Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lula29

Jak poderwać pana strzelca

Polecane posty

Gość NIE DZIĘKUJ
Nie dziekuj-- wszystko przed toba ,moze jeszcze okryjesz w sobie zdolnosci kucharskie To może się spikniemy ? :D ja poszerzę Twoje horyzonty seksualne a Ty moje kulinarne :P

Gość NIE DZIĘKUJ
na bank uczysz sie w poz. jezyk.gif a ja w przyszłym tyg odwiedzam tą mieścine Nie podpuścisz mnie nic Ci nie powiem ( Tak ja mówiłem Nutka Tajemniczości :D)

Gość gośćBaranica
spikniecie nie jest takie latwe :-P

Gość NIE DZIĘKUJ
spikniecie nie jest takie latwe no no i dlaczego utrudniasz :P

Gość gośćBaranica
w sumie to moge date podac , ale nie wiem czy powinnam ,jeszcze mnie ktos rozpozna :-P

Gość lula29
tajemniczość to domena kobiet :P

Gość NIE DZIĘKUJ
Ej sprawdziłem sobie przed chwilą horoskop egipski w ogóle nie wiedziałem że taki jest :D O to ja Thot 14 I - 31 I Thot - Bóg Księżyca, władca czasu, uważamy za wynalazce pisma i kalendzarza. 14 styczeń - 31 styczeń Ludzie urodzeni pod jej opieką są wyjątkowo kreatywni. Wywierają duży wpływ na innych. Zawsze dotrzymują raz danego słowa i nie zawodzą niczyjego zaufania. Odnoszą sukcesy dzięki swej śmiałości, brawurze i umiłowaniu wolności. Często obiera również inną drogę - filozofa lub myśliciela.

Gość NIE DZIĘKUJ
tajemniczość to domena kobiet veto !!!

Gość gośćBaranica
ide sprawdzic egipski

Gość lula29
bez tych wykrzykników prosze, nie krzycz na mnie! :P

Gość NIE DZIĘKUJ
w sumie to moge date podac , ale nie wiem czy powinnam ,jeszcze mnie ktos rozpozna Tak bo uważaj bo pracuje w wywiadzie.... no weź przestań :)

Gość NIE DZIĘKUJ
bez tych wykrzykników prosze, nie krzycz na mnie! a sama dała wykrzyknik na końcu .....:P

Gość NIE DZIĘKUJ
ide sprawdzic egipski kurde mogłem nie pisać że to egipski no ....:(

Gość lula29
A oto ja :) (9.6-12.7) GEB / Bóg ziemi – Osoby urodzone pod znakiem boga Geb, są często pesymistycznymi romantykami. Żyją pogrążeni we własnych marzeniach. Ich świat jest piękny, miły i dobry. Jeśli go sobie porównają z rzeczywistością, łatwo ulegają depresji, załamaniu lub stają się zgorzkniałymi, ekstremalnymi pesymistami. haha

Gość NIE DZIĘKUJ
lula29 Wiewióra ( żart przez Twoje włosy) kiedy sie urodziłaś ? dzien i miesiąc

Gość gośćBaranica
Hathor - bogini nieba. Przedstawiana jako kobieta z głową krowy. Ludzie urodzeni pod jej opieką są ambitni i pracowici. Mają wszechstronne zdolności i duże zamiłowania artystyczne. Potrafią osiągnąć znaczne sukcesy. Za bardzo jednak są zapatrzeni w siebie. Najczęściej sprawdzają się w zawodzie dyplomaty, urzędnika, aktora lub architekta. Dla innych są życzliwi, przyjacielscy, dyskretni i godni zaufania. Przywiązują dużą wagę do ubioru i wyglądu.

Gość NIE DZIĘKUJ
lula to w egipskim będziesz ozyrysem :D Ozyrys - władca świata umarłych, sądził ich po śmierci. 15 maja - 30 czerwca Ludzie bedący pod opieką Ozyrysa są szlachetni. Łatwo ich zranić. Nie potrafią zdecydowanie stawić czołą przeciwnościom, gdyż nie zawsze wiedzą, czego naprawdę chcą. Ich przygód, ale i walki.

Gość NIE DZIĘKUJ
gośćBaranica Jesteś biurwą :P

Gość NIE DZIĘKUJ
1.Przywiązują dużą wagę do ubioru i wyglądu. Fajnie :) 2. Za bardzo jednak są zapatrzeni w siebie. Długa chwila ciszy ....hehehe 3.Dla innych są życzliwi, przyjacielscy, dyskretni i godni zaufania. To prawda :)

Gość lula29
Wiewióra to ruda a ja nie jestem ruda. :P

Gość NIE DZIĘKUJ
Baranica Pracujesz w urzędzie ? ( nie musisz odpowiadać jak nie chcesz :) ) lula Czyli nie mówić tak ? :)

Gość gośćBaranica
3.Dla innych są życzliwi, przyjacielscy, dyskretni i godni zaufania. To prawda usmiech.gif---skad wiesz ? Nie znasz mnie :-P

Gość lula29
Dziubki ja uciekam, bo jutro mam pilny wyjazd, wstaje o 5 rano :( Miłego wieczoru, świntuszcie ile chcecie, zezwalam :D pa :*

Gość NIE DZIĘKUJ
3.Dla innych są życzliwi, przyjacielscy, dyskretni i godni zaufania. To prawda usmiech.gif---skad wiesz ? Nie znasz mnie Chcę Cię poznać :) jesteś ciekawa nawet jak zamiast życzliwej jesteś wredna a za przyjacielska-wroga,i plotkara i nie godna zaufania :D

Gość NIE DZIĘKUJ
Dziubki ja uciekam, bo jutro mam pilny wyjazd, wstaje o 5 rano smutas.gif Miłego wieczoru, świntuszcie ile chcecie, zezwalam smiech.gif pa :* Gdzie lecisz kochanie ?

Gość NIE DZIĘKUJ
ej weźcie sobie strzelcie kawę bo wolno odpisujecie :)

Gość gośćBaranica
nie no , wredna , niezyczliwa i plotkara to ja nie jestem i ochowuje powierzonych mi tajemnic.

Gość NIE DZIĘKUJ
nie no , wredna , niezyczliwa i plotkara to ja nie jestem i ochowuje powierzonych mi tajemnic. Na pewno jesteś przewrotna i zmienna

Gość gośćBaranica
dlaczego tak myslisz ?

Gość NIE DZIĘKUJ
gośćBaranica a w jaki dzien tygodnia się urodziłaś chodzi o poniedziałek, wtorek itd.