Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiadomo_że_to_ja

Chcę grubej i brzydkiej która nie boi się mężczyzn

Polecane posty

Gość gość
ja jestem bardzo nieufna,ale zaczęłam Ci wierzyć było całkiem miło no ale też się już pożegnam DOBRANOC

Gość gość
Dlaczego nie wierzę? Bo już ileś lat żyję , a jakoś nigdy się mną nikt nie zainteresował.

Gość gość
No ja też nieufna dosyć jestem, bo już trochę dostałam po tzw tyłku za wygląd od płci przeciwnej .

Gość gość
a może ktoś się interesował,tylko się tego bałaś?

Gość gość
Taki facet to tez ryzyko ,bo się pobawi i poszuka następnej kruszynki .

Gość Wiadomo_że_to_ja
Cieszę się, że zyskałem trochę zaufania (ale mail miał być, a nie było:-D) Cała przyjemność po mojej stronie Piękności z brakiem wiary ...;-) Wypoczywaj godnie i swobodnie jak na prawdziwą damę przystało.;-) Dobranoc🌻

Gość gość
Wiem , ze tacy faceci sa , bo kiedyś znalam jednego . Ale to było dawno , do dzisiaj jestem sama .

Gość Wiadomo_że_to_ja
Każdy facet może się pobawić... Najważniejsze, że mimo równouprawnienia to kobiety nie bawią się facetami:-D Ale dziewczyny, przecież wy także komentujecie naszą urodę. Tylko wasza przewaga, a nasze szczęście, że robicie to dyskretniej. Prawda?:-)

Gość gość
na to nie ma reguły,szczupłe też są porzucane,ale prawda taka ,że im łatwiej kogoś znaleźć

Gość gość
Dalabym Ci maila ,ale boje się ze tak samo jak niektórzy faceci kochają babki za chuda d*pe , tak Ty mnie" pokochasz" za gruba . Wolalabym by ktoś zobaczyl we mnie kobiete , człowieka a nie tylko ciało .

Gość Wiadomo_że_to_ja
To możemy poznać się bliżej tylko pisząc. Ale ja także mam swoje doświadczenia i widzę, że zawsze jest coś za coś. Przecież nie chciałabyś mnie pijaka i okładającego ciebie... Wy kruszynki macie swoje zachcianki np. intelekt, a my swoje... wiecie co mam na myśli:-D

Gość gość xxl
gdy miałam 17 lat zawrócił mi w głowie chłopak,zakochałam się a on mnie zostawił,kiedy nie chciałam iść z nim do łóżka,dowiedziałam się później,że jestem ładna ale mogłabym schudnąć,teraz mam 40 lat ,kiedy go spotykam nie mogę spojrzeć mu w oczy,a swoją drogą wziął szczupłą za żonę,która zmieniła się w grubasa

Gość Wiadomo_że_to_ja
Powinnaś mu dumnie patrzeć w oczy. Chyba, że uczcie jeszcze się tli:-D 40 lat to ty już niczego nie powinnaś się bać;-) Swoje wiesz.:-)

Gość gość xxl
prawda jest taka,że ludzie nic o nas nie wiedząc,oceniają nas na podstawie wyglądu tak mam 40 lat a w środku mnie jest małolata

Gość Wiadomo_że_to_ja
Tak.:-D Tak powinno być i wtedy "ale ona gruba, ale z***bista laska" I kocha się za duszę, a jest z nią za ciałko.:-) Ja miałem puszystą koleżankę, która chciala mnie rozprawiczyć, ale tchurzyłem i byla to dziewczyna kolegi. Taki kąsek przeszedł koło nosa.:-D Głupi młody człowiek jest.:-P

Gość Wiadomo_że_to_ja
Dobranoc.:-) Dziękuję za miłe chwile nadziei.;-) Kobiety potrafią...:-D

na dzien dobry sie poplakalam.... tyle wzruszajacych opowiesci o straconych okazjach.. to znaczy milosciach niespelnionych 😭 .... nowy kawiarniany harlekin sie szykuje :P:D ... ciekawe jaki bedzie prawdziwy tytul... hmmmmm .... np.: "niepewnosc kieruje moimi krokami" 😴 .... wszystkiego dobrego 🖐️

Gość gość
Czego się kurna czepiasz Frido jedna?:-D

nie czepiam sie kurna, bo nie wiem jak wyglada 😴 .... sie rozegzaltowalam czytajac.... wolno mi chyba :P:D czytam... czytam... czytam.... i nic... niesmiale te chlopy w dzisiejszych czasach ;) .. od razu widac, ze matczynego chowu :P:D

Gość gość
No, nieśmiały jestem;-) a to fakt, moją matkom była kobieta. W dzisiejszej dobie małżeństw hetero, sam się zastanawiam jak kiedyś mogło do czegoś takiego dojść?:-o Ale uczucia i chęć pieszczot ciała, a nie kości... robi swoje. Nie śmiały jam:-D

Gość gość
Nieśmiałość może dużo popsuć. Jest w jakiś sposób ujmująca i fajna , ale ... Też jestem wstydliwą osobą , ale to raczej wynika z faktu jak wyglądam niż z osobowości .

Gość gość
:-Dja swój wygląd już zaakceptowałem. A natura jest jaka jest raczej nieśmiałoś swoją chowam pod przykrywką "odwagi":-D Uśmiech, rozmowa powoduje, że inni onieśmielają się lub ośmielają się. Wygląd... kobiety nigdy, nigdy! Nie są zadowolone ze swojego wyglądu.;-)

Gość gość
ja za to jestem zbyt śmiały i to też dobre nie jest

Gość gość
Są niezadowolone ze swojego wyglądu. I jeszcze kilka wcześniejszych byków. Podniecenia mi nie brak, a pisać;-) się chce.

Gość gość
Ciekawa jestem czy ktokolwiek z was zdaje sobie sprawę jak duży temperament i potrzeby seksualne ma gruba kobieta? Ja z doświadczenia powiem , że mam ogromny , jestem niedopieszczona i mam bardzo rozbudzoną wyobraźnię .

mitomanka kawiarniana 😴 ... co ma tusza, do potrzeb seksualnych i temperamentu 😴 ... oj kobieto, o ile zes nia jest ;) ... byle co jesz i byle co mowisz :P.. chyba, ze mowisz tylko za siebie 😴 .. bacznie sie obserwujac ;) ... nie zauwazylam, abym rzucala sie na kazdego bedacego w zasiegu reki faceta 😴

Gość gość
Frida znowu pierdzielisz głupoty i się naśmiewasz. Pewnie chłopa i seks masz na stałe więc guano wiesz .

Gość gość
No ciężko z Frytką:-Dsię nie zgodzić;-) Ale co z tego, że niedopieszczona jak nie chce dać się pięścić. Gruba, czy chuda to przecież człowi... kobieta:-D i swoje zachcianki ma;-) Całe nasze szczęście:-D

Nie chcą się dać pieścić? Może znajdź taką, która pokocha to i pieścić się będzie z Tobą chciała :) Mi się wydaje, że to nie ma znaczenia jaka jest tusza tylko jaki temperament i niewiele ma jedno z drugim wspólnego. Chodzi o umiejętność czerpania radości z seksu i tyle :)