Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lula29

Jak poderwać pana strzelca

Polecane posty

Gość gośćBaranica
Horoskop fajny . Ja jestem z Malopolski .

Gość NIE DZIĘKUJ
w pupcie ta wielką łapą 🖐️ :D

Gość NIE DZIĘKUJ
Horoskop fajny . Ja jestem z Malopolski . No fajny do tego nauczysz mnie "śmiałości i odwagi" to nie będę się już chował na drzewach :D

Gość NIE DZIĘKUJ
Kraków ?

Gość lula29
Kto pierwszy? Ty! wczoraj już jak byś nie pamiętał :P a ciekawe jak byś chciał mi dać tego klapsa :)

Gość NIE DZIĘKUJ
Kto pierwszy? Ty! wczoraj już jak byś nie pamiętał jezyk.gif a ciekawe jak byś chciał mi dać tego klapsa eee tam.... wczoraj się nie liczy :P Widzisz i znowu te Twoje pytania ( wygrywam złotko :P ;) ).... :P nie martw się pomysłów mi nie brakuje coś wykombinuje ;) Ps. Na razie macie kwiatka ode mnie :) 🌼

Gość gośćBaranica
ja znalazlam inny horoskop , niezgodze sie jedynie z grzeszkami , nie zapominam sie w ramoinach innych W tym związku pani spod znaku Barana może popisać się swoją inwencją i pomysłowością. Panowie spod znaku Wodnika, gdy trafią na panią Barana stają się plastyczni jak plastelina. Nie przeszkadzają im jej szalone pomysły, chwile zapomnienia w ramionach innego i inne niezliczone grzeszki, które nie do przyjęcia by były na przykład dla pana spod znaku Skorpiona. Wodnik wszystko wybaczy, pocałuje pocieszy, przytuli. To dla pani Baran wręcz idealny facet – gwarancja jej niezależności i wolności. Także w sypialni dają sobie wór rozkoszy. Wodnik jak kameleon przystosuje się do potrzeb pani Baran, ona z kolei odwdzięczy mu się z nawiązką. Mogą żyć długo i szczęśliwie. ,,

Gość NIE DZIĘKUJ
ciekawe jak byś chciał mi dać tego klapsa usmiech.gif podoba mi się to że się uśmiechasz na tego klapsa :P Baranica jesteś ?

Gość gośćBaranica
ja znalazlam inny horoskop , niezgodze sie jedynie z grzeszkami , nie zapominam sie w ramoinach innych W tym związku pani spod znaku Barana może popisać się swoją inwencją i pomysłowością. Panowie spod znaku Wodnika, gdy trafią na panią Barana stają się plastyczni jak plastelina. Nie przeszkadzają im jej szalone pomysły, chwile zapomnienia w ramionach innego i inne niezliczone grzeszki, które nie do przyjęcia by były na przykład dla pana spod znaku Skorpiona. Wodnik wszystko wybaczy, pocałuje pocieszy, przytuli. To dla pani Baran wręcz idealny facet – gwarancja jej niezależności i wolności. Także w sypialni dają sobie wór rozkoszy. Wodnik jak kameleon przystosuje się do potrzeb pani Baran, ona z kolei odwdzięczy mu się z nawiązką. Mogą żyć długo i szczęśliwie. ,,

Gość NIE DZIĘKUJ
Także w sypialni dają sobie wór rozkoszy. Ej !!! chyba ja daje wór ....( Musiałem )

Gość gośćBaranica
jestem , zukam dla was horoskopu . Na razie znalazlam milosny na 2013 .Na poczatek wodnik,, Twoje życie zaczęło się wreszcie układać, odnalazłaś/odnalazłeś miłość, spokój, bliskość. Nawet w pracy wszystko zaczęło się układać. Ten rok więc będzie dla ciebie dobry. Będziesz pragnąć, by było jeszcze lepiej. Lepiej. I lepiej. Czy jednak nie oczekujesz zbyt wiele od życia, od swojego partnera? Wymagasz, by był wręcz idealny. A czy ty, drogi Wodniku, jesteś osobą bez wad? Przyjrzyj się sobie. Czemu nie możesz kochać tej osoby takiej, jaką jest? Czemu pragniesz ją ulepszać? A czego tak naprawdę jej brakuje? Chyba tylko twojej miłości... Pamiętaj - prawdziwa miłość bierze to, co ma; akceptuje wady, nie wytyka nieustannie błędów. Związek to kompromis pomiędzy dwiema stronami, kompromis – wiesz co to jest? Także samotne Wodniki – nie znajdziecie nigdy swojej drugiej połówki, jeśli nieustannie będziecie poszukiwać ideału. Nie ma kogoś takiego. Kochajcie i akceptujcie drobne wady. Zawsze można wspólnie nad czymś popracować, ale niektóre zachowania są naszą wizytówką, którą trzeba wręcz pok

