Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lula29

Jak poderwać pana strzelca

Polecane posty

Gość NIE DZIĘKUJ
oczywiście horoskopy traktuję jako ciekawostkę i przedstawienie psychologiczne różnych charakterów ( cytuję sam siebie !!! :D ) właściwie uważam że tych charakterów jest znacznie więcej niż 12 po za tym różne cechy różnych znaków które są niby charakterystyczne dla jakiegoś mogą wystąpić u innego także mogą się dowolnie mieszać np może być kobieta bliźniak z cechami barana :D

Gość gośćBaranica
Nie czytam . Tzn . uwazam ze niektore cechy charakteru sie zgadzaja i sa trafne , ale nie biore codziennych na powaznie . Do takich w ogole nie zagladam . Nawet w gazetach nie czytam horoskopow tygodniowych . Toleruje takie ogolne ,ktore okreslaja dany znak zodiaku .

Gość NIE DZIĘKUJ
Wiecie że ostanie badania pokazują że rośnie przemoc kobiet i taka ogólna dominacja ich na świecie w Polsce również ? Najgorzej podobno w szwecji

Gość lula29
Pewnie nic jezyk.gifoczko.gif Strzała w cycku i nic więcej smiech.gif ładnie mi życzysz :P I nie, nie zaciążyłam, ja zawsze dużo jem, kocham jeść a szczególnie wieczorami :)

Gość NIE DZIĘKUJ
Nie czytam . Tzn . uwazam ze niektore cechy charakteru sie zgadzaja i sa trafne , ale nie biore codziennych na powaznie . Do takich w ogole nie zagladam . Nawet w gazetach nie czytam horoskopow tygodniowych . Toleruje takie ogolne ,ktore okreslaja dany znak zodiaku . No to tak jak ja :)

Gość gośćBaranica
zapytalam,bo wydaje mi sie ze sie tym interesujesz. A jakim jestescie numerem w numerologii ? Tez nie czytam :-D ale pytam tak z ciekawosci ,sa ludzie ktorzy w to wierza .

Gość NIE DZIĘKUJ
ładnie mi życzysz jezyk.gif I nie, nie zaciążyłam, ja zawsze dużo jem, kocham jeść a szczególnie wieczorami Ja Ci oczywiście życzę jak najlepiej :) 👄 Mówię tylko to z tego wyniknie :P A co jesz ?

Gość lula29
Ja jestem 6 :)

Gość lula29
Zjadłam 2 ryby po grecku, pyszne bo mamusia robiła :)

Gość NIE DZIĘKUJ
zapytalam,bo wydaje mi sie ze sie tym interesujesz. A jakim jestescie numerem w numerologii ? Tez nie czytam smiech.gif ale pytam tak z ciekawosci ,sa ludzie ktorzy w to wierza . Tak interesuję się horoskopami ale nie otumaniam się nimi :D dystans to podstawa :D Jakim jestem numerem ....zapomniałem 2 albo 4 nie wiem jak to się sprawdzało

Gość lula29
zajrzyj do wujka googla i ci powie jak sie sprawdza :P

Gość NIE DZIĘKUJ
pewnie mnumerem jeden :D

Gość NIE DZIĘKUJ
Zjadłam 2 ryby po grecku, pyszne bo mamusia robiła A ja sam mieszkam i muszę sobie sam jedzenie szykować eeeeee :(

Gość gośćBaranica
sumuje sie wszystkie numery z daty urodzenia . Ale to tez nie jest tak do konca pewne , bo nikt nie zna dokladnej godziny urodzenia.

Gość NIE DZIĘKUJ
* numerem poprawka :)

Gość NIE DZIĘKUJ
sumuje sie wszystkie numery z daty urodzenia . Ale to tez nie jest tak do konca pewne , bo nikt nie zna dokladnej godziny urodzenia. TO jak niepewne to nie robię :P znacie horoskop majów ?

Gość gośćBaranica
bardzo lubie rybe po grecku

Gość NIE DZIĘKUJ
I nie, nie zaciążyłam, a chciałabyś ? :D teraz albo później ?

Gość gośćBaranica
,,a ja sam mieszkam ,, - nie jest ci smutno samemu ?

Gość NIE DZIĘKUJ
bardzo lubie rybe po grecku Też lubię ale musi mi ktoś zrobić :D Ps. ale za to jajecznice jak walnę to klękajcie :D ( kiepsko mi idzie gotowanie :D)

Gość lula29
to narobiłam wam ochoty teraz tą rybą :) pewnie ze chce zaciążyć, ale na poczatek trzeba mieć z kim :D wiec to nie jeszcze moja pora :P uwielbiam dzieci!

Gość NIE DZIĘKUJ
,,a ja sam mieszkam ,, - nie jest ci smutno samemu ? Raczej ciężej bo mieszkałem z kumplem ale on stracił pracę i musiał zrezygnować ale daję radę na razie bardzo dobrze :) po za tym mam super sąsiadów

Gość lula29
pewnie uczysz sie w poznaniu i tam wynajmujesz pokój albo jesteś w akademiku, co? :P zgadłam?

Gość NIE DZIĘKUJ
Ale mój braciszek całkiem dobrze gotuje właściwie lepiej niż moja była :D

Gość gośćBaranica
lula -oj narobilas .Dawno nie jadlam :-P

Gość NIE DZIĘKUJ
pewnie uczysz sie w poznaniu i tam wynajmujesz pokój albo jesteś w akademiku, co? jezyk.gif zgadłam? Może :P nie powiem Ci ( Musi pozostać nutka tajemniczości :D )

Gość lula29
Ja też, za mną i za mamą chodziła już jakiś czas i dziś zrobiła ale zjadłam ostatnie :(

Gość gośćBaranica
Nie dziekuj-- wszystko przed toba ,moze jeszcze okryjesz w sobie zdolnosci kucharskie

Gość NIE DZIĘKUJ
kiedy się urodziłyście ( nie bijcie nie pytam o wiek w końcu jestem dżentelmenem ) podajcie tylko dzień i datę

Gość lula29
na bank uczysz sie w poz. :P a ja w przyszłym tyg odwiedzam tą mieścine :P