Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja siostra zdradziła mnie

Polecane posty

Gość gość

Moja o 20 lat starsza siostra zdradziła mnie. Zeznała w sądzie na korzyść mojego byłego męża. Była wściekła oto że ja dostałam dom i działki oraz firmę i lokale po rodzicach. A ona nic. Powiedziała w sądzie prawdę na mój temat i moich rodziców Zeznała że jestem nałogową alkoholiczką, że nasi rodzice to ludzie agresywni i nieobliczalni. Pokazała nawet nagrania jak się z matką szarpie. Oprócz tego zaszkodziła również moim dwóm braciom ich żonom, oraz bratankowi i dwóm bratanicom którzy zeznawali na moją korzyść oraz rodzicom. Moja matka przed sądem cały czas mówiła że to mój mąż ma problemy z alkoholem, że nawet zrobił kupę na środku przedpokoju. Po prostu cały sąd się z nas wszystkich śmiał. Moja siostra miała nagrania od swojego syna jak się z matką wyzywałyśmy od k***w, itp. Sąd pozbawił mnie praw rodzicielskich, uznał że ja jestem winna za rozpad małżeństwa i pozbawił mnie 5 tysięcy alimentów. Ja jej tego wszystkiego nie daruje, jeszcze siostra powiedziała że mam lewe zwolnienie lekarskie dzięki czemu zus daje mi wypłatę. Po prostu zniszczyła mi życie.

Gość gość
no to chyba taka swieta nie jestes skoro sie zmatka wyzywalas ok k...ew, matka ci wszystko przepisala a ty sie z nia szarpiesz? cos tu jest nie tak. Jak ma nagrania to chyba ma racje?.

Gość gość
Moi rodzice ukrywali mój alkoholizm. Zależało ich na alimentach od mojego męża. Mąż płacił 5 tysięcy alimentów ja jednak przez 2 lata walczyłam oto żeby płacił mi 6. Obie z matką groziłyśmy siostrze, mówiłyśmy jej co ma mówić w sądzie a ta tylko że jej nikt nie pomógł przy dziecku, że jej rodzice nic nie dali. I pamięta to przez całe życie.

Gość gość
trudno się jej dziwić...

Gość gość
no to chyba ma rację siostra. Wy wszystko miałyście a ona nic. Dlaczego? Dobrze wam doj****a. Siostra to siostra miała równe prawa. Olewałyście ją ,to was załatwiła i dobrze. A ty byś się wstydziła z matką tak się wyzywać. Co za córka mimo przepisanego dobytku.

Pomijajac kwestie majatkowe.Dlaczego twoja siostra miala ud*pic faceta dla alkoholiczki z problemami emocjonlnymi. Druga sprawa,ten temat to ZONK se baba wypija i historie wymysla.

Gość gość
ja sie jej nie dziwie. Moj brat ma wszystko ja musialam sie dorabiac sama wszystkiego ona mial co chcial. Teraz tez ma problem z alkoholome i oczywiscie rodzice mu pomagaja a ja i moje dzieci to co. Sama chetnie bym mu raz klode pod noge podlozyla bo cale zycie sie ze mnie smieje, ze ja zapierdzielam a on kiwnie paluchem i ma bo jemu sie nalezy. Twoja siostra ma racje i tyle ale alimenty 5 tysiecy to juz chhyba lekka przesadza? to jakas prowokacja musi byc bo to co piszesz to jakies wymysly. Niby taka bogata jetes a jeszcze sad dal ci 5 tysiakow alimentow chyba bys musiala miec z 10 dzieci. A swoja droga skoro chlejesz, wyzywasz matke i sie z na lejesz to bardzo dobrze, ze dzieci tego nei widza. Miej pretensje tylko do siebie i bardzo dobrze takim darmozjadom.

Gość gość
i dobrze ci tak ty alkoholiczko p********a