Gość lula29
Plastyczny jak plastelina :D

Gość NIE DZIĘKUJ
chwile zapomnienia w ramionach innego To u mnie nie przejdzie( OFICJALNIE OŚWIADCZAM WIĘC ANI O TYM NIE MUŚL ) reszta się zgadza zwłaszcza z przyjemnościami...:) 👄 choć jestem elastyczny to jednak mam granice i jak ktoś notorycznie przegina może mnie zacząć irytować to zależy jakie te grzeszki ....w kazdym bądź razie wychodzi na to że się zaspokoimy :D padłem ze śmiechu

Gość gośćBaranica
Bliznieta : W życiu Bliźniąt zapanuje pełna harmonia. Będzie miało to niesamowity wpływ na wasze życie prywatne. Odkryjecie w sobie duszę mediatora, dzięki czemu wszystkie konflikty, które dotąd wydawały wam się niemożliwe do rozwiązania, nagle przestaną stanowić jakikolwiek problem. Wasz partner zauważy tę zmianę i będzie wam niezmiernie wdzięczny za tę postawę. Postara się także ze swojej strony zmienić podejście do wielu spraw. Wpłynie to pozytywnie na waszą relację, pogłębi uczucie, które was łączy. Będzie to odpowiedni czas na decyzje ważne i tzw. życiowe. Zastanówcie się wspólnie, czy nie warto byłoby pomyśleć nad powiększeniem rodziny czy też scaleniem waszej miłości. Z pewnością żadnej z tych decyzji nie będziecie później żałować.Te Bliźnięta, które jeszcze nie znalazły swojej drugiej połówki, wreszcie przestaną się tym zamęczać. Podejdziecie do wszystkiego z dystansem, nie będziecie na siłę szukać miłości. Otworzycie się na ludzi, spojrzycie na nich nowym okiem. To pozwoli wam poznać wiele ciekawych osób. W tym roku zawiążecie wiele przyjaźni, które przetrwają całe lata. Bo pamiętajcie – czasem człowiek znajduje coś, choć wcale tego nie szukał. Niech to będzie Waszym mottem w roku 2013!

Gość gośćBaranica
i dla barankow W 2013 roku Barany nie będą mogły narzekać na brak zainteresowania. Wręcz przeciwnie - będą chciały czasami nawet uciec od nadmiaru uczuciowych atrakcji. Może pojawić się też problem zdrady czy nadużycia zaufania drugiej strony. Zarówno w przypadku osób, które szukają stałego partnera, jak i w wieloletnich związkach. Pokusa romansu będzie bardzo duża, trudno będzie się jej oprzeć. Zastanów się czy warto? Zima 2013 dla par i zakochanych będzie bardzo romantycznym i gorącym okresem.Warto pamiętać, że początkowa namiętność, już po miesiącu może przerodzić się w zwykłą i codzienną nudę. W takich momentach warto wszystko przemyśleć na spokojnie, poznać tę drugą osobę (jednak bez zawiązywania romansu), ale także i spróbować wskrzesić płomień w obecnym związku. Często się bowiem okazuje, że wystarczy tylko mała iskra, by dawna miłość rozkwitła na nowo.

Gość lula29
Oj wodniczku... szukasz ideału Czy jednak nie oczekujesz zbyt wiele od życia, od swojego partnera? Wymagasz, by był wręcz idealny. A czy ty, drogi Wodniku, jesteś osobą bez wad? Przyjrzyj się sobie. haha :D pojechali po Tobie :P

Gość NIE DZIĘKUJ
jestem , zukam dla was horoskopu . Na razie znalazlam milosny na 2013 .Na poczatek wodnik,, Twoje życie zaczęło się wreszcie układać, odnalazłaś/odnalazłeś miłość, spokój, bliskość. Nawet w pracy wszystko zaczęło się układać. Ten rok więc będzie dla ciebie dobry. Będziesz pragnąć, by było jeszcze lepiej. Lepiej. I lepiej. Czy jednak nie oczekujesz zbyt wiele od życia, od swojego partnera? Wymagasz, by był wręcz idealny. A czy ty, drogi Wodniku, jesteś osobą bez wad? Przyjrzyj się sobie. Czemu nie możesz kochać tej osoby takiej, jaką jest? Czemu pragniesz ją ulepszać? A czego tak naprawdę jej brakuje? Chyba tylko twojej miłości... Pamiętaj - prawdziwa miłość bierze to, co ma; akceptuje wady, nie wytyka nieustannie błędów. Związek to kompromis pomiędzy dwiema stronami, kompromis – wiesz co to jest? Także samotne Wodniki – nie znajdziecie nigdy swojej drugiej połówki, jeśli nieustannie będziecie poszukiwać ideału. Nie ma kogoś takiego. Kochajcie i akceptujcie drobne wady. Zawsze można wspólnie nad czymś popracować, ale niektóre zachowania są naszą wizytówką, którą trzeba wręcz pok Nie szukam ideałów ja jestem ten "uświadomiony wodnik" nie tylko uroda się liczy u kobiet też inne cechy i potrafię to dostrzec a nad wszystkim zawsze mogę z nią popracować fakt unikam kompromisów ale jak widzę coś poważnego co go wymaga lub na czyms mi zależy a tylko tą drogą go uzyskam moge na niego pójść :) Ten horoskop ma racje co do pracy jest dobrze teraz na miłość chya mam jeszcze czas tak myślę :D

