Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniaczkahorrorów

UWIELBIAM wrrrrr HORRORY

Polecane posty

Gość maniaczkahorrorów

uwielbiam je oglądać, ale takie bardziej psycho o duchach itp nie jakieś taksańskie piły itp, najlepsze jest to, że po obejrzeniu boję się nawet iść do toalety, ale to jest silniejsze ode mnie :) kto tak ma? i jakie najbardziej lubicie horrory? a może przydarzyło wam się coś strasznego, niewytłumaczalnego w życiu???? opowiadajcie :p

Gość gość
chyba dział pomyliłaś

Gość maniaczkahorrorów
nie, nie pomyliłam! o takich głupotach tu wypisujecie że i o tym można pogadać

Gość gość
no dzial to sie pomylilo ;) ale jesli o Horror chodzi to zejscie egzorcyzmy emilii rose egzorcysta teksanska masakra pila.... obecnosc kobieta w czerni to te dla mnie najlepsze a potem by wymienial te pozostale

Gość maniaczkahorrorow
ej no skończcie już z tym działem :) ok wiem wiem ciąża, macierzyństwo itp ale sama jestem matką.... to może tytuł powinien brzmieć mamy co lubicie oglądać????? lepiej by wyglądało? a o to samo chodzi ;P

Gość gość
a ja też lubię horrory, i chyba wszystkie już obejrzałam :) ale się nie boję, nie wierzę w duchy itp

Gość gość
pisz te tytuly i nie marudziaj ;)

Gość gość
paranormalc activity nieznajomi

Gość maniaczkahorrorow
ok moje perełki to wszystkie egzorcyzmy: Emilii Rose , Dorothy Mills, kroniki opętania, egzorcysta ( teraz czytam książkę), mama, kobieta w czerni, sierociniec, no i oczywiście paranormal activity :)

Gość maniaczkahorrorow
no i zapomniałam o I'm legend- rewelacyjny film

Gość gość
ja lubię thrillery

Gość gość
Kiedys maniacko ogladalam, teraz mnie brzydza, bo naprawde dawno czegos sensownego nie ogladalam i przerzucilam sie na sci-fi. Kilka dni temu przypadkiem zaczelam w sieci jakis horror o Czarnobylu ogladac (nie wiem, jak sie nazywal, nie chce mi sie googlowac) i glupota tego filmu tak mnie denerowala, ze nie dalam rady tego po prostu ogladac, bo wk***a dostawalam :D Ja jestem czepialska, wiec niewiele gatunkow filmow pozostaje mi do ogladania ;) ... Horrory ktore mi sie podobaly to: Rose Red 1408 Stygmaty (taki lekki, ale klimat ma) Egzorcyzmy (jak widze nie jestem jedyna :)

Gość maniaczkahorrorow
a oglądałaś " Mama" ? bardzo fajny film, sci-fi jakoś nie przepadam :)

Gość gość
Daje dalej, przy takiej liscie, boje sie, ze mi kafe to zidentyfikuje jako spam ;) Blair Witch (pierwszy) Klatwa (przeklete azjatyckie produkcje :D) Lustra (powiem tylko: f**k) Osada (wedlug mnie to nie horror, ale bardzo lubie ten film) Inni (tez zaliczany do horroru, dla mnie jedna z lepszych rol Nicole) Mother's Day (jak ja sie wkurzalam, gdy ten film ogladalam ;D )

Gość gość
ja sci fi nie lubilam, dopoki nie poznalam moje meza (6 lat temu). JAk czytac tego nie potrafie, niestety, tak ogladanie dobrze mi wychodzi. Trzeba zaczac od odpowiednich filmow i seriali (jak mawia moj chlop :D)

Gość gość
"Mama" ten z 2013 roku? Uprzedzam, ze jestem cienka z horrorow nowszych :D

Gość maniaczkahorrorow
noże i ma twój mąż rację, ale ja się raczej nie przekonam do sci-fi :) lista fajnych horrorów jest naprawde długa :) choć ostatnio nowości żadnych nie ma :( a szkoda, przypomniał mi się jeszcze film 13 duchów- nigdy nie obejrzałam go do końca :)

Gość gość
Obecność ,oglądałaś jest całkiem nowy.

