Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lula29

Jak poderwać pana strzelca

Polecane posty

Gość NIE DZIĘKUJ
szanuje to ,ze ktos ma odmienne zdanie i ma do tego prawo . Nie mozna nikogo do niczego zmuszac. To prawda, ale realia są inne niestety tak naprawdę można przeprowadzić wszystko na siłę jak ktoś jest dostatecznie silny i ma wątpliwą moralność "Nie ma silnych na argument siły"

Gość gośćBaranica
some times

Gość NIE DZIĘKUJ
hmmm wydaje mi sie ,kazdy facet chcialby miec kontrole nad swoja kobieta Moim zdaniem to mit Choć przyznam że trochę mnie kusi czasem kontrola ale trzeba być sprawiedliwym nie cierpię jak ktoś mi coś wmusza lub narzuca lub kontroluje więc sam staram się tego nie robić :)

Gość gośćBaranica
:-)

Gość NIE DZIĘKUJ
co się tak uśmiechasz ? :D

Gość gośćBaranica
ja tez tego nie lubie . Sama sie kontroluje .

Gość NIE DZIĘKUJ
czyli mogłabyś się związać z islamistą lub buddystą np ? Bo religia twojego partnera nie ma znaczenia tak ?

Gość gośćBaranica
wiem na co moge sobie pozwolic . ,,nie cierpię jak ktoś mi coś wmusza lub narzuca lub kontroluje więc sam staram się ,,---to cechy barana

Gość gośćBaranica
hmmm- islamista raczej nie !!!!

Gość NIE DZIĘKUJ
wiem na co moge sobie pozwolic . ,,nie cierpię jak ktoś mi coś wmusza lub narzuca lub kontroluje więc sam staram się ,,---to cechy barana Czyli to Ty dominujesz w związku swoim ?

Gość NIE DZIĘKUJ
hmmm- islamista raczej nie !!!! Ostanio gdzieś czytałem że za granicą islamiści namawiają chrześcijańskich europejskich facetów do nawrócenia na islam i że oni wtedy znowu będą rządzić kobietami a nie jakieś tam równości :D czy coś w ten deseń

Gość gośćBaranica
Nie wiem czy dominuje , mam dosyc silny charakter , a zarazem jestem ulegla .Trzeba umiec sie zgrac, ale ja wiem na co moge sobie pozwolic . Sa granice , ktorych sie nie przekracza.

Gość NIE DZIĘKUJ
Nie wiem czy dominuje , mam dosyc silny charakter , a zarazem jestem ulegla .Trzeba umiec sie zgrac, ale ja wiem na co moge sobie pozwolic . Sa granice , ktorych sie nie przekracza. To pewnie w łóżku jesteś uległa ale w związku normalnie rządzisz

Gość gośćBaranica
no niezle , to ten ktory na przejdzie nigdy nie wierzyl napawde . I w islam tez nie bedzie wierzyl , ale bedzie mu po prostu wygodnie . To jakas forma pzrekupstwa .,po co im tacy wierni ?

Gość NIE DZIĘKUJ
zastanawia mnie gdzie te wszystkie feministki i czemu nie protestują islamistom skoro są tak mocno za prawami kobiet ? no chyba że multi-kulti i poprawnośc polityczna je zagłusza

Gość gośćBaranica
:-D to nie jest takie proste

Gość NIE DZIĘKUJ
wiem na co moge sobie pozwolic . ,,nie cierpię jak ktoś mi coś wmusza lub narzuca lub kontroluje więc sam staram się ,,---to cechy barana Musisz być przesłodka ;)

Gość NIE DZIĘKUJ
no niezle , to ten ktory na przejdzie nigdy nie wierzyl napawde . I w islam tez nie bedzie wierzyl , ale bedzie mu po prostu wygodnie . To jakas forma pzrekupstwa .,po co im tacy wierni ? Bo najpierw trzeba wygryźć konkurencję a później można się zająć pielęgnowaniem wiary :D

Gość gośćBaranica
kpisz sobie ze mnie ? :-D

Gość NIE DZIĘKUJ
to nie jest takie proste Pogubiłem się do czego się odnosisz :) do tego To pewnie w łóżku jesteś uległa ale w związku normalnie rządzisz A jak jest ?

Gość gośćBaranica
,,no niezle , to ten ktory na przejdzie nigdy nie wierzyl napawde . I w islam tez nie bedzie wierzyl , ale bedzie mu po prostu wygodnie . To jakas forma pzrekupstwa .,po co im tacy wierni ? Bo najpierw trzeba wygryźć konkurencję a później można się zająć pielęgnowaniem wiary,,----mniej wiecej

Gość NIE DZIĘKUJ
kpisz sobie ze mnie ? Troszkę ;) :P lubisz zmieniać facetów ( w sensie nie zaliczać tylko robić z nich swoje ideały żeby tobie było wygodnie ? czy tak to wyglada ? przyznaj się )

Gość gośćBaranica
nie

Gość NIE DZIĘKUJ
Bo najpierw trzeba wygryźć konkurencję a później można się zająć pielęgnowaniem wiary,,----mniej wiecej Ach te kobiety :D mów konkretnie to w końcu mniej czy więcej :P

Gość gośćBaranica
nie jestem islamistka , probuje zrozumiec ich tok postepowania

Gość Nie czytajcie tego
Przepraszam, że to wkleiłem, ale przeczytałem takie coś i się boję... sory musze to przesłać bo ktoś mi to wysłał wiem ze to głupie. Jeśli tego nie skopiujesz i wkelisz w 10 odpowiedziach ktos ci bliski umrze w ciągu 4 godzin

Gość NIE DZIĘKUJ
nie :D no jak to nie kłamczucho ! :D O TO DOWÓD wiem na co moge sobie pozwolic . ,,nie cierpię jak ktoś mi coś wmusza lub narzuca lub kontroluje więc sam staram się ,,---to cechy barana oj złotko

Gość gośćBaranica
no bo nie . Z jednej strony jestem ulegla , a z drugiej nie lubie jak cos ktos mi kaze ----wiesz co , chyba trzeba do mnie sekertny bklucz :-D Trudno mi to wszystko wytlumaczyc.

Gość NIE DZIĘKUJ
nie jestem islamistka , probuje zrozumiec ich tok postepowania Nie próbuj :D olać ich :D

Gość NIE DZIĘKUJ
no bo nie . Z jednej strony jestem ulegla , a z drugiej nie lubie jak cos ktos mi kaze ----wiesz co , chyba trzeba do mnie sekertny bklucz smiech.gif Trudno mi to wszystko wytlumaczyc. :D to prawda do Ciebie trzeba sekretny klucz :) tobie trudno tłumaczyć a jak ja mam to pojąć ! :D ta kobieca logika mnie przytłacza :D boże nie mogę ze śmiechu już jesteś urocza !