Gość gośćBaranica
z tym zapominaniem i grzeszkami to ja tez sie nie zgadzam . To tak jakby nie ja .Nie ma takiej opcji.

Gość NIE DZIĘKUJ
Taki z przymrużeniem oka horoskop dowcipny PANI BARAN Wyglada zwykle dosć efektownie dzięki wyzywajacemu spojrzeniu, dużemu biustowi i zbyt ekstrawaganckiemu ubraniu. Musi natychmiast być w centrum uwagi. Przysiada się do pierwszego lepszego pana, który np. jest wiernym żonie księgowym z prowincji, opowiada bzdury, wyszarpuje go do tańca, rozpłaszcza biustem, błaga o telefon i za sekundę zapomina 3/4 tego co kiedykolwiek widziała na oczy. Jest samowolna, zaczepna, wybuchowa, nietolerancyjna i egocentryczna. Dużo mówi o swoim dobrym sercu i każdemu pochopnie cos obieca. Pozornie uczuciowa i ciepła, pogodna i rozesmiana w duszy jest głęboko znudzonym facetem, którego poczucie humoru polega na wysmiewaniu wszystkiego i wszystkich. Jej erotyzm jest pozorny. Ma głęboko perwersyjna naturę. Interesuje ja tylko sam moment łowienia i nadgryzania ofiary. Lekko napoczęta porzuca i opowiada o tym koleżankom, dorzucajac paskudne szczegóły od siebie. Kobiety BARANA należy się wystrzegać, bo jest g***towna, uparta jak osioł i wredna jak Lukrecja Borgia.

Gość NIE DZIĘKUJ
gośćBaranica Czy Ty lubisz dominować w łóżku ? wszędzie tak piszą....

Gość NIE DZIĘKUJ
Ma głęboko perwersyjna naturę :D:D:D:D rety nie mogę

Gość gośćBaranica
o rany skad to wytrzasnales ? :-D Zgodze sie z jednym upor , ale potrafie spasowac i czesto to robie.

Gość gośćBaranica
czy lubie dominowac ? Hmmm niech pomysle ...:-D A jaka odpowiedz cie zadowoli ? :-P

Gość gośćBaranica
hehe , mam cie ! Mizogeniczny, agresywny upiór. Infantylny bufon osadzajacy bez żadnej podstawy cały swiat. To co w Wodniku sugeruje posiadanie wyobrazni jest histerycznym usiłowaniem bycia za wszelka cen innym od otoczenia. Czarujacy przy pierwszym zetknięciu, jest Pan Wodnik neurastenicznym gęgałem zanudzajacym otoczenie swoimi pseudooryginalnymi pomysłami. Z rozpaczy, że nie wszyscy padaja na kolana przy pierwszym z nim zetknięciu, dosć wczesnie siwieje, lub łysieje "w placek". Jest hipochondrykiem, który dla popisu skłonny jest demonstracyjnie umrzeć na katar. Opiekuńczy, pogodny narzeczony, po slubie zmienia się w zamkniętego, ponurego egoistę bez przerwy robiacego małostkowe uwagi. Gardzi kobietami. Nie znosi mężczyzn. Wszystkich uważa za gorszych od siebie podludzi. Jego schizofreniczna osobowosć sprawia, że Pan Wodnik w domu i poza domem, to dwie rożne osoby. Nikt go nie lubi, czego absolutnie nie potrafi przyjać do wiadomosci. Uważa, że jest fantastyczny. Jego stosunek do ludzi sprawia, że nie sposób z nim pracować. Będac woznym drze się na dyrektora, będac dyrektorem opluwa ministra. Seksualnie nadpobudliwy, usiłuje zdobywać kobiety idiotycznymi uwagami i żartami. Jako kochanek niezwykle męczacy i nierówny jak klimakteryczna primabalerina. Na starosć dziwaczeje paskudnie i rosna mu włosy w uszach, co dodane do siwizny i łysiny odstręcza, resztkę wielbicielek. Biedny, bo pieniędzy nigdy nie ma. Zdziczały jest plaga darmowych odczytów, gdzie wymadrza się zadajac podchwytliwe pytania. Cos okropnego.

