Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój pies zjadł suszone grzyby

Polecane posty

Gość gość

Nie mogłam nigdzie znaleźć podobnego pytania dlatego piszę, bo chodzi o grzyby jadalne zjedzone przez psa! Otóż... Moja 5letnia sunia- owczarek niemiecki, zjadła dzisiaj sama kilka suszonych grzybów, które suszyły się w kuchni po sobotnim grzybobraniu. Stąd moje pytanie, na razie ma się dobrze, ale czy powinnam jakoś zareagować, np pojechać do weterynarza na jakieś płukanie żołądka ??

Gość gość
Niestety, psa trzeba uśpić

Gość gość
Nic mu nie będzie pies ma mocny żołądek, dobre trawienie; spoko:D Będzie zył! Niech idiota Cie nie straszy!

Gość viceklita
musisz być przygotowana na najgorsze , pies będzie bardzo głośno i donośnie pierdział bez opamiętania

Gość gość
To zależy jakie to były grzyby...:classic_cool: Po niektórych może mu się wydawać że jest tramwajem.:classic_cool:

Gość gość
Zadzwon na pogowie weterynaryjne!!!! Serio pisze! grzyby w kazdej postaci sa toksyczne i smiertelne.

Gość gość
G***o prawda, psy podobnie jak sarny mogą jeść nawet muchomory i nic im nie będzie :classic_cool:

Gość gość
"Zazdroszcze wiedzy" Mam nadzieje ze zadnego psa niespotka nieszczesliwy pech aby jakis kiedykolwiek musial zyc pod twoim dachem. :-(