Gość gość
si-fi uwielbiam obcy jestem legenda cos szosty zmysl wojna swiatow surogaci oni elysium word wahr Z 2012 1000 lat po ziemi

Gość maniaczkahorrorow
obecność oglądałam, ale jest tu kilka tytułów nie znanych mi , muszę zalukać :)

Gość gość
13 duchow chyba tez zaczelam ogladac :D nawet nie wiem, dlaczego przerwalam Sporo filmow obejrzalam, nie wiedzac nawet, ze sa horrorami :D Czytalam namietnie. W 4 klasie podstawowki przeczytalam swoj pierwszy horror (dosc "spokojny" bo bez krwi i trupow, o domku, ktory wczuwal sie w odczucia rodziny, w nim mieszkajacej- ale tytulu nie pamietam) Potem klasyka, czyli Baker, Lovecraft, Lumley, Masterton i of kors King. Poe wymiata klimatem straszliwie. .... Matki nie widzialam, ale obejrze przy okazji. Mam nadzieje, ze dzieciom nie dzieje sie krzywda? Kurde, odstrasza mnie to wlasnie w horrorach (dopiero po urdzeniu dziecka mi sie tak zrobilo). Nie moge ogladac horroru, w ktorym sa jakies dzieci i ja zyje w niepewnosci, czy im sie nic zlego nie stanie. I pomyslec, ze to ja w wieku lat 11 obejrzalam Omen :D

Gość maniaczkahorrorow
he he spokojnie, jako taka krzywda w filmie mama tym dzieciom nie dzieje się krzywda, one po prostu widzą mamę- ale nie taką typową mamę, obejrzyj polecam, też jestem matką i nie lubię filmów gdzie dzieciom dzieje się coś złego= co do 13 duchów może nie dokończyłaś z tego samego powodu co ja? :P :D

Gość tez lubie horrory
z lepszych jak dla mnie to: Sinister (nowy) Opowiesc o dwoch siostrach Shutter Hide and seek Naznaczony Ring (klasyka kazdy pewnie widzial) To tyle co pamietam chociaz ogladalam pewnie jeszcze wiele bardzo dobrych. Nie zrobily na mnie za to wrazenia Egzorcymy Emily, Mama (baaardzo sie zawiodlam), Kobieta w czerni. Przymierzam sie do obejrzenia natomiast luster. Kiedys ogladalam natomiast bardzo dobry horror, ktory byl straszny naprawde, ale nie pamietam ani tytulu (nie znalam polskiego) ani fabuly za bardzo, ale pamietam za ze przerwalam w polowie bo bylam na maksa wystraszona:D

Gość exdebill_po_wakacjach
teraz chyba we wszystkich horrorach są jakieś dzieci, toteż też nie lubię... ale że Ringu japońskiego nikt nie wymienił...to straaaszne!;)

Gość gość
wiesz, ze ja sobie juz tego nie przypominam? Moze powodem bylo, ze bylo duzo krzyku i ogolnie akcja chyba szybka byla. Krew sie tez chyba litrami lala. Oj nie wiem, czy dokoncze ten film :D

Gość exdebill_po_wakacjach
najgorsze, że parę dni temu widziałam przyzwoity horror i nie pamiętam tytułu... o rodzinie, która przeprowadziłą się do nowego domu i nagle starsze dziecko zapadło w dziwną śpiączkę, nikt nie wiedział co mu jest, potem się okazało, że powędrował do innej rzeczywistości i nie mógł wrócić...

Gość gość
Ring, to chyba taka klasyka, ze nie ma co wymieniac ;) Wydaje mi sie ze kazdy milosnik gatunku obejrzal, prawda? ... Bylam zachwycona (i jestem) Prometeuszem, jako ze nie lubilam filmow o Alienie i Predatorze. A to gowienko takie male mnie wciagnelo strasznie :D

Gość tez lubie horrory
exdebil po wakacjach horror o ktorym piszesz to Naznaczony:)

Gość gość
exdebill mam tak czesto, praktycznie co drugi film :D Ogladalam straszny (dla mnie) horror z ciezarnymi w rolach glownych (dobrze, ze juz to po porodzie bylo). Film zostal obejrzany do konca (czekamy przeciez na dobre zakonczenie :P )i skasowany z dysku, a tytul z pamieci. Zeby nie kusic i nie podrzucic zadnej ciezarnej kolezance