Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mango i vanilia

CO SĄDZICIE O WINDOWS 8

Polecane posty

Gość mango i vanilia

JW - uzasadnijcie

Gość gość
odpowiem ci bo mi cie zal - to watek uczucieowe dziecko biedactwo :(

Gość gość
BEZNADZIEJA, PORAŻKA!!!!!!!!!!

Gość mango i vanilia
s********j pytanie było do tych co sie znają a nie tych co nie mają ciekawego zajęcia i czytają wszystko z kafeterii

Gość gość
a co to ma do ŻYCIA UCZUCIOWEGO???????????

Gość gość
No właśnie, jakiś niedoszły informatyk sie udziela na tym forum

Gość gość
Dla mnie jest super

Gość gość
System dla debili Ja tylko zapytam po co to komu tych wszytskich durnych pryszczatych entuzjastow tego gniota. Po co mi aktywne rogi Metro i wszystkie te smieszne nowosci od micros**ta? Mam PC a nie tablet. Po co mi te pokemoniaste kafle po co mi dwa pulpity.Czemu nie 15 a akurat 2 a nie 5? Po co mi aktywne narozniki. Po co mi mozliwosc dzielenia ekranu na kilka czesci. Za to nie mam mozliwosci usunac tego badziewia usmiechIde za to do sklepu i pytam o laptopa tego ale z windows 7 to mi pan mowi ze jest tylko z windows 8 Witki opadaja od wciskania tej wspanialosci na sile.

Gość gość
gość - zainstaluj jakiegos linuxa albo wróc do Windows 7 :) ja kupiłam tez z win8 i zaraz zrobilam format dysku

Gość gość
kupiłem razem z laptopem, zmieniłem bo myślałem, że dostane cholery z tym badziewiem, na tablecie z ekranem dotykowym sprawdza się , ale i tak syf z malarią

Gość gość
Mam laptopa z vin 8 i leży, a ja stukam na winie xp. wkurza mnie to , że nie mogę sobie kliknąć u góry ściągnąc stronę w dół żeby zajrzeć na inną. Nie mam cierpliwości czytać instrukcji. 1800 wydane leży:o

Gość gość
Windows 8 to najgorszy syf w historii microsoftu, wystarczy poczytac opinie ze swiata. 70% ludzi uwaza, ze to DNO Windows w Nokiach Lumia to takie samo dziadostwo :O

szybko sie przestawilam ale pierwsze odczucie to szok brakowalo mi startu sciagnelam a teraz nawet z tego juz nie korzystam podoba mi sie to ze moge miec wiele rzeczy pootwierane i jedno drugiemu nie przeszkadza teraz jade na 2 przegladarkach na kazdej inne karty ,mam otwarta ksiazke i gre . jest ok bo plynnie sie przechodzi z jednego do nastepnego

Gość gość
a ty luzer kim jestes? jestes umyslem na poziomie gimgowna chociaz czesc z nich tez jest od ciebie madrzejsza

Gość gość
mi sie podoba. jest prosty i przejrzysty. fakt pare rzeczy w porownaniu z win7 sie zmienilo ale nic do czego sie nie da przyzwyczaic. dziala szybciej, plynnie, krocej sie laduje. jest zintegrwany z kontem MS co jest dla mnie wygodne bo mam WP8 w telefonie i Xboxa. ci co marudza to ludzie ktorym zawsze cos nie pasuje.

Gość gość
gość - a ty łykasz wszystko jak pelikan :D Wiele napisano w zagranicznych portalach o szpiegowaniu przez W8 + aplikacje w nim, no ale tobie do szczescia wystarczy ''wygoda'' :D Poza tym pomyslcie durnie, W8 jest tańszy w sklepie niż stary Windows 7 buhaha, nikt tego szajsu nie chce i obnizają ciagle ceny :D

Gość gość
Do d**y ten Windows... Mam go w lapku i codziennie doprowadza mnie do szału.

Gość gość
Parker - przeciętna Kafeterianka nie wie co to jest :D

Gość gość
lubienie jakiegoś programu a nielubienie to też jest życie uczuciowe,nawet lepsze niż ciągłe pierdzielenie że mnie rzucił albo inne podobne,mi się nie podoba jestem leniwa i nie lubię dziwnych urozmaiceń i przyzwyczajania się od nowa

No to już wyjaśniam. Slax to jest taka odmiana Linuxa. Można go sobie pobrać tutaj www slax org A WINE to taki dodatek który pozwoli uruchomić programy z Windowsa.

Gość gość
by nie być szpiegowanym nie urzywaj tela, netu nie wychodź z domu :D:D 6tu kilka rad od takiego zj3ba który uwaza ze jest podsluchiwany tak jak ci ktorzy tu pi3rdola od rzeczy i pewnie tez wierzą w teorie Macierewicza i jego nowo przybylego i nowo kupionego speca z USA - polaka

Gość gość
a ja gdzieś czytałam że chinole w czajnikach pomontowali urządzenia do śledzenia

Gość gość
1.Nic ważnego nie robi się na komputerach podpiętych do internetu (stare graty sprzed 5 lat stale wymieniane) w osobnym pomieszczeniu. 2.Komputerów przeznaczonych do pracy nie włącza się do internetu. 3.Nie używa się wifi ani żadnych sieci bezprzewodowych. 4.Dane przenosi się na wewnętrznych pendrivach a archiwizuje na streamerach stale sprawdzanych. 5.Ważne info na zewnątrz przekazuje się posłańcem. 6.Obowiązuje zakaz korzystania z wszelkich form elektronicznej łączności w sprawach zawodowych. 7. W kilku pomieszczeniach telefony są starego typu z tarczą a komury w depozycie. 8.Każdy zbędny papierek jest niszczony. W mojej prywatnej pracowni konstrukcyjnej obowiązują takie zasady. Modelujemy 3D

Gość gość
gość - te zasady pasują na szkolenie pracowników wyższego szczebla w korporacjach :D Przeciętna kafeterianka mysli o komputerze jako o gracie, ktory umozliwia jej pisanie pierdół na kafe, flirtowane z fagasami, robienie zakupow i tyle

Gość gość
7 64 bit, kosztuje tyle samo tylko co 8 obsluguje maks 16GB pamieci (wersja Home) jedynie a Windows 8 64bit home juz bodaj 128GB. No i mozna liczyc ze windows 8 bedzie dluzej wspierany. (Jest jednak sposób by zwiększyć limit pamięci w 7 Home, lecz nie nazwałbym tego oficjalnym rozwiązaniem ;). ) 2.Główną zaletą W8 jest możliwość przenoszenia po między komputerami, więc jeśli kiedyś wymienisz płytę główną nie będziesz musiał kupować nowego Windowsa.