweryfikuje twoj charakter . obys zostal tym kim jestes . I nie musial sie poznawac na nowo . tego Ci zycze. Poważnie się zrobiło kurde poczułem się trochę jak jakiś młody młokos no ale bardzo dziękuję rozumiem Twoje słowa nie składam obietnic mówię zobaczymy :) W każdym bądź razie jestem zdeterminowany do bycia sobą :D

Gość gość Baranica
,,hmmm to zależy ( podobno kobiety nie wybaczają jeśli pomijasz sposobność.....) ,, Daj spokoj , a kto by sie przejmowal d****ami . Niech sobie d****i nie wybaczaja pominietej sposobnosci . no chyba ,ze jednak ci zal . ale to zmienia postac rzeczy . chcialbys , ale sie wahasz.

Gość NIE DZIĘKUJ
ze istnieja jeszcze mezczyzni dla kltorych wiernosc ma jeszcze jakas wartosc Wybacz ale to kobiety więcej zdradzają