Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiadomo_że_to_ja

Chcę grubej i brzydkiej która nie boi się mężczyzn

Polecane posty

Gość gość
Wróć jutro:-) Milutkich;-)

Gość gość
jutro nie mogę, będę w podróży kilka dni, odezwę się za jakiś czas i się przypomnę. ;)

sama sie zlustruje 😴 ... do mnie jest skierowany, poniewaz powszechnie wiadomo, ze jestem gruba i nie boje sie mezczyzn :P .. o brzydocie nic mi nie wiadomo... podobno mieszka na sachalinie, ale moze to pomowienie 😴

Gość kobieta w odpowiednim wieku
jak tam, dziewczyny? Nasz chlopak wciaz z delegacji nie wrocil? ;)

wyjezdzal gdzies? ... no coz, w delegacji mozna poznac wiele grubych i brzydkich pan 😴 .... moze poznal, zakochal sie i ... przepadl z kretesem ;) .... nie wiem co to kretes, ale slyszalam takie powiedzenie... kret i es... moze wpadl w esowate kretowisko 😴

to chyba slowo, ktore wyszlo juz z uzycia i zachowalo sie jedynie w powyzszym zwiazku frazeolgicznym, oby nie jak sam autor ;)

...ze niby przepadl gdzies w trasie, a nam zostaly jedynie jego posty ;)

moze... moze znalazl gdzies gruba i brzydka logiczna fraze i nie wroci juz do nas nigdy... a nigdy 😭 .... szkoda, myslalam... ach..... nie powiem wiecej 😴

a tyle tu nas czeka...on jedna wybral... Ale co z reszta???? :D

nie mam pojecia.... co prawda nie jestem brzydka, jedynie gruba 😴 ... ale przyjdzie mi sie zaplakac .... moze nawet na smierc 😴 ... chyba, ze sie jakis inny.. chetny pan znajdzie i wyratuje mnie z opresji ;)

Gość gość
wasz pan rzekomo kochający grube jeszcze wczoraj przebywał na ogólnym i podrywał dziewczynę o wadze niecałe 60 kg przy wzroście prawie 1,80 tak lubi grube

a to zboczuch jeden.... zdradzac nas z anorektyczka.... fuj... :P ... jestem uratowana... niepotrzebnie bym sie zaplakala na niemalze smierc 😴 ... i to na sama noc 😴

Gość gość
tak???? :((((( a ja jestem groba Kinia z roda glowa i piegowatym ciaukiem i mialam nadzieje ze on kocha tusciozki... :::((((( no nic, dalej bede musiala wymyslac bajki o chlopcach, ktuzy mnie podrywajom... +48883453165 - ale gdyby jednak, to muj nr. :)))))

Gość gość
Odchudzać się maciory a nie do szczupłych dziewczyn się plujecie

Gość gość
" 25.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość tak???? a ja jestem groba Kinia z roda glowa i piegowatym ciaukiem i mialam nadzieje ze on kocha tusciozki... :: no nic, dalej bede musiala wymyslac bajki o chlopcach, ktuzy mnie podrywajom... +48883453165 - ale gdyby jednak, to muj nr." za tą ortografię to powinni Cie za p***ę powiesić.