Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mango i vanilia

CO SĄDZICIE O WINDOWS 8

Polecane posty

Gość gość
autorze i nie słuchaj bzdur

Gość gość
Tak w ogole to nie są 2 pulpity tylko to pierwsze to interaktywny ekran startowy :classic_cool: pomocne bo nie musisz mie zawalonego pulpitu.. Antywirusy też nas szpiegują :classic_cool:

Gość gość
gość - po co ci 128 GB RAMu ? Dla przeciętnego użytkownika 4GB wystarczy, do gier 8-16GB wątpie zebys byl profejsonalistą, oni z Windowsów nie korzystają Ale cóz, ''róbta co chceta'' NSA działa ;)

Gość gość
Ja tylko zapytam po co to komu tych wszytskich durnych pryszczatych entuzjastow tego gniota. Po co mi aktywne rogi Metro i wszystkie te smieszne nowosci od micros**ta? Mam PC a nie tablet. Po co mi te pokemoniaste kafle po co mi dwa pulpity.Czemu nie 15 a akurat 2 a nie 5? Po co mi aktywne narozniki. Po co mi mozliwosc dzielenia ekranu na kilka czesci. Za to nie mam mozliwosci usunac tego badziewia :) Ide za to do sklepu i pytam o laptopa tego ale z windows 7 to mi pan mowi ze jest tylko z windows 8 Witki opadaja od wciskania tej wspanialosci na sile.

Gość gość
gość - bo to NOWOŚĆ :D microsoft zamiast naprawic stare wolal wydac nowe, nowosc...wszedzie potrzebna jest nowosc by wcisnąc kit klientowi. Tak było ze smartfonami, one istniały od kilkunastu lat, nazywały sie PDA, uzywali ich glownie biznesmeni (nie w PL) i entuzjasci takich e-notatniko-telefonow. Palm, HP itp, duzo firm je robilo. Apple wpadlo na pomysl zamkniecia takiego PDA w ładnej obudowie + fanatyczny marketing = szał na smartfony. Tablety ? tez istnialy od wieeeelu lat, uzywali ich glownie profesjonalisci np graficy, od 2000 roku spadała sprzedaz komputerów stacjonarnych i laptopow wiec postanowili wciskac nam koniecznosc posiadania tabletu. Po co to komu ? nie wiem. Do pisania sie nie nadaje bo nie ma klawiatury, do programowania sie nie nadaje, tylko do bezmyslnego konsumowania kretyńskich tresci internetowych. wystarczy ruszyc mózgownicą a swiat okaze sie prosty jak budowa cepa :D

Gość gość
Windows 9 będzie miał funkcję sikania w 3D bezpośrednio spod siebie na aktywny pulpit. Za funkcję wsiąknięcia będzie trzeba dopłacić.

Gość gość
dzis mnie windows 8.1 rozwalil na maksa :D bo funkcja wylacznia aktywnych naroznikow czesto nie dziala bardzo wkurzajacy problem czesto sie pojawiajacy. wiec co wgralem program shell cos tam i przez niego sprobowalem to dziadostwo wylaczyc :) Rezultat zaden. Bawienie sie rejestrem tez efekt zerowy. Dzis w sumie z nudów myślę zobacze co się stanie jak włączę w ustawieniach narożniki efekt przestały działać :D Brawo dla programistow. Dla ludzi chcacyhc kupic tego bubla mowie polowa rzeczy nie dziala jak powinna. Im dluzej uzywam tym bardziej musze sam wszystko konfigurowac i meczyc sie by zaczelo dzialac jak nalezy ale chyba nie o to chodzi. Z plusow po w graniu programow usuwajaych te cale zbedne gowno jak metro i narozniki system dziala podobnie jak 7. Roznice sa niezauwazalne. Przypuszczam ze jakbym poswiecil tyle samo czasu na konfiguracje 7 pewnie chodzilby rownie szybko.