Gość NIE DZIĘKUJ
czy lubie dominowac ? Hmmm niech pomysle ...smiech.gif A jaka odpowiedz cie zadowoli ? hehehe punkt dla Ciebie skarbie :) hmm...ogólnie ja wolę dominować ale od czasu do czasu fajnie jest też jak ona .....no ten tego :D

Gość gośćBaranica
Bliznieta na wesolo : Wydawać by się mogło, że Pani o podwójnej osobowosci, zmienna i trochę kaprysna, to uosobienie tajemniczego ideału kobiecosci. Otóż bład. To, co powinno by kaprysem, staje się histeria; spod welonu tajemnicy, wyglada zwykłe krętactwo, a uosobienie kobiecosci to gadulstwo, nietolerancja i hipochondria. Jeżeli do Państwa wpadnie bez uprzedzenia, popiskujac, osoba w dziwacznym kapelusiku, papuzich rajtuzkach z cygarem w ustach i brylantowa torebka, będzie to Pani Blizniak w drodze do sklepu spożywczego. Wielu mężczyzn daje się uwiesć tej wiecznie gadajacej pretensjonalnej, delikatnie mówiac, niezrównoważonej osobie. Wszyscy oni prędzej czy pózniej laduja w wodnych kapielach leczniczych dr. Kneippa, obok znerwicowanych dzieci Pani Blizniak. Po umieszczeniu rodziny w zakładzie psychiatrycznym Pani Blizniak ma czas na rozejrzenie się za następna ofiara. Zakochuje się bez pamięci w przygodnie spotkanym sekretarzu kacyka afrykańskiego, za którym objeżdża swiat, oczywiscie za jego pieniadze. Jest o krok od samobójstwa, bo on ma żonę, ale musi isć na masaż, wobec czego chwilowo rezygnuje. W tym szaleństwie jest metoda. Pozornie rozbiegana i nieprzytomna, Pani Blizniak jest doskonałym zimnokrwistym, businessmanem. Zakochana w sobie, ćwiczy z wdziękiem najbliższe otoczenie z satysfakcja spogladajac w lustro, malujac wypielęgnowane, szkarłatne pazurki.

Gość NIE DZIĘKUJ
tak to ja i jak ktoś sobie odrąbie palce przy obiedzie będę się śmiał Ps. Żartuje ale niektóre te dowcipne horoskopy cisną wiarę

Gość NIE DZIĘKUJ
lula29 NIe buszuj tak w tym necie by szukać na nas haków :D

Gość NIE DZIĘKUJ
BARAN (21.03 - 20.04) - Urodzeni pod tym znakiem są z natury ociężali umysłowo i z trudem uczą się najprostszych czynności. Tylko długotrwałym biciem można skłonić Barana do przyswojenia minimum wiedzy. W pracy osoby spod tego znaku, dzięki swojej tępocie dezorganizują wszystko, dzieki czemu awansują na wysokie stanowiska. W kontaktach towarzyskich Barany są z reguły niezmiernie uciążliwe i przy najmniejszym pretekście wywołują karczemne burdy i pijatyki. Na szczęscie żyja krótko. Plują.

Gość gośćBaranica
Tutaj pojechali : Bliźnięta 21.05–21.06 W mło­dości jej ulu­bio­ny wyjścio­wy strój to spodnie dziad­ka z lam­pa­sa­mi i dżo­kej­ska kurt­ka. Na sta­rość gu­stu­je w kar­dy­nal­skich to­gach, bi­re­tach i w biżu­te­rii z pe­stek po brzo­skwi­niach. Nie­rzad­ko szo­ku­je oto­cze­nie po­ma­lo­wa­ny­mi na nie­zwy­kły ko­lor wło­sa­mi lub kom­plet­nie zwa­rio­wa­ną fry­zu­rą. Chęt­nie da so­bie wy­ta­tu­ować na pu­pie ser­dusz­ko lub na ło­pat­ce mo­tyl­ka. Jest przeświad­czo­na o swo­jej wy­jąt­ko­wości i eks­cen­trycz­ny gust uważa za jed­ną ze swo­ich naj­więk­szych za­let. Gdy się po­ja­wia, przy­ja­ciółki zgor­szo­ne szep­czą: – To nie bal prze­bie­rańców! Mąż ucie­ka od niej na dru­gi ko­niec sa­li, ko­cha­nek uda­je, że jej nie zna. Za­in­te­re­su­je się nią naj­wyżej śle­py sta­ru­szek lub ochro­niarz, któ­re­mu zle­co­no wy­rzu­cać z im­pre­zy po­dej­rza­ne oso­by.