Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lula29

Jak poderwać pana strzelca

Polecane posty

Gość gośćBaranica
Dobranoc Lula , 5 rano -troche wczesnie :-//

Gość gośćBaranica
hmmm sprytny jestes :-D podbierasz mnie .

Gość marikaaaa
hej,przypadkowo trafilam na ten topik bo przegladalam tematy na kafeterii:-) strzelec zawsze jest dla mnie zagadka,sama juz niewiem,pogubilam sie.Jestem panna ,jestem ze strzelcem 5 lat,ale rozstawalismy sie i wracalismy do siebie.Wydawaloby sie ze 5 lat to duzo,ale ja wciaz nie czuje ze on jest moj i chyba nigdy tego nie poczuje.Wciaz mam wrazenie ze mimo tylu rzeczy ktore nas lacza on moze w kazdej chwili poprostu sobie pojsc gdzies w sina dal i mnie zostawic.Moja bliska kolezanka ostatnio doszla do wniosku ze ja tego nie zauwazam ale to wlasnie w strzelcu mnie podswiadomie fascynuje,to ze on jest nieuchwytny a ja caly czas staram sie byc dla niego atrakcyjna,wciaz staram sie go zdobyc ale nie udaje mi sie to i tak w kolko i w kolko.Strzelce maja niesamowity urok i faktycznie maja cos w sobie ,cos czemu trudno sie oprzec.

Gość NIE DZIĘKUJ
dlaczego tak myslisz ? Bo przez chwile zaprzeczałaś sama sobie ja napisałem cytuję 3.Dla innych są życzliwi, przyjacielscy, dyskretni i godni zaufania. To prawda A TY NA TO Nie znasz mnie ( czyli sugerujesz że potrafisz być "zła") W TAKIM RAZIE NAPISAŁEM Chcę Cię poznać usmiech.gif jesteś ciekawa nawet jak zamiast życzliwej jesteś wredna a za przyjacielska-wroga,i plotkara i nie godna zaufania A TY NA TO nie no , wredna , niezyczliwa i plotkara to ja nie jestem i ochowuje powierzonych mi tajemnic. KOBIECA LOGIKA NIE ZNA GRANIC :P

Gość gośćBaranica
nie zaprzeczalam , ale nie mozesz wiedziec jaka jestem , bo sie nie znamy . Chociaz intuicyjnie dobrze trafiles.

Gość NIE DZIĘKUJ
Pani Panna - Pan Strzelec DO marikaaaa Kombinacja stanowi wyzwanie i może miedzy Wami nagle zaiskrzyć. Aby początkowy wzajemny pociąg nie zamienił się w zniechęcenie, oboje będziecie musieli włożyć trochę wysiłku w utrzymanie związku. Różnice mogą zaznaczyć się przede wszystkim w preferencjach dotyczących spędzania czasu wolnego. Podczas gdy Strzelec pragnie odkrywać nowe horyzonty, Panna woli zagłębić się w swoim spokojnym hobby albo doskonalić umiejętności zawodowe. Jego ciągły optymizm i roztrzepanie może działać tej sceptycznej niewieście na nerwy. Jednak oboje możecie się od siebie sporo nauczyć. Panna może pokazać Strzelcowi jak w praktyce wykorzystywać talenty i wcielać pomysły w życie. Natomiast Strzelec może wnieść dużo optymizmu i spontaniczności w życie nieco zahamowanej Panny. W łóżku może być ciekawie i gorąco, kiedy Strzelcowi już uda się przekonać do siebie Pannę może z niej wyjść prawdziwy demon seksu. Panny bowiem uwielbiają eksperymenty praktyczne i wcielanie pomysłów w życie.

Gość gośćBaranica
a teraz Panna- Wodnik :-P

Gość NIE DZIĘKUJ
lula29 Dobranoc dobrej podróży :) 🖐️ 👄

Gość NIE DZIĘKUJ
gośćBaranica Wierzysz w Boga ? tak pytam z ciekawości

Gość gośćBaranica
Wierze

Gość NIE DZIĘKUJ
ale w jakiego :D

Gość gośćBaranica
a ty ?

Gość NIE DZIĘKUJ
Chrześcijaństwo a jak tak to jakie Katolicyzm,protestanci prawosławie Islam Judaizm Hinduizm a może Buddyzm I dlaczego wierzysz czy jest to dla Ciebie ważne i czy Twój partner powinien być wierzący czy nie czy zaakceptowała byś partnera innej wiary ?

Gość gośćBaranica
wiesz co , tylko my w trojke siedzimy na tym topiku . Ludzie przychodza , wpisuja sie , odchodzy , a my wciaz temat walkujemy.

Gość NIE DZIĘKUJ
wiesz co , tylko my w trojke siedzimy na tym topiku . Ludzie przychodza , wpisuja sie , odchodzy , a my wciaz temat walkujemy Czyli chcesz przerwać rozmowę ? :) czy co :D

Gość gośćBaranica
to mnie zastrzeliles ( napisalam post , ale go skasowalam )

Gość gośćBaranica
Nie , fajnie sie gada . Tak sobie tylko pomyslalam ,ze mamay temat i tylko trzy osoby tu pisza.

Gość gośćBaranica
a czemu pytasz o wiare ?

Gość NIE DZIĘKUJ
Jeśli chodzi o mnie to trudno mi się samemu zidentyfikować :D Moi bliscy to Chrześcijanie-Katolicy ja też zostałem wychowany w tej wierze i jest ona mi najbliższa po za tym jeśli miałbym wybierać to też najlepsza najlogiczniejsza i jako jedyna religia tak naprawdę się rozwija i idzie naprzód mimo że ciągle się ją krytykuję ale z drugiej strony kurde jak się tak zastanowię to głębiej to nie wiem czy to nie jest tochę banalne bo w co ja niby wierzę " w jakiego starca z super mocami który popyla na chmurce " ?! ( wybacz jeśli uderzyłem w Twoję odczucia religijne nie chicałem )

Gość NIE DZIĘKUJ
Nie , fajnie sie gada . Tak sobie tylko pomyslalam ,ze mamay temat i tylko trzy osoby tu pisza. Fajnie się z wami Gada z Tobą i lulą :) lepiej że mniej osób pisze to taki Nasz temat :)

Gość gośćBaranica
nie uderzyles . W sumie to powazny temat i troche bym sie rozpisala .

Gość NIE DZIĘKUJ
a czemu pytasz o wiare ? Bo chciałem posłuchać sobie muzy z płytki a włączyło mi się radio maryja przez przypadek :D

Gość gośćBaranica
aha

Gość NIE DZIĘKUJ
Niby mówią że do Faceta najlepsza religia to islam :D

Gość gośćBaranica
hmmm pewnie tak , a ty bys sie odnalazl w islamie ?

Gość NIE DZIĘKUJ
a Twój partner jaki musi być chodzi o religie czy to w ogóle nie ma znaczenia ?

Gość gośćBaranica
nie jestem moherem , nic nie musi

Gość gośćBaranica
szanuje to ,ze ktos ma odmienne zdanie i ma do tego prawo . Nie mozna nikogo do niczego zmuszac.

Gość NIE DZIĘKUJ
hmmm pewnie tak , a ty bys sie odnalazl w islamie ? Chodzi o gnębienie kobiet na każdy możliwy sposób i ich ograniczanie ? hmmm...:D cholera wie a tak na poważnie to nie wiem ogólnie dla większości Europejczyków ( Polaków) Amerykanów półnonych i południowych też Australii to naturalna religia przyjmowana z pokolenia na pokolenie i nie wiem czy nie czuł bym się jak zdrajca po za tym islamiści to p****y nazwijmy rzeczy po imieniu

Gość gośćBaranica
hmmm wydaje mi sie ,kazdy facet chcialby miec kontrole nad swoja